=)

Ja nu har man ätit så nu har man mat i magen =) I dag var vi å fika på lyktan var gott, men dyrt.=) I kväll blir de nog att fara till M och T å se wallander vi har inte hunnit se den ännu. Nu tänkte jag kanske slänga mig på soffan en stund e ganska trött. Har inte så mkt att berätta har inte hänt så mkt i dag =)

P & K

=) =) =)

Min tatto bilden är rå inte fixad ännu

Hemma =)

Nu e vi hemma från umeå....
jag har kramat om mina bejbisar de e så söta =)
Kan bjuda på två bilder som är råa inte fixad ännu.

P & K

Umeå

Vi e fortfarande i ume =) hemåt i morgon...
Jag har shoppat stövlar svarta höga och lite kläder =)

Ska visa några bilder vi tagit här =)
Tänk och ha en egen fotostudio och fota i =)

P & K


Foto moster =)


Foto moster

Bilen går mot moster =)

Ja i dag e de söndag en sån här härlig dag att bara ligga i sängen mysa =)
Vi har iaf varit till mor och far en sväng i dag å till tonys mor och far. Nu så ligger jag under täcket å fryser brrr kallt. Vi tittar på LA ink. 

På torsdag förresten så styr vi kosan mot Umeå och hälsa på MOSTER å jimmie =) De ska bli jätte roligt =) I ume ska jag köpa lite julklappar de e lika bra å börja så de inte blir så stressigt sen =) Jag ska även shoppa ett par täckbyxor å en foundation =) 

I kväll blir de å göra några mackor å se filip å fredrik =)  

P & K


Jag lovar att kameran följer med till umeå. Så ska fota i studion, och fotas förrhoppningsvis, visst Moster =)
och jag tror moster att jag har övertalat tony å få han på bild =)
Snart  e de halloween i gen =)
Bowla

I dag blev de tacos till middag en av mina favvorätter =) Just nu har jag satt mig ned i soffan just kommit hem från bowlingen =) Så i dag har vi bowlat ätit god mat och nu ska vi bara mysa hela kvällen. En perfekt lördag =)
Funderar om man skulle se nån film i kväll e som inget på tv,ja man får se. Ja nu ska jag linda in mig i täcket å ta på mig mys kläder......

P & K

Lördagsgodis=)

I går så var vi å hälsa på ma och pa vi såg idol och sen johan falk =) Vi åt varma mackor å chips gött gött=)
Jag måste bara säga förstår inte varför de inte skickar hem niclas ur idol han kan ju inte sjunga och de kan skicka hem eddie också å rabih också...Rabih kanske klarade MJ eftersom att MJ också hade en baby röst nää om han ska klara sig får han väll sjunga MJ låtar i idol resten av tiden!  Tove , Erik , Erika å Calle hoppas jag går långt jag vet att de finns andra som e bra ,men dom fyra hoppas jag de går bra för =)

I morse så väcktes jag av en puss av världens underbarste =) Han har farit å byta däck på bilen och jag ligger i sängen inlindad i täcke å myser med Tindra å Zorro.

I dag är de lördag =) Jag tycker om lördagar.... i dag tror jag de blir god mat å mys med film i kväll kanske ;)
Vi får se...

Kanske de e dags att kliva upp från sängen

ha en bra lördag P & K

 


vad händer i dag ?

I dag så kommer Tony hem i dag slutar han jobbet så i dag e mkt att göra.
*Fara på banken
* handla
* äta middag palt =) hos farmor
Sen ska vi hälsa på M och T och deras Liam =)

nu så har jag gjort mig klar nu ska jag bara invänta att Tony kommer han kommer snart =) Jag måste bara säga att jag älskar Tony så himla mycket =)


ja nu fixa håret =)

P & K

................................................................

I går förlorade sverige j-vla skit !! Domaren hade ju kunnat vara lite mera på sveriges sida men men, I dag ska jag bara ligga ner i sängen och vänta på att min underbara kommer hem, sen ska vi bara ligga å goas* Jag älskar dig Toy <3

Ska försöka hitta nått att se på datorn ska slå på en beck film eller något.......

I dag känner jag mig trött å lat å less


P & K

Levande begravd

En trälåda hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I trälådan ligger en välrenommerad åklagare livlös. Beck och hans team kommer till platsen och konstaterar att åklagaren blivit levande begravd. De koncentrerar sig på ett MC-gäng där MC-ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. Men när MC-ledaren senare hittas mördad i en liknande trälåda inser Beck att de är på fel spår.

Ytterligare trälådor upptäcks runt om i Stockholm och alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med Beck och hela tiden ligger steget före. Vem står på tur? Beck försöker hitta ett samband mellan offren ovetandes om att det är han själv som är mördarens nästa offer…


Måste se

153 DAGAR 11 TIM 17 MIN 3 SEK

kvar tills den kommer ut =)

 

 

I kväll kommer min älskling hem =)

P & K

 


Rastlös...

Ja nu har vi ätit middag för ett tag sen och Tony har farit i väg för att jobba. Tycker de e skittråkigt när han far å jobbar i luleå en hel vecka. Men han brukar ju komma hem på helgen om de inte har några båtar. Jag tycker de e trist att vara själv och jag blir så fort rastlös. De är inte lika jobbigt på natten på sommrarna när de är ljust, men nu på nätterna är de mörkt och jag är mörkrädd. Men de får man lösa med att ha tänt lampor lite här och där. Nu så längtar man till helgen så jag får krama min älskling =) Tills Tony kommer får jag väll mysa med kissarna ;) 

P & K

......................

Ja nu så har jag nyss ätit palt de var jätte gött =) i kväll blir de csi som nyss börjat och sen roast på berns =) 
I morgon kommer nog också min tv som jag beställt en till sovrummet =) Min gamla ska mammas arbetskollega köpa, och tv bänken tar mamma så nu blir sovrummet lite större. De blir nog najs ;) I morgon blir de också ärtsoppa och plättar hos mor och far.


Ja nu blir de mys i soffan med tända ljus å CSI 

P & Ktrött

I dag så har vi inte gjort så mkt jag har vilat typ hela dagen sovit så dåligt på natten. Tony har varit å hälsat på M och S men jag var så trött så jag stannade hemma. Sen har vi varit å handla gjort pommes å fläskytterfile till middag de var göttans =) Nu har vi sett film ,men tagit paus för Tony skulle se fotboll =) I kväll så ska vi smaska på chockladpudding å grädde =D  Nu sitter jag med täcke i soffan å myser med mina kissar =)

Nu ska jag gå å läsa lite bloggar som jag inte hunnit med............i dag eftersom jag varit lat.


P & K
RSS 2.0