Stan =)

I dag har jag och Ida varit på stan =) Max var med i vagnen =) Tänkte handla mössa och vantar åt killen,men de finns inte i hans stolek han har typ 44. Jag ska kika på internet om de finns prematur mössa å vantar. Jag har mössa å vantar nu men de e så tunna måste ha nå varmare. I kväll ska vi titta på avatar som vi inhandlat och ´bara mysa med lill killen och ta de lugnt.


En bild på Max när han har på kläderna han fick från krille å marianne.Visst e han söt =)

Hurtig

I dag har Max blivit utskriven så nu e vi inte på permis nått mer. =)

Efter vi varit till sunderbyn har jag varit ute och gå med vagnen först gick jag till Tonys mor och far och sen så gick jag till min mor å far där vi åt middag. Visst e jag hurtig har nog aldrig gått så mycket på flera år =) Tony tog bilen eftersom han skulle fixa nått med den. De var skönt ute och Max sov gott i vagnen. När vi kom till mamma å pappa hade vi en present från krille å marianne de var en jätte söt dress till Max. Tack så jätte mycket =) Ska sätta in en bild på han när han har den på sig =)

Nu ligger Max på soffan å vilar han e så söt =) Man kan sitta å titta på han i timmar utan att bli less.
Max har badat nu i kväll så han luktar så gött =)
Ska ta de lugnt nu...

P & KSötare än socker =)


I kväll

I kväll har Ida varit här de e så roligt med besök =) 


Här kommer några bilder 


 
Max i Idas famn


Max pussas


tutten

Sötungen

Skatt

Nu ligger min skatt brevid mig i soffan och sover. I morgon bär de av till sunderbyn för kontroll och så blir mest troligt Max utskriven =) Nu äter Max bara ersättning och de går jätte bra. Han e så duktig våran grabb. Å nu väger han 2140 gram =) I kväll ska vi mest bara ta de lugnt Ida skulle nog komma förbi. Tony ska till lundberg å se fotboll. I dag fick jag korten på max som jag skricka på framkallning för en dag sedan. Tänkte att framkalla lite så man har i fall datorn skulle kracha eller nått. Jag måste skicka in för framkallning gravidbilderna till Moster =) Måste bara bestämma vilka jag vill ha och förstora. Nu ska jag ta å gosa med gossen.

P & KBilder på världens sötaste


Se vad duktig han äter flaska =)

Sover på soffan

Ler lite granna


P&K

Max kom till världen

Jag tänkte ta å berätta varför Max kom till världen ca 7 veckor förtidigt.

Den 31/3 på morgonen hade jag tid hos barnmorskan. Jag hade haft svullna fötter under hela helgen och ringde akuten å fråga om de var någon fara. Enligt dom så var de helt normalt så länge man inte hade ont i huvudet eller flimmer för ögonen. Så de sa att jag skulle ta kontakt med mödravårdcentralen på måndag. Jag hade tid hos bm på tisdag så tänkte att jag väntar till då efter som de inte var någon fara.

När jag var hos bm visade jag mina fötter och de första hon sa var att hon ringer sunderbyn. Nu var de så att mina fötter var väldigt svullna jag hade tom ont i dom. Och dom var nästan runda under fötterna och då överdriver jag inte.
Hon ville att jag skulle åka dit för att kolla om de var någon havandeskapförgiftning. Vi åkte dit klockan fyra på eftermiddagen när jag kom dit satte dom ctg kurva och tog en massa prover. Dom ville ha mig kvar där för provtagningar nästa dag. Så fick ett rum på BB, men efter bara en timme började jag skaka få ont i huvudet och nya prover togs och jag hade blivit sämre. Nu kontsterade dom att jag hade en svår havandeskapförgiftning. Jag fick olika dropp och mangnesium för skakningarna. De satte kateter på mig och jag mådde inte bra.

Vi sov en dag på förlossningen och på morgonen hade de bestämt att göra ett akut kejsarsnitt eftersom att de ända som skulle göra att jag ska må bättre är att barnet måste tas ut. Dagen innan hade de gjort ett ultraljud på mig och uppskattade vikten på bajbisen på 1800 gram.

Klockan 2 rullade de ner mig på operation och Tony var med hela tiden. De la en ryggmärgbedövning och 14.31 tog dom ut Max och sprang i väg med honom. Jag rullades ner på uppvaket och jag hade inte hunnit se Max ännu. Max fick syrgas och lades i kuvös efter att dom fått igång andningen eftersom han hade svårt att andas när han kom ut.  Tony kom ner med kameran till mig efter han hade fotat Max och efter någon timme fick jag se han för första gången. Han är helt underbar perfekt han är de bästa som hänt oss. Nu väger han 2044 gram och ligger just nu på soffan å sover här hemma. Vi kom hem i går efter att tillbringat 23 dagar på sjukhuset och less är man på att ha varit där. Nu ska vi tillbaka på måndag för att Max ska börja med ersättning och se hur magen reagerar. De blir nog bra =)


jag & Tony är världens lyckligaste


P & K


Finast

Kan man vara annat än lycklig...... 


Uppsala

Just nu befinner vi oss i Uppsala med lillen allt e bra. Vi for hit för att i fall han hade lite krångel med magen och de hade behövas opereras så var vi på plats. Men inget behövdes göras och allt ser nu bra ut med magen. Max har nu börjat få äta mera och i kväll ska jag prova amma och se hur de går. Vi väntar bara på att planen ska kunna lyfta i gen så vi får fara tillbaka till sunderbyn och sen förhoppningsvis i början på Maj hem. beror på hur de går att amma och så. Max väger nu 2055 gram. =)

Här kommer lite bilder


 Max tycker om sin tutte =)


lite bilder

På Max visst e han underbar

Blommorna vi fick av Tonys jobb.Flyttat in

Nu har Max fått flytta in på vårat rum på dagarna. De e skönt att ha han så nära oss hela tiden. Han har gått upp i vikt och mår bra. Vi mår också bra =) Man lägtar tills man får komma hem med Max.

Jag är så lycklig =) Jag hár världens underbarste liten gosse å sambo jag älskar er.

Jag saknar våra bebbar som e hos farmor å farfar snart får man goa dom när man får komma hem.

Hoppas tiden går fort här.

P & K


Här inne bode Max =)


Gosse

Våran Max mår bra =) Å vi mår bra =) I dag hade vi fått ett blomsterbud från luleå bogserbåtar den var jätte fin blomsterkvasten =) Nu ligger lila Max i en vanlig säng. Han har lite kablar kvar ekg och lite dropp men snart ska de ta bort droppet å då e de bara ekg kvar. =) Han e så söt Max =) Han e världens finaste.Vår Max

Tack för alla grattis kommentarer=)

Jag Tony å Max mår jätte bra Max har gått upp i vikt och han mår jätte bra.
Ska visa er nå bilder =) Han är så otroligt söt man förstår inte att han e vår =) Som att leva i en dröm Vi är så lyckliga =)
Underbar


Han e så underbar våran Max
Nu väger han 1786 gram och mår jätte fint 45 cm lång

Vi har just suttit med han å myst han e så fin helt underbar

Våran skatt

Max kom till världen 1/4 kl 14.31RSS 2.0