free

Ledig i dag. Nu har jag inge schema nå mer å de känns jätte tråkigt tycker att de e roligt att jobba som man få i hop nå kosing. Men som tur är så ska jag få jobba i september när en ska ha semester. =) i går så satte Tony å tonys pappa upp lister i vårat sovrum så romantiska lister med medaljonger på. Ska slänga upp en bild på dom snart.  I dag ska jag bara ta de lungt vi ska å handla å lite så.

De e länge sen jag har hunnit umgås med mina sköna bönor =) har varit så mkt jobb.

P & K



vardagsrummet

vi har slängt ut den gamla bokhylla å förnya oss med nya vita möbler från Ikea =) Man blir less på de gamla....

Bilder

Kommentarer gärna....

 



Vi köpte spotlight till tv bänken





P & K

 


Gunvald Larsson =)

I går så vi Beck på bio den var jätte bra =) Men beck är ju alltid bra =) särskilt gunvald =)nämn en beck film som e dålig? Ja jag visste de just de de finns ingen....I dag har vi varit till ikea å shoppat lite möblemang =) Nu slängde jag ut bokhylla urch den e så ful. Nu ska allt bli vitt vitt vitt slänger upp en bild snart när allt e ihopbyggt å stylat =)

I helgen så e de jobb å så har vi fått listerna till sovrummet nu.*Äntligen* så tänkte försöka hinna fixa dom också för man måste vara två =)


Nu ska jag kika på en väggtext till v-rummet snart e de texter överallt lite SÖTT=)

P & K


Älskar

ja i dag har vi inte gjort så mycket mest tagit de lugnt å haft en myskväll hemma =)
Sett lite film och ätit chips.
 
Jag måste bara säga att jag är glad jag har världens bästa kille och jag älskar honom så j-vla mycket. Jag tror inte man fattar hur bra man har de förrän man inte har de nå mer. Jag älskar dig Tony och du e de bästa som någonsin hänt mig.  ♥

Jag har en underbar familj som jag älskar att man har de bra ♥


P & K







Beck i stormens öga

snart är de beck vi har bokat plats, men kan inte gå den 26 jobbar kväll men de 27 har vi bokat alltså F-n vad jag längtar..........................

P & K



helgen

På lördag åt vi surströmming mumma =) på fredag hade vi de bara lungt,spelade poker hos micke å tessan å jag å tessan vann =) å i går spelade vi Bingo =) Har varit en rolig å lång helg eftersom att de var fest redan på torsdag =) Nu e jag ledig ända till onsdag och de ska bli skönt bara sova ut och ta de lungt. I dag så ska blommorna från balkongen bort de är typ döda så vi ska kasta dom måste bara fixa en svart säck. Sen måste vi å handla lite granna.

Lite bilder från stugan

P & K





Dizel busa med mitt hår tur att man inte e håröm =)




kolla vilka

ögon




P & K

Hårdrockare är vi allihopa

Tack vickan å stefan för en fantastisk rolig kväll

Jag hade jätte roligt i går och jag tror alla instämmer

Bilder säger mer än tusen ord

Se å njut =)







Är vi inte coola? =)









Alla utom Tony å stefan som befann sig i bastun




P & K

Hårdrockare

I morgon ska de partas i Vickans stuga i marahamn Hårdrocksparty Hårdrockstema på allt så i morgon när jag kommer hem från jobbet måste jag rota fram nå svarta kläder jag har som inga hårdrockkläder eftersom att jag inte e nå hårdrockfan. Skulle sitta fint med nå nitbälte, men jag äger inget.



Uppe tidigt

Klev upp kl 8 och de är tidigt =) Skulle vara på sjukan kl 9 så nu e jag hemma och e rastlös... Jag har funderat på att klippa mig ett tag nu så jag ringde scapa å frågade om de har nån tid i dag å jajamensann 14.45 får jag komma de ska bli skönt att ta bort lite hår =) Nu försöker jag få Tony å komma å handla skulle behöva handla lite sköljmedel å tvättmedel. Sen så måste man ju handla nå mat till middag vad man nu ska snickra i hop för något? Hårdrocksparty i morgon i vickan stuga, men först jobba 7-16.

Ha en bra dag P & K

Bild stund

Bilder på Tonys ma och pas Vilja och bilder som jag lovat på väggordet vi satte upp nu =)

Skriv nu nå kommentarer vad tycks???


Lilla Vilja






Väggordet i sovrummet





En bild på en sötnos

en bild på en till sötnos



posten kom nu

Ny vaken å trött=) jag sitter å väntar på posten hoppas mitt väggord har kommit =) Då ska ni fått kort på de när jag satt upp de =) I dag så står de om branden i nsd ! vad flummig, de står att Tony min granne! ja oj oj man ska inte tro allt man läser i tidningen =)

Ja nu ska jag ta å morgon plocka lite bädda sängen rensa lådan å dammsuga upp sanden som kissarna dragit runt med i hela lägenheten =/

Ha en bra dag

P & K



Vad fan?!

