majbrasa

I går var vi till happis å shoppade nu e man fattig igen.=/

I morgon blir de middag å på lördag partajande hos oss. Har varit å köpt vin i dag å några cider får se hur de går att dricka dom Har typ inte druckit cider på ett år, efter att jag började må dåligt av dom. Ja så nu e jag inte nykterist nå mer ;) ha ha =)  

I kväll ska väll jag å tony å titta på nån majbrasa om man hittar någon. =)

Ha en bra valborg P & K




Shoppa i morrn

I dag har jag varit å jobbat. I morgon så blir de shopping för hela slanten* Jag längtar men de gör nog inte Tony han hatar å shoppa =/ De skulle vara roligare om han också tyckte de var skoj =) Jag förstår inte hur man inte kan tycka om och shoppa.? Jag måste nog kliva upp tidigt ,jag vill hinna lägga mig i badet på morgon å slappa.

Just nu gör jag ingenting. Tony är hos lundberg och ser fotboll,men han kommer nog snart hem.
Sen när han kommer ska vi nog se nått på datorn sen så är de dags att sussa kudden =) Jag är trött har ju klivit upp kl 6 i morse.

 
Jag längtar till sommaren =)

Namnlös

I morgon ska jag upp tidigt ska å jobba de blir skoj =) Tycker faktisk att de e roligt att får jobba iaf där =) Jag trivs där =)
De e synd att jag inte e en morgonmänniska=/ Älskar att sova ha ha ;)

Jag har just sett hitta hem och nu sitter jag å se färjan Ha en trevlig kväll....

P&K



Måndag

Vad har jag gjort då? I går var jag till mormor, vi åt middag hos ma och pa och sen slappa vi bara framför tven. I dag har jag inga planer på vad vi ska göra. Jag vet att vi ska till happis nån dag i veckan kanske onsdag. Vi har mycket som måste handlas. Ska köpa lill gumman en borste för hennes är spårlöst borta. Jag ska köpa skum.spray,deo och lite annars småtjafs som balsam och shampo. Vi ska också köpa delar till klöspelaren som gått sönder sen så ska vi in på ikea en svöng för att titta.;) Måste till finland en sväng för ska inhandlas myggnät måste laga myggfönstret och myggdörren. Ja som sagt mycket att shoppa.

P & K




Avensjuk =/

Lördagen började med att jag fick sovmorgon Tony väckte mig klockan 12. Sen så for vi ner på stan. Tony var på bolaget och så handlade vi lite granna.  Mamma och pappa kom inte hem i går de stannade i umeå så ringde å hörde var de var och de skulle komma hem på eftermiddagen. Vi for till mamma och pappa så jag fick köra doms nya merca när dom kommit hem. Gud så fin den är. Man är något avensjuk. =/


Vi var bjuden på middag hos tonys mor och far. Där var de grillade karrekotletter å klyftpotatis på murikan mmmm de var jätte gött=)  

Just nu har jag sett robinson och min billing åkte ut skit!!! jag ville ju att han skulle vinna ......

Ha en bra kväll

P & K


....nY FRYS....

Har vaknat för ett tag sen nu sitter jag å väntar på att vi ska få ny frysen...Hoppas den kommer i dag å inte på måndag.=) Senare ska Tonys ma och pa komma å hälsa på. Sen så i kväll ska jag hälsa på Elin å Viktor medans Savvi å Tony far å spelar innebandy. Efter vi varit där ska vi å hälsa på en sväng hos ma och pa om de kommit hem =)

Mycket att göra som sagt, men bara roliga grejer =)



P & K

Telefonsamtal

Ma och Pa ringde nyss från karlstad nu e de påväg till Falun för att dom ska sova där. Dom kommer hem i morgon =)


P & K






 


Man blir glad av sol.

