Min dag i morgon, snart mors dag!

I morgon fyller jag år så i dag har jag...

* städat
*gjort tårta
* *baka* brownis =)
* Varit med Ida på stan
*Fixat med en matta på balkongen


Jag har hunnit med mycket i dag =) 
Har nyss kommit från badet och i kväll ska vi spela wii.

I går beställde jag mors dag present till min mor. Hon ska få en spikmatta =) 

P & K




 

Kattsnuva och shopping.

I dag har vi varit till Happis och shoppat lite grann =) Jag har hittat de jag skulle köpa ett par vita lyktor till hallen =) Jag hittade dom på sästötex i finland =) Gud vad dom har mycket fina lycktor. vi har också handlat fika till jag fyller år =) Jag ids inte baka jag e inge bra och de e tråkigt =/ Jag har också handlat en ny matta till katterna som är vid lådan så de inte drar ut så mkt sand. Jag har också köpt två små ljuskoppar på mitt ljuva hem och ett fruktfat från finland så nu e de jätte fint på vardagsrumsbordet =)

Våra sötisar har kattsnuva så de nyser hela tiden =/ atjjooo låter dom. Dom har fått de fast dom e vaccinerade mot de.=/ De e inge farligt , bara dom inte tappar aptiten eller får jätte hög feber. Så man får hålla lite koll på dom. Dom kan ha de i flera veckor innan de gå över. För Zorro håller de på att gå över för iaf, han har haft de i en vecka. =)

I kväll så ska Tony å se fotbolls final hos lundberg så jag ska se lite tv och mysa med zorro och tindra ....



P&K



GOSIGA SÖTNOSAR ;)

Vad ska jag göra i dag?

Har vaknat för typ en timme =) Är skit trött vad ska man göra i dag då?
Jag har fullt upp alla dagar typ....I morgon e de happis å handla jag fyller år, på torsdag måste jag städa och så ska vi tvätta...Fredag fyller jag år så då får man ju bara vara hemma sköönntt=) 
I dag har jag iaf inget att göra,men vi skulle behöva handla blommor i dag till balkongen e så trist vill ha de fint där nu =) Jag tror vi ska fara på lantmännen och kollar vad dom har för några.

Jaha då var den dagen planerad.Nu vet jag vad jag ska göra fixa med blommor.....




P & K



Lördagsmys ;)

I dag så har vi ätit en god laxmiddag och sett filmer. Vi har hyrt Day of the dead. Och så såg vi wallander som man i dag fick med aftonbladet =) Day of the dead var ganska bra inte den bästa film jag sett men den gick =) Wallander tycker jag om ,men jag gillar inte Rolf lassgård som wallander Krister henriksson som wallander är mycket bättre =) Lassgård jag vet inte, men tycker inte om han.......

Men de har i alla fall varit en mys kväll med film och robinson, godis och chips. =)

I går så var vi å hälsa på Tonys ma och pa i husvangnen i björkfors. Vi åt grillat och sen spelade vi en kubb tunering med fyra lag de var jätte roligt =) Tonys ma och pa hade kennelträff, så de var ganska mycke folk där  =)

Nu så ska jag se vad som visas på tv =)

Ha en mysig kväll

    P & K

Soffpotatis

Jag e rastlös ....Vi tänkte hyra Wallander i dag nog för att vi har sett den ,men ville se den en gång till=) Den är uthyrd överallt skit också =/ Har sett beck å svensson svensson på datorn å nu e de inget på tv. Väntar till klockan blir 21.55 då e de fråga olle och sen girls of the playboy mansion =)

Ja ligger just nu i soffan å e lat känner mig som en soffpotatis.. Nu får vi hoppas att Tony inte smittat mig med förkylning. Jag vill inte bli sjuk =/

Sugen på chips som vanligt *Beroende*

Ha en bra kväll

P & K

Sjukstuga....

Tony ligger sjuk och jag känner mig inte helt kry jag heller =/

Snart fyller man år,,,jag funderar om man ska idas baka något ? eller köpa färdigt eftersom jag inte är så jätte bra att baka.
När man får pengar tänkte vi dra til happis ska shoppa nå nya dukar å grejjer till v-rummet å så =) Sen tänkte vi gå in på maxi å handla lite granna =) Måste också gå in på rusta å köpa en bit till såndära matta till balkongen de fattas en del =) Hoppas att Tony blivit frisk då.