I går kväll vid halv 2 på natten vaknade jag av att Tony kollade ut ur sovrummsfönstret och sa vad fan!
Jag frågade vad de var å tony sa jag vet inte,men de står två brandkårsbilar här utanför. Tony gick ner efter en stund och frågade vad som hade hänt. De hade börjat brinna i lägenheten som är snett under oss så dom höll på att släcka elden. De fick släck elden iaf och nu sa dom på nyheterna att branden var anlagd urch jag var typ jätterädd och somnade vid halv 3 på natten när jag äntligen vågade blunda. Man tänker ju tänk om de blossar upp igen?? De var ingen hemma där iaf och ingen kom till skada och de var ju tur. Alltså i dag så sa jag till Tony att jag vill flytta. De finns verkligen helt j-vla vrickade människor. Alla lägenheter hade kunnat börja brinna och många hade kunnat dö eller skadats. Jag hoppas att man får tag i den som gjorde detta och att denna person förstår vad han/hon gjort.

Började jobb kl 7 i morse och 6 klev jag upp har cirka sovit 3 timmar i natt och jag är jättetrött


P & K

...............

Ont ont i magen sitter här hemma eller ligger rättare sagt i soffan med datorn i famnen. Tony har farit å tränat nu efter vi har ätit. I kväll blir de å ta de lugnt hemma. E bjuden på kräftskiva men jag orkar inte fara eftersom att jag känner att jag inte orkar pga min mage Vi tänkte hyra nån film och krypa ner i soffan i kväll. I morgon ska jag å jobba jobbar hela helgen. Men jag jobbar 7-16 lördag å söndag så vi hade kanske tänkt fara å bowla nån dag i helgen.=)
Nu så hade jag tänkt spela lite poker på dator och försöka krya på mig.

P & K


Detta fält måste fyllas i

I dag har min älskling kommit hem från jobbet skönt att ha honom hemma, I dag blev de korvsoppa till middag en av mina älsklingrätter =) Jag har också hunnit med att städa i dag visst e jag duktig ? =) Nu i dag har dom skicka mitt väggord jag har beställt de blir fint de står (always kiss me goodnight) ska vara på väggen i sovrummet ovanför sängen.
Ska lägga in en bild på de sen när vi har fått de å satt upp de.

Nu ska Tony fara å träna ska pussa han hej då.


P & K



Vill ha sol i stället för rengn 

min dag

I dag har jag jobbat 7-12 de var roligt att vara tillbaka =) I morgon kommer min älskling hem längtar =) Jag ska städa å byta gardiner i vardagsrummet i morgon hade jag tänkt ,å så måste tvättstugan bokas innan de blir så mkt tvätt.  Har beställt kläder i dag från h&m de blev en hel del men de behövdes. Ska rensa lite i garderoben när jag får tid. Jag är ledig tills på fredag så de hinns nog. Nu så ska jag snart äta lasange till middag.

P & K



ja

Jippie jag har fått jobb augusti ut och kanske om jag har tur får jag jobba i september =) I morgon börjar jag.
Jag har beställt ett väggord till sovrummet de blir nog fint =) Fyndade på tradera.

Nu ska jag ta de lungt.....Saknar Tony längtar till onsdag då kommer min snygging hem =)

P & K




hoppas de snart går över

I dag har jag ont ont ont...Har suttit i telefon typ hela dagen=) Fast jag gillar ju att prata i telfonen....Ringde just arbetsförmedlingen och dom sa att jag måste komma in å anmäla mig arbetslös! Suck ingen bil har man, den har Tony. Plus att jag har svin ont just nu ! Ja de e väll bara å gå dit har som inga andra valmöjöigheter.

Nu ska jag ta två dexto å lägga mig ner å be att värken går över ....

P & K




Stugan

åååå sol och bad i dag härligt här kommer bilder......




Stugan

jag våga doppa mig Bildbevis

Lycklig =)

Mat Kräftor

massor

mmm

Spelar lite

Bilder säger mer än ord...

SOL

I dag har jag jobbat mitt sista pass på schemat..Hoppas att jag få jobba mera,
I morgon så ska jag fara till stugan å sola å bada å dricka is te hade jag planerat... Tony ska å jobba en sväng på dagen sen kommer han också till stugan. =) Man får hoppas de blir soligt å fint då som de lovat.

Snart ska jag lägga mig i badet å koppla av en stund.

Ha en bra kväll

P & K



.......

Min älskling har klockan tre i dag farit å jobba nu e han borta till lördag=( Trist att vara ensam hemma hatar det! De e så himla trist å rastlös som jag är =/ Jag får mysa med mina katter under tiden Tony e borta. Jag har just varit å badat å nu så ska jag sitta lite på datorn och senare i kväll ska jag se film. I morgon så blir de födelsedagsfika och mys hos stephanie =) Fast först ska jag upp tidigt i morgon jobbar 7 till 4. Har två dagar kvar på jobbet de e trist hade velat jobba längre. Hoppas jag får jobba lite mer om jag har tur.=)

Nu ska jag ta å äta lite finn crisp med ost å ta de lugnt.

P & K

Bjuder på nån bild



Kotten som var utanför 11:ans en kväll


Båttur i skärgården

I dag har vi varit på en båtur med micke å tessan vi körde till frevis spela minigolf å åt en bit mat trevligt =)
Härligt dag i dag fast stressande ännu känner jag inte av någe ont i magen skönt !!

Tänkte visa lite bilder jag tagit under veckan. några smaskiga nyheter har jag inte att berätta.





Solnedgång i stugan


Mammas blomma i stugan


Frevisören








RSS 2.0