Vilket härligt väder de är i dag =) Man blir som så glad när solen skiner =) Längtar nu tills de blir sommar kan de inte bli de niu nu nuuu !!! Tony sitter på balkongen med kissarna å solar ;) Kissarna tycker de är härligt att ligga på balkongen i solen. I morgon så ska jag å hälsa på Elin medans grabbarna far å spelar innebandy, så vi ska väll se talang å surra =) De blir nog skoj =)

Sitter å funderar Tony fyller år 9 maj, vad man ska köpa till han. Tycker de å svårt att köpa till han känns som att han har allt han vill ha. Ge gärna förslag =)

Ja I dag så blir de kycklingwok till middag. Å i morgon ska vi också äta kyckling de blir marinerad kyckling som man inlindar i bacon å klyftpotatis till blir nog smaskens ;)  Kyckling är Gött =)

Nu ska jag gå å mysa med mina kissar i solen.

P & K

Förbannad !!!!!!

Läste på nsd om att någon har förgiftat katter i djuptjärn. Jag säger då bara de j-vla idioter som har förgiftat dom !!! Alltså jag fattar inte hur de kan finnas sånhära människor blir så arg. Skulle fan vilja ta ett jävla snack med dom här människorna och dom borde fan få sitta in livstid. Hur fan är man funtad om man gör så här. Vilka jävla idioter hur kan man förgift katter !!!! Jag blir så jävla irriterad arg ledsen förbannad !!!!!!!!!! Varför kan inte sånahär idioter drabbas i stället för att andra snälla människor gör de.....

Ja bara så irriterad .....

I dag har vi iaf tvättat bilen invändigt å utvändigt =)

Nu ska vi spela lite wii

P & K till alla nära å kära <3

;)

I dag kom beställningen =) Tack Ida du e så duktig =) Skriver sen vad de är måste vara lite hemlig. Så Fin !

Har just dammsugit å skurat lite granna. Man ser allt damm när solen lyser in. =/

I dag var det ganska kallt så blev inte att städa bilen,men i morgon får vi hoppas på bra väder för vi ska byta däck och förhoppningsvis tvätta bilen som är nu svart i stället för vinröd. Och så ska jag ner på stan med mamma hon skulle på göta å kolla på nå byxor åt mormor.

Nu ska jag ta å kamma mina små underbara kissar.

P & K

Söndag

I går kväll for jag.tony å rikard å bowla, De var ett tag sen vi var så de var skoj.Sedan så for vi hem å spelade wii och ps3.
I morgon så ska vi skjussa pappa kring 12, sen hade vi tänke tvätta bilen om de är bra väder.Har just sett klart filip å fredrik nu. Jag tyckte de var sådär lite svammligt ,man får hoppas de blir bättre nästa vecka.

Nu tänkte vi se parlamentet på datorn å sen reprisen av csi.

Ha en bra kväll/natt

P & K



Jag är rastlös

Lördag ja i kväll är de robinson,men vad ska man gör nu ? Tony är i väg å tränar *träningsnarkoman* ;) Å jag sitter här och gör ingenting =/ Zorro ligger å  sover i soffan, och tindra ligger på sitt klösträd och sover.
De är alldelens stilla å tyst här vill göra någonting nu...=) *Rastlös*

Jag var utomlands i natt med tony vet ni hur härligt de var att bara lägga sig på strand med en drink bada,slappa.sola å bara ha de bra. Shoppa å ha de varmt å härligt.

De var ju som synd att de bara var en dröm =/

Skulle vilja åka nu i väg bara åka till turkiet i en eller cypern. Thailland får nog vänta pengarna räcker nog inte dit just nu iaf.

P & K



ingen rubrik

Jaha då sitter jag hemma å ser tv nyss sett top model. Nu e Tony å tränar. Och sen kommer han hem en sväng ,å sen sticker han å spelar innebandy. Nu ska jag bara ta de lungt får se vad som jag ska hitta på i kväll. I går var jag hos Ida där blev de mycket skratt de var riktigt trevligt =)

Jag är uttråkad nu inget att göra.....
Ja får väll ta å lägga mig på soffan å kika nå på datorn svensson svensson eller nå ....

P & K


Roligare med en bild.