Nu så ska jag lägga mig i soffan å dra täcket över mig, och fundera vad man ska äta till middag ? när man inte orkar laga någonting.

P & K




Sötare än socker =)


bloggtorka

Ja i dag har vi varit ut till stugan och ätit middag de blev rökt borsting mumma =)

Tony har börjat bli sjuk ....så vi e bara hemma nu ...

Vill spela wii i kväll får se hur de blir med den saken någon som vi komma ??

Har sålt kameran nu till ma och pa så blir inte så mycket bilder förrän jag köper ny =)

P & K

Bad

I går var vi å bada på piteå havsbad de var skoj =) Länge sen man varit där =) Sedan åt vi på kina i piteå å sdan var vi hemma å såg robinson å eurivision =) Som vanlig så vann en kass låt. Jag fattar inte hur folk röstar ?? Sverige var ju kass alla låtar var ju kassa men den som var minst kass tyckte jag var turkiet =) J a ja de där programmet har ju helt spårat ur !!!!!!!!!!! Man borde lägga ner hela skiten!!!!!

Nu ska vi ut i de fina vädret

ha en bra dag.

P & K



morrn morrn

Godmorgon !

I går kväll så prata jag med Ida om vilken kamera jag ska köpa =) Nu vet jag å jag längtar till jag får den...ska inte skicka efter den ännu ,men snart =) Tony å Pappa är å fiskar så inget att göra..ska traska i väg till mamma på ett tag när jag rensat lådan ,dammsugit å bäddat sängen mycket att göra......

I morgon har vi planerat att eventuellt åka å bada i piteå har varit så sugen på de länge nu. De skulle vara skoj =)

Nu ska jag gå å fixa

P & K

Stugan =)

I går var vi till stugan =) Tony å pappa fiskade å jag tog de bara lugnt .Jag å mamma var å promenera lite runt ön.

Här kommer lite bilder



Här är lite av fiskarna de fick




Iskristaller


Stugan

kyckling =)

I dag så har Savvi å Elin och Viktor varit å hälsa på =) De har varit jätte skoj att de kom förbi.

Efter de hälsat på så for vi å handla till dagens middag de blev szechuan kyckling. De är min fasters recept
De blev jätte gött å starkt precis som de ska vara =) Ska äta lite som blev kvar av middagen i kväll mumma =)

I morgon  så ska vi till stugan på dan äta middag å så ,sen på kvällen e de mys hos Ida. =) Stephanie har anlänt till Kalix =) Så i morgon blir de mys å mycket tjejsnack =)
Hade planerat å kliva upp tidigt i morse, men lat som jag är ides jag inte. Men i morgon måste jag så de e bara å häva mig upp kl halv 8.

Nu ska jag se på tv sen e de natti natti för min del.

P & K





sommarjobb=)

I dag har jag fått shemat till sommarjobbet jag kommer att jobba 100% i sommar. De ska bli skoj att jobba =) Jag börjar den 3/6 och å går jag på timmlön i typ en vecka, sen börjar jag 15/6 på shemat och då får jag månadslön=)

Min ma och pa ska köpa min kamera snart, å jag ska köpa en ny de blir nu en system =) Fast först måste jag få tips av Ida å vickan innan jag köper=)

Nu så spolas de badvatten å sen ska jag lägga mig i badet å slappa.

Kvällen blir att fortsätta käka smärstillande å vila....

P & K

Ont

Sitter i fåtöjen och får massage av massagedynan, å de e så skönt har jätte ont i skuldran och axeln.

Vad har hänt sen sist jag skrev? Jo Tony har fyllt år så de har varit folk här ,å i går så var vi å gratta viktor =) Å i dag så har vi varit å gratta farfar. De e mycket grattande i maj snart fyller jag ju år =)

På kvällen när alla hade varit här å gratta Tony ,så var vi å bowla jag.tony.rickard å christian. Å jag slog mitt rekort 172 poäng inte illa =) ha ha =) Men de förklarar ju varför jag har ont i axlarna å armen =/  Men de var nog wii Tennis som också bidrog till att jag i går å i dag har skit ont.

