Romantik

Lite bilder på mina nya romantiska gardiner i sovrummet ,nu ska mitt Sovrum bli vitt vitt vitt =)




P & K

Wiiii och vitt

I kväll ska vi spela wiiii Mario party å mario kart ska bli skoj =) Måste ner å köpa nå dricka å chips =) (Beroende av chips)
Ja Tony ska å spela innebandy i kväll med grabbarna å flicksens ska komma hit. I dag har jag hängt upp mina fina nya vita gardiner i sovrummet, nu ska de blir vitt där inne =) Måste köpa vit målarfärg å måla lite granna. Och fixa tyg till sänghimmeln =)



Ja ha en bra kväll allihopa


P & K







Vad ska man göra?

Jaha vad ska man ta å göra i kväll? De e väll bara å se tv finns som inget att hitta på. Tony e å jobbar kommer hem i morgon ...Trist när han e borta man blir ju som så ensam,fast jag har ju kissarna=) I dag så har jag varit å hälsat på Mormor å ätit god lasange hos mamma å pappa =) De är inte roligt att laga mat när man är ensam hemma. De e roligare å äta borta då. Hur skoj e de att äta ensam.....ja Tindra ligger i min famn å myser,hon e så söt min gulliga gumma. Å Zorro ligger här brevid sötnos =) Nu ska jag gå å ta mig en smörgås =) å se lite tv semester svenskar kl 20.00 =)


ha en bra kväll
                                      En gammal bild på mig med  en nalle =) På skansen
 


Tony på skansen gammal bild

Tisdag

I dag vaknade jag klockan 11. Och hade verkligen ingenting att göra i dag så jag ringde till scapa å frågade om jag kunde klippa mig i dag, och dom hade tid gud så tur jag hade =) Så nu har jag snelugg å ganska mkt har jag tagit på längden. Jag blev supernöjd =)

I går kom mina hm kläder, å alla kläder kom samtidigt de brukar ju ofta komma i två omgångar för att vissa kläder inte finns i lager. Satte på mig mina rosa mjukis byxor i gårsom jag hade beställt å tony sa ROSA=) ha ha de e knallrosa å skit läckra =)Jag tror inte min karl tycker dom e så snygga =)  

Ja i dag far Tony å jobbar kommer sakna han! undra vad man ska sysselsätta sig med? De blir väll å plugga matte å sitta här å fördriva tid. På torsdag ska vi iaf spela Mario Party om mina kära vänner har tid .Å Ida å vickan när ska ni baka semlor åt mig =) ?



Lite Bilder


Min GUmmA Mitt nya fina nattlinne
Min snygga Rosa byxor å nattlinne



Tack =)

Tusen Tack vickan för den jätte fina bloggdesignen =)

I kväll ska jag fara till ida gumman å titta på bonde bröllop =)
Nu ska jag ta å plugga matte ....eller på ett tag

p & k

Helg igen =)

Ja då har de varit helg i gen.

På Lördag så vaknade jag kl 9 på morgon för att vi skulle fara till luleå å shoppa lite grann =)
I luleå hittade jag en korsett som var jätte fin som jag köpte hittade inte så mkt mer skulle köpa ett gardiner men hittade inge som dög. Sedan for vi ut på stheden där gick vi in på Maxi å köpte ett guitar hero =) De är roligt , men har inte riktigt lärt mig ännu är ganska kass =) Å så handlade vi lite på rusta som skurmedel.duchkräm mm.
 
När vi kom hem från luleå vid 4 så sen på kvällen när vi ätit middag (Tacos) så for vi till vickan å stefan. Där sjöng vi singstar medan grabbarna bastade.Sen så kom Lisa å Sami förbi en sväng=) efter dom hade farit så var vi less på att sjunga så vi for hem till oss å spelade guitar hero.mario kart å mario party till typ 4 på morgonen. En mycket trevlig kväll =)
Nu sitter jag i soffan efter ha ätit en paradis pizza å druckit en massa coca cola så ni förstår säkert hur ont i magen man har =)

P & K

En bild på min Mosters underbara Amadeuz =)


Myskväll i kväll ;)

Nu lyssnar jag på abba ;) Ja i dag har jag dammsugit är ju sand överallt =) I kväll blir de myskväll hos mig, får se vem som kommer ?! Ida å Ja iaf =)

Ja nu ska jag ta å spela lite poker har som inget att göra =)



P & K

Bästa låt just nu !

Så härlig låt ......

Bästa låt just nu Sarah Dawn Finer Stockholm by morning




P & K

Shopping sugen ;)

Ja i natt har jag inte sovit nå bra alls klockan ringde 07.30, men jag orkade inte kliva upp så sov till 9. I dag så har vi vari  å handla och sen till middag blev de pizza i love it =)
Längtar tills man får pengar måste till happis en sväng å handla duchkräm, värmeljus,trasor ,diskmedel , tvål och sånt där nödvändigt =) Å så in på Ikea en sväng å titta på bokhylla =) Och så titta lite på annat som kläder;)

Vi har också i dag kikat på trean som är ovanför oss ,men urch nä de ska vara fint om jag ska flytta och renoverat =) 

Nu ska jag ta de lungt å plugga lite matte *suck* De är om de där X en man ska sätta på en sida =) ja jag fattar inte heller =) 

P & K  

Mobil J-vel

Jaha vad ska jag ta å hitta på vill göra nå skoj nu nu nu !