Ser tv

Ï dag så har jag sett efterlyst,fråga olle å nu sitter jag å se girls of the playboy mansion. =)

I morgon hade jag tänkt kliva upp tidigt ska ringa läkaren....känns jobbigt att kliva upp vid åtta jag som vill sova till typ tolv.
Sen när Tony kommer hem ska jag göra nå goda mackor å te =) De blir smarrigt =)

Ja ska se klart mitt program nu =)
I morgon ska jag hälsa på Ida  =)
Ha en bra kväll nu 

P & K
 

Jobba =)

I dag vaknade jag av telefonen trött var jag...Dom ville ha ut mig å jobba så börjar klockan ett =) ska börja göra mig i ordning. I dag är de sol ute men ganska kallt iaf. Vi måste tvätta bilen någon dag, in å utvändigt så hoppas de blir varmt här nån dag så man kan ta å göra det.

Ja nu ska jag ta å göra mig i ordning läsa bloggar å så....

P & K

inte nått på tv

De var ju bara skit på tv i dag =/ ÅÅ inget att göra ....
Jag har varit å gått till ma och pa å hälsa på å där var MIN Moster å jimmie =)
Så har kommit hem för ett tag sen.

Jag tänkte kanske spela en tunering nu så man har något att göra.

P & K


hej hej

inte gjort så mycket i dag. Vi har varit å handlat å så. Är rätt trött lite irri annars är väll allt bra.

Ja jag har just sett en beck film på datorn *lite less* på beck...=)
Ja vad ska man hitta på i dag då? Tony ska å se fotboll i kväll hos lundberg. Så blir väll å se om de e något på tv.
Just nu så ligger gumman brevid mig å gubben i andra soffan å myser. Jag längtar tills de blir sommar tänk att sola,bada och bara ha skoj =) Ja ska ju såklart jobba i sommar ,men man hinner ju att sola å bada iaf.

Nu ska jag ta å läsa lite bloggar å så

P & K


Zorro min mys gubbe;)


Tindra min sötnos

I dag har de ju varit så härligt väder...SOL...Har sopat balkongen å röjt lite där.
Och så har jag målat bänkskivan i köket. Vit såklart =) Annars gör jag inte så mkt just nu ser jag lite tv samtidigt som jag sitter här. Ser färjan 2 sen ska jag nog se van veeteren

Ha en bra dag
P & K

E hon inte för söt ........

Påsk

Vad har jag gjort under påsken då....

I fredags var vi hos Elin å savvi. Vi grillade å åt de var jätte gott =) Sedan så spelade vi spel, såg talang å drack nått vinglas. De var jätte trevligt =)
I dag så har vi farit ut med skoter till stugan =) Vi har ätit påskmiddag å godis,sett robinson å sedan for vi hem. Inge vidare väder dimma dimma .....
Nu så ska jag bara ta å gå å sovvaa är så trött efter allt skoterkörande å så =)
Tony tänkte spela lite poker så jag kanske igger å tittar tills jag somnar.
I morgon blir de nog bara mys å tv tittande. Sugen att spela Bingo lotto, men Tony verkar inte vilja de får se vad vi gör.
Jag ska ju önska alla mina vänner, nära å kära Glad Påsk
Å hoppas att mina mms konmit fram som jag skickat =)

Nu ska jag ropa på Tindra å Zorro så dom kommer å sover med mig fryser så.....Brrr Brrr

Natti natti

P & K

Gjort mkt i dag

I dag så har vi tvättat, varit en snabbis till luleå och sedan har vi ätit smörgåstårta till middag hos mormor.
 De var musigt =)
Jag har utforskat lite i min mobil har hittat att jag har en stegräknare =) När man skakar mobilen byter den låt man kan även vicka den uppåt så höjs ljudet och om man vickar den neråt så minskar ljudet. =)

Ja jag har också sett på efterlyst och rent hus =)

Nu ska jag bara mysa med mina kissar till Tony kommer hem, Han e å se fotboll hos lundberg.