I morgon upp tidigt hade tänkte kliva upp 7 så tidigt  i sängen.

Ha en bra dag
P & K


ingen vanlig

dag för de e Tonys födelsedag hurra hurra hurra



Grattis Tony på 27-års dagen





Smörgåstårta

I dag har vi gjort smörgåstårta.. två stycken STORA =) Jag sitter å ser talang just nu, sen ska jag se berg =)  I morgon fyller min älskling år. Så i morgon på morgonen blir de frukost på sängen, present å tända ljus mys mys =)  
I morgon fyller också Vikor år, savvi å Elins sötunge ;)

Ja är sjukt sugen på chips just nu å dipp mmm så gött de skulle vara ,men jag är alldelens för lat för att fara ner på draggen =)

Ha en mysig kväll

P & K

En bild på mästerverken......



skink tårtan


Lax å räk tårtan




Högt vatten

I dag har vi varit ner en sväng till strandpromenaden. Och titta på de höga vattnet med tonys ma och pas hundar =) De var en massa isflak över allt också =)
I morgon e de städning och smörgåstårta bak på listan =)
Ma och pa kommer hit å ska hjälpa med smörgåstårtan de blir två stora *Mormors recept* =)

Här kommer några bilder ;)


isflak flyter omkring




Feja






P & K


Palt =) Å besök =)

I dag bjöd farmor och farfar på middag. Det var palt vet ni hur gott de var? =) Efter middagen for vi hem å Mange, Sofie och Elias kom å hälsa på =) Han e så Söt Elias =) Han somna när han låg i min famn =)

Nu så har Tony farit till Lundberg. De e mycket på tv i kväll så ska kolla nu på efterlyst sen blir de fråga olle å girl on the playboy manision =) Jag har fullt upp....

Ha en bra kväll

P & K



Snart

Fyller Tony år på lördag =)

I dag har jag varit å handlat presenten åt Tony =) Äntligen så kom jag på något att köpa, fast de var svårt. Men de känns bra att de e gjort. Så nu e de bara kvar att göra smörgåstårtorna på fredag med hjälp av mamma och Tony. Och så måste vi ju ta å städa lite här innan lördag,

Vi har ätit kyckling tacos till middag i dag. Och efter de la vi oss i soffan och tittade på en beck film. I kväll så ska Tony fara till lunderberg å se fotboll så blir en mys kväll framför tven med Tindra å Zorro =)

Ja nu ska man bara ta de lungt å vänta att något börjar på tv. 

P & K





Fest hemma hos oss

En helt lyckad kväll i går =) Jag hade jätte roligt hoppas att ni hade lika skoj som jag =) Jag drack inte så hemskt mycket lagom ;) Vi girlsen spelade med andra ord och våghals de var skitkul när man drack mycket roligare än när man e nykter =) Sedan så blev de hottot och avslutade med en korv på korvgubben =) Därmellan var de hårdrock dans å mycke drickande.=)

I dag e jag trött och slö ligger ner i soffa med datorn i famnen. Väntar på att de ska bli kväll så jag kan vara lite med onyttig å äta chips å dipp =) Efter en flåttig pizza
Ja nu kanske man ökar på sig i vikt lite mer och de bara positivt börjar närma mig mitt mål !!

P & K

Älskar er mina gummor <3

Älskar dig Tony <3

Älskar er mina nära och kära <3

Tyvärr inga bilder dålig på att fota men nu ska jag börja igen....

Fest

I går var de middag hos min faster och hennes man de var skoj. vi spelade pil å drack .Jag vann över pappa å tony =) he he. Till middag var de toast till förätt kyckling å ris till huvudrätt å glass till efterrätt =) Maten var jätte god =) I kväll så är det fest här så blir lite folk å så ,kommer bli skitkul känner jag på mig =) Just nu så sitter Tony på balkongen i solen och jag sitter här å tänkte att jag skulle läsa lite bloggar.Sen ska jag ta å kolla vad jag ska ha på mig och ta ett bad.

Hoppas ni också kommer ha en rolig kväll=)

P & K

En bild =)
I kväll e de fest gummorna =) Den här bilden e gammal =)

RSS 2.0