Just nu sitter vi å lirar lite wii sett lets dance så just nu e jag inte rastlös, men vad ska man ta å hitta på i morgon ?
Ja jag vill fara ut å köra lite bil i kväll,,,skulle vara trevligt =)

Ja å så i går var vi å hämta ut min j-vla mobil å tror ni den var lagad nä i helvete heller. Slår av hela tiden !!! 
F-n skit j-vla idiot satans mobil jävel!!!
(ja nu fick jag skriva av mig lite ilska) Lite less man är på allt tjorv !!!

 Tur att Tonys ma och Pa ska till luleå i morgon så de kan lämna in den för andra gången =)
LESSS på allt som kronglar varför kan man inte bara få en ny mobil.!? Man ska bara skicka in å skicka in ÅÅÅÅÅ.
ja glad jag är =/ Ja nu ska jag ta å plocka lite grejer ligger grejer överallt.

Sov gött med er

P & K

Kallt.

Shit vad kallt de är ute jag fryser !!! I går var jag ida och vickan å lisa å hälsa å lilla söta Alwin. De är inte klokt så söt han är =) Vi var där ett tag gav en liten present till Jocke å emma =) I dag så vaknade jag av att telefonen ringde. De var teknik magasinet som ringde å sa att min telefon hade kommit. Vi steg upp och for till lule, men blev en snabb sväng in på teknik magasinet å sen hem. Nu så sitter jag på msn och pratar med söta Ida =) I kväll ska Tony å spelar innebandy vad ska jag göra? P & K

Hälsa på Emma å Jocke

Ja i dag ska jag å Ida gå över tll emma å titta på hennes å jockes Alwin =) Mysiiggttt I går skicka Ida bilder på Alwin som hon fotat han e så söt =) Nu måste jag ta å gå å laga mat Vi ses sen P & K

Bebis å bio

I dag kom Emmas och Jockes bejbis =) Ida skrev på msn vet du emma å jocke har fått sin bebis jag skrev vvaaaaaaa vad blev de en pojke svara ida =) Jag Ida å vickan gick ner på byn för att kika på en present åt den lilla pojken. såå söt han är Grattis Emma å Jocke till erat underverk=)

Just nu har jag å Tony kommit hem från bio, vi var å så wallander. Den var spännande å bra, fast inget slår ju beck =)
Nu ska jag gå å lägga mig i sängen är jätte trött,blev inte mycket sömn i natt.

P & K

Helg !

Ja då var de söndag =) På fredag så for jag å ida till vickan och stefan och sedan kom Tony. Vi såg Lets dance och så sjung vi singstar sen ,eller de var väll jag å ida som sjöng mest =) de var skitskoj med singstar man blev ju faktisk lite partysugen =) När ska vi ta å festa ??? 

Jag å Ida drack lite champange, Vickan fick hålla sig till hostmedcin så kunde inte dricka hon hade den med röd triangel. Sedan så gick jag .tony å ida hem vid ett på natten. de var en mkt trevlig kväll=)

På lördag så var jag.tony och pappa å bowla. Jag slog mitt rekord för i år 158 p jag är nöjd =) vann 1 gång över pappa å tony =) sen kom jag två och sen trea = ) Sedan så for vi å körde lite bil jag å tony sedan hem =)

Just nu gör jag inte så mkt har just badat och nu ska jag ta de lungt.

p & k

Ida du e bäst på att fota ;)

Ja i dag har vi inte gjort så mkt jag har läst i min bok, så snart har jag läst ut den och då ska jag börja med den andra. I kväll ska Tonys bror och hans tjej komma hit och då ska vi spela lite wii. Just nu så sitter vi å ser tv dricker citronbubbel som (Ida lärt mig ) och äter melon myspys;) Jag ska förflytta mig till massagedynan snart å njuta i en timmes massage de e verkligen lyxigt att ha massage hemma hur länge man vill och ingen som klagar att han har ont i händerna ha ha =) 
I dag har jag fotat katterna, gud vad de är svårt att få en bra bild jag måste ha en fin bild för jag ska skicka in en för förstoring. Jag ska ha den i ramen som jag har i hallen de blir nog fint. Typiskt att man måste ta 50 bilder för att få en bra. Svårast tycker jag de är med katternas ögon att få den perfekt. Jag tror att jag ska be Ida ta en bild åt mig för hon e ju bäst på att fota =)

I morgon är de ju lets dance så jag tänkte gå med Ida till vickan var de tänkt å se de å sen skulle vi sjunga lite singstar =)
Vi ses i morgon 

P & K


lite om året som gott

Lite å göra tog den här av Emma ;)