P & K




Ny telefon =)

I dag har jag fått en ny mobil =)
Det här är min mobil









Jag har lämnat tillbaka den gamla eftersom den inte fungera som den skulle.Tony å hans ma och pa la till pengar så jag kunde få den här=) Som en tidig present ;) Fyller ju snart år =) tack tack Jag är jätte nöjd =)

Nu i dag mår jag väll lite bättre,men äter fortfarande smärstillande och tar de lungt.

P & K

...................

Min mobil är sönder !!!

och jag har fruktansvärd mensvärk, nu ska jag proppa i mig mina tabletter å gå å sova jag är trött.

Upp tidigt i morgon och fara å byta mobil i luleå. Finns de nå mer störrande än när man köper något som inte funkar !!!

P & K

IRRITERAD

ÅÅÅÅÅÅ jag är så Jävla irriterad !!!! Jag har också så ont AJ AJ AJ 

ÅÅÅÅÅÅ Att allt ska tjorva hela tiden !!!!!!! Man blir så jävla less

Nu ska jag gå å lägga mig är så trött och irriterad

Godnatt.

Lister

I dag har vi varit å sökt lister till sovrummet vi har inte hitta dom vi vill ha. Vi vill ha sånadära klister lister så man slipper borra varje hål. Sen så har vi varit å handlat. I dag till middag blir de lite påskaktigt. Potatis.prinskorv.kötbullar.ägg å skinka =) Nu ska gå å börja med maten lite grann.

Ha en bra dag
P & K

=)

I dag så har vi varit å hälsa på farmor och farfar =) Av dom fick jag å Tony ett påskägg =)  I kväll så har vi griljerat skinkan så de ska bli gott med "julskinka" på mackorna i kväll =)

På påsken ska vi på fredag till savvi,Elin och Viktor och grilla mysigt. På Lördag blir de skoter.stugan och påskmiddag =)

Nu ska jag fortsätta se ballar av stål =)

P & K


Tindra

Nu är vårat sovrum klart !

Nu är de äntligen klart nu är mitt sovrum shabby chic =)

Ska köpa lite änglar å annat smått till sovrummet också.

Här kommer bilder på sovrummet och spegel som jag målade här en dag.

P & K

Skriv nu kommentar så jag få veta vad ni tycker =)














Spegeln som jag målat.

Telefonen

I morse vaknade jag ovanligt tidigt. Tonys mobil ringde å de var teknik magasinet Äntligen hade min telefon kommit, så de var bara att hoppa i kläderna och fara till luleå. Hämtade telfonen och så for vi hem =) Skönt nu med en telefon som fungerar. Har också hängt upp spegel blev riktigt bra med vitt i stället för silver. Bilder kommer snart =)

I kväll blir de att åka till bergvägen och i morgon upp tidigt för tapetsering.

P & K

Wii å ps 3

I dag så har vi spelat wii och ps3. Jag har också hunnit målat spegeln=) Nu så har jag måla å måla vill bara att den ska torka så man kan hänga upp den å se hur de blir. Jag är ganska trött så sen ska vi bara se något på datorn och sedan sova.

I morgon ska vi fixa tapetserar bord påå dagen och så. Sen på kvällen ska Tony å dom spela innebandy så då ska jag fara till Elin och umgås. 


Ha en bra kväll å natt 

P & K 

 Vovarna å Tony ;)

Våfflor

Nu så ska vi äta våfflor hos ma och pa mumma =) MMMM Vad gött de ska bli ;)

Senare ska vi spela wii och ps 3 =) Sedan ska jag måla spegel min vit =) Å på lördag tapetsering de bli rolig med förändring.=)

P & K

Fotat Tonys ma och pa s hundar

I dag så har Tony kommit hem =) Jag har städat så nu e de rent *skönt*!! Men just nu har jag så ont i magen så ligger i soffan å tar de lungt. Jag har varit å Fotat tonys ma och pas hundar i dag en sväng, dom e så söta =) I helgen blir de å tapetsera fond väggen blir nog finemang =) 
I morgon ska jag hälsa på Ida gumman ;)

Nu tänkte jaag bränna en skiva till bilen =)

P & K
Här har ni bilder på sötisarna =)

Alla vovvar









RSS 2.0