Nytt år snart ...

Snart är de nytt år, och detta har varit ett händelserikt år.

I september 14 fick vi veta att jag var gravid =) De är den bästa och lyckligaste dagen =)
Man väntar och längtar och snart är de inte länge kvar till maj jag tror att de går fort. Jag har redan gått halva gravidteten  =) År 2010 kommer bli ett händelserikt år. Vi e så glada =)
De här är den roligaste och lyckligaste händelsen i år.

Men det har också hänt en tråkig sak i år och de är att min älskade Mormor har gått bort. Jag saknar henne så. Men jag vet att du har de bra, du e med morfar hand i hand.

Jag hoppas att alla får ett bra 2010. Jag tror mitt 2010  kommer bli de lyckligaste året i mitt liv.


P&K

Shoppat

I dag har vi varit i Luleå å shoppat. Tony köpte en kostym, jag en klänning =) Å så köpte vi bebiskläder och en bilbarnstol. Å vad jag längtar =)

Nu ska vi fortsätta med mario bros

P & K

Äntligen ledig =)

Jobba jobba å jobba nu e jag äntligen ledig =)

 Har varit en roligt jul =) På julafton var vi hos farmor och farfar och åt och öppna julklappar. Jag är jättenöjd med alla julklappar tack tack för allt =) Fick allt jag önskade mig och lite till =) I morgon så ska vi fara till Luleå å shoppa lite. Ska kika på lite grejer =)bla en bilbarnstol mm. I kväll ska vi nog inte göra så mycket blir nog att spela mario bros =) Ta de lugnt och så.
Jag har ju jobbat till tolv i dag. Jag är trött klivit upp 6 nu många dagar i rad. Nu tänkte jag gå å börja med maten sen ska ma och pa komma förbi å hälsa på kanske i kväll.


P & K

Har tyvär inga bilder från jul kameran glömde jag hemma.

Tid å ork

Just nu jobbar jag kommer skriva nån dag jag har tid och ork.

Tack och vad händer till veckan

Hej jag tänkte börja med att säga tack för alla som grattat i förra inlägget =)
Vi är jätte glada =) och vi längtar =)

I dag har vi inte gjort så mkt bara varit hemma ätit kinamat och legat i soffan och myst med film.

till veckan e de mkt på tisdag är de lilla julafton hos vickan med alla underbara vänner längtar tills man får träffa alla =)

på onsdag e de jobb för mig, sedan på kvällen e de uppesittar kväll vi ska faktisk spela bingolotto =)

På torsdag blir de mysig julafton med familjen hos farmor och farfar.=) Tänk de är julafton på torsdag =)

fredag lördag och söndag
Så ska jag jobba =)

P & K

Jag har något i min mage

Jag har något i min mage som blir större å större....


Titta här =)
LYCKLIG


P&K

Skoj

I morgon händer nå roligt =)
Sen ska jag jobba de e också skoj =)

Så i morgon e de fullt upp, nu poker =)

Ciao P & K

Promenad

I dag har vi varit billös så vi har varit på en promenix till mor och far. När vi skulle hem hade jag kramp i låren sen hade jag ont i korsryggen. De är inte långt till ma och pa men vi fick stanna typ 6 gånger så tony fick hjälpa mig att stretcha låren jag hade så ont. Nu sitter jag här och har fortfarande ont fast jag har försökt sträcka ut ryggen och låren.  Ja de e väll bara härda ut. Vi ska i alla fall få våran bil snart den e på lackning så tony och hans far skulle fara å hämta den vid fyra. =) I dag ska jag inte göra så mkt tar de mest lungt och myser med tindra och zorro.