2008



Hur har året nollåtta varit för dig?  Roligt år
Bättre än förra året?  Jo
Har du träffat några nya vänner?  jo
Isåfall vilka? ja de e många
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? de e så mkt roligt som hänt , två kompisar blev gravida=)
Har du flyttat under år nollåtta? nope bara funderat
Har du hittat en ny låt som du älskar? jo
Isåfall vilken?  i kissed a girl - Katy perry

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollåtta? Helt underbar
Har du strulat med någon? Nope
Har du varit kär? Jaaaa är de fortfarande
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Nope

SORG & HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Tror inte de
Har du varit i slagsmål? nope

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Nej
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? Jaaa GÖR de hela tiden ;)
Har du ljugit för en vän? Nope
Har du gjort något dumt mot en vän? Ja nån gång länge sen
Har en vän gjort något dumt mot dig? nej skulle inte tro de

SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? Ingen just nu
Har någon varit elak mot dig på skolan? Nope
Hatar du någon på din skola? Jo säkert gjorde man de
Har du gjort något framsteg? Jo de tror jag =)
Har du haft alla rätt på ett prov? Nej men ett fel en gång=)

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Det har jag nog
Har du många killkompisar? Nope några har man väll
Har du förlorat en vän? Nope
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? jag tror inte de
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nope
Har du ljugit för en bästavän? Nope
Har du haft en relation med en vän?  Nope





Fattig nu !

Ja i går så beställde jag kläder för 1500 kr från hm. Jag har egentligen inte råd skulle behöva lägga lite pengar till spar konto i stället, men var bara tvungen var så mkt fint. Just nu har jag nyss vaknat betämde mig för att kliva upp tidigt i dag för jag har så svårt att sova om nätterna. Ja vad ska jag göra i dag då? Jag känner mig ganska rastlös vet inte vad jag ska hitta på ?

Vi ska iaf äta middag hos ma och pa i dag de bjuder på chii con carne mums en av mina favvo rätter =)

Ja nu ska jag ta å läsa tidningen en sen gå å bädda sängen sen, å dammsuga lite är kattsand i hela toan =)

P & K

Slängde ut granen i dag

I dag så slängde vi ut granen eller kvistarna halva granen låg på vardagsrums golvet kvar =) Å i dag har jag dammsugit plockat bort lite tomtar å snart ska jag plocka bort mer, men är inte hemma nu. Tony for å jobba så jag hälsar på hos mor å far fast pappa är inte hemma han for med Tony å åkte båt. Nu väntar jag på att Tony ska komma för vi ska äta middag här i dag hoppas han kommer snart för magen kurrar =)

Hm de e tråkigt att julen är över den som är så mysig =) Med all julpynt å sånt !

P & K

Ett gott skratt förlänger livet

Jaha då var helgen slut. I fredags så var det tjejkväll hos mig de var jag.Ida.Lisa och Linda här vi hade jätte trevligt åt godis å chips å skvallrade. =) Efter en stund så kom henrik förbi ,och han var sugen på att bowla eftersom att Tony å hans bror hade farit ner å bowla. Så vi bestämde oss för att bowla hämtade upp Stefan, vickan kunde inte komma hon var sjuk. och for dit. Vi bowlade från halv 10 till 12 någon gång. Efter de så gick vi till B 4 å där drack Henrik, Tony ,ida & Stefan. Jag var chaffis å Linda å Lisa körde också bil =)

Efter B4 for vi hem till oss och när vi var påväg hem så fick man blåljusen efter sig typiskt =) Ja dom tyckte att jag skulle köra lugnare på strandgatan fast klockan var ju två på natten å inte en människa där. Fick blåsa å visa körkortet blir alltid nervös när polisen stannar man =) Ja sen fortsatte vi hemåt å Ida å henrik å Linda å stefan kom. Killarna spelade bordshockey å drack vin =) Man tager vad man haver ;) Efter en mycket rolig å trevlig kväll med mycket skratt=), så gick Ida å Henrik hem vid halv 4 tiden. Jag å Tony bäddade upp sängen å jag satte på tv en å så george 2 till jag till slut somnade.

Ja då har vi Lördag, då tog vi de lugnt ,åt middag hos mor och far å sen så mös vi hela kvällen med film. =)

P & K



Bilder

Här kommer lite bilder på Elins och Tommis söta Viktor,



01 01 09

Nu så är det nytt år. Tusen Tack Tommi och Elin för en jätte trevlig nyårsafton =) I går så firade vi de nya året med en god middag som var potatisgratäng med älgstek (jag åt fläskfile) Maten var jätte god =) Till efterätt åt vid pannacotta med hallon och en jätte god ostbricka =) Sedan så spelade vid plump å umgick de var jätte trevlig, Sedan gick vid ut å så fyrverkerierna och drack lite asti cinzano ;) Fortsatta å spela och sen for vi hemåt för jag var jätte trött.

Gott Nytt År !

Inga nyårslöften ännu men de kommer nog bli ett händelserikt år =)

P & K

Lite bilder









RSS 2.0