...... ........ fest

vilken underbar fest i går tack till värdparet vickan å stefan. En rolig hemmafest de måste vi göra om =)¨

Måste bara säga de igen vilken underbar fest =)

Pöss å kram

Shopping

i dag har jag å Tony varit i luleå för att slösa pengar, I luleå träffa vi sötisarna Emma å Ida=) jag har shoppat ett par nya jeans tre tröjor en kofta nya öronhängen å lite smink. Och så köpte Tony en ny tv de var bra är så j-vla less på våran gamla.

Nu ska jag se lite tv och äta jordnötsringer för en gångs skull i stället för chips =)
nu ska jag längta till fredag då blir de en i kea tripp å då atår en hylla till centerhögtalarem högst upp på listan.

Puss å kram å hare bra

Pokerkväll

här sitter jag och väntar på att de ska spela klart pokern. jag gick plus i dag de var ju rätt så bra för i går när vi spelade gick jag minus. Väntar på att Tony ska komma oh lägga sig så vi kan se film vi ska se the strangers en rysare vi får hoppas att den inte e så hemsk så jag kan sova. I morgon eller rättare sagt i dag ska vi äta surströmming i stugan med min ma och pa & Tonys ma och pa. Jag äter faktiskt surströmming som är helt otroligt eftersom att jag är rätt kräsen vad de gäller mat, men de e faktisk jätte gott de smakar inte som de luktar. =)  men nu ska jag ta och bädda upp sängen till att börjar med så kanske Tony kommer på ett tag God natt med er å sov gott
Visst e hon söt min lilla flicka =)

Tisdag...

I dag har jag hållt på att krockat varit å hälsat på mormor och varit till ma och pa. I morgon kommer Tony hem efter en veckas jobb de e lite trist när han e borta men jag har ju katterna så är inte helt ensam. ja just nu ligger jag i min säng och tar de bara lungt ska se lite tv i kväll och vara så social som de går att vara med två katter. Tack alla mina underbara girl för en jätte trevlig kväll i går de e så roligt att umgås med er.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0