De e julafton nästa vecka känns konstigt =)

P & KSöndag

Min älskling är och jobbar i dag, men han kommer hem i kväll mysigt ska de bli. Jag har ätit middag hos mamma och pappa i dag de bjöds på laxllåda =) Sen har jag promenixa hem kallt kallt. -10 grader. Så längtar tills Tony kommer hem och värmer mig. Jag har ont typ i alla leder känns de som i låren, ryggen och armarna så försöker strecha går inte så bra. Ha ha ni skulle se hur de ser ut, som en valross som ska vända på sig jag känner mig inte så smidig.

Jag måste och säga stt jag är så glad för allt som ska hända i framtiden. Känns spännande och roligt. =)

Snart e de torsdag =)Hon e för söt när hon kollar i kors ;) '

Zorran


Saknar

I dag skulle min mormor Lucia fylla 79 år. Jag saknar dig mormor. Vi ska i dag fara till graven och tända ett ljus.♥

Fredag

I dag så ska man fara å handla lite till middag och gottans till i kväll =) Natten har varit lite jobbig typ inte sovit något vaknat hela tiden. Kan inte ligga på rygg inte på sidan heller å så ligger man oskönt hela tiden. Och när jag ligger bra jaha då måste man gå på toa å kissa kan bli galen ! Har i alla fall sovit några timmar till å från.

Nu känner jag att jag måste äta något tror vi har nå pan pizza i frysen en lätt frukost/lunch eller vad man nu ska kalla de?
Sen har man julklappar som står och väntar på att bli inslagna kommer som inte liksom till skott.

Nä mat var de visst ciao

P & K


Glöm inte å rösta på calle i kväll =)


Snart e de jul =)


hej hej hallooo

Har nyss vaknat har somnat på soffan när tony for och träna. Tindra har legat å myst med mig i soffan =) I dag till middag åt vi ärtsoppa å plättar vi åt hos ma och pa göttans var de =)

I morgon måste jag till AF en sväng å lämna in lite papper. Och så hade jag tänkt shoppa lite godis å chips e Idoll final så nu håller vi tummarna att calle tar hem det här =)

Ska äta blodapelsin nu de e så goda...Sen ska jag sminka mig, och så ska vi fara å hälsa på savvi å elin å viktor =) 

P&K
Tisdag =)

I dag har jag slingat håret eller vi gjorde de i går men blev konstigt, så vi gjorde lite till i dag så de e bra =) I alla fall är jag blond =) Sen har vi ätit god middag lax, potatis å spenat en av mina älsklingsrätter =) Sitter och väntar på att badvattnet ska spola klart. Jag å Tony ska bada badkar med lite tända ljus de blir mysigt =)  Har lite ont i mina ljumskar får hoppas de går över med ett varmt bad i alla fall lite grann kanske.

I dag är det 8 december snart julafton helt sjukt vad tiden går fort....=) Snart 17 december .... =)

Nu ropar Tony att badvattnet e klart nu ska jag hoppa i å simma runt .....

P & K

Hänt mkt =)

Har inte blogga på ett tag ,men har ej haft tid.....

Har hänt mkt vi har varit på begravning för min älskade mormor allt var jätte fint. Kan inte förstå det ännu att du inte finns hos oss. I mitt hjärta och i mina tankar kommer du alltid finnas kvar, jag saknar dig mormor. ♥

I torsdags så var jag och Tony bjuden på Tonys julbord/firma fest. Vi var på westen farm i boden där har jag aldrig varit. Var jätte roligt och jätte god mat =)

Och så måste jag berätta om världens underbarste kille =) På morgon så vaknade jag av en puss och Tony gav mig en present =) de var en berlock till mitt armband ett C så gulligt ;) Jag älskar dig så mycket =)

Just nu så snöar de så mysigt ute. Julgranen är klädd och klapparna ligger under granen inte alla inslagna, men de har jag planera att göra i dag =) De är så mysigt nu längtar till jul. =) Men först längtar jag till 17 december =)

Ha nu alla en underbar helg P & K

Lite bilder

Showen var jätte bra =)
Lite från westen farm jag knäppte inte så mkt jag filma mest =)


RSS 2.0