mobilt

Så nu har man internet hemma =) Vi fick låna Tonys farbror mobila breband tills vi får vårat som vi får på onsdag nästa vecka. Nu sitter vi å se fortet de e paus nu så hade tid å skriva nån rad. Max ligger å sover å snart ska han få käk å gå å sova. Han e så söt min gosse. I dag så har jag målat och fixa hängt upp lite tavlor och sånt. Sen så har jag badat gjort en ansiktsmask de var så härligt att bar slappa i ett varmt bad. Tony har också fixa på här hemma fixa persiennerna å lite sånt. =) Nu börja fortet

P&k
Internet

Jag har inte kunna blogga vi har inte fått internet ännu men de e på G =) Man känner sig lite fast när man inte har internet=/  I helgen så har vi grillat med savvi å Elin med familj och så sov de över hos oss i går riktigt trevligt =) Savvi å Tony spelade pingis å basta å jag e Elin tog de lugnt å såg på en beck å surra. Just nu sitter vi hos Max farmor å farfar å vi ska äta här. De e farbror Rikard som bjuder på go mat i från buffone =) Sen ska Max mormor å morfar komma å hälsa på de kommer hem från umeå i dag å har med sig kläder åt Max=) I dag provade vi jackan vi hade hemma åt Max , men den är för liten så vi måste köpa en ny. ifs så ska han ju snart använda overall snart men han behöver nog en höstjacka i fall de blir för varmt för overallen.

För blogga lite då då .....när vi hälsar på folk...

Trivs jätte bra i huset å vi har fått i ordning allt nu ska vi snart börja måla tak å trappan kommer bli fint =)

P&K

Kommer sätta in bilder så fort vi fått internet


Lya

nu har vi flyttat in i ny lya jag trivs som fisken i vattnet =)

12 aug

5 dagar tills vi flyttar........


Nu e Max snart 5 månader det blir han den 1 september. Ja hur man nu räknar, på sjukhuset räknar dom från 18 maj när han egentligen skulle komma. De e så svamligt de där. =) Tiden går så fort man hinner inte med. De e så roligt nu när han har börja upptäcka saker studera sin hand sina fötter å jolldra hela tiden =) Han sover också jätte bra i natt har han sovit ända till kl 8 på morgon. Jag vakna av att han låg å jolldra med sin laban sängmobil. Så söt ;)

Satt å titta på bilder i går från när han var så pyttig vägde knappt 2 kg.  Man kan inte förstå att han varit så liten. och att de var för några månader sedan.

I dag har vi inte gjort så mycket varit å handla, packa lite å skruvat ner saker. De e fullt med saker nu överallt vill bara flytta i väg dom nu. Nu ska jag kika lite på datorn bloggpromenad å så medan Max vilar sig.

P&KHär var han liten

Nu e han större =)

NOLIA

I dag har vi varit på nolia =) Blev att inhandla 2 t- shirtar åt Max på ena står de * När gud gjorde papporna gav han mig den bästa* och på den andra står de *FCB* barcelona tröja =)  Sen så shoppa jag lite shabby chic =) De var mycket folk där men de e som kul att gå runt att kika där. Sedan åt vi där Tony åt sovas och jag åt hamburgare. De var en rolig dag =) Sedan har vi varit hemma å packa lite grann. Nu ska vi mysa hela familjen framför tv sen ska Vi natta max å se nån film.

P  & Klördag

Ja i dag e man trött av värmen i alla fall jag. Just nu så ligger Max här på soffan och tar en vilostund och jag sitter här en stund och skriver, å så har jag tänk ta mig en liten promenad bland bloggarna. Snart nu e de nära så ska vi packa våra grejer å bege oss till en större yta att bo på. Ska bli så härligt =) Vi ska börja flytta den 17 och alla grejer är nätan packade. Vi har kvar lite köksgrejer att packa ner kläder som ska ner i säckar å så grejerna på toan som man får ta de sista dagarna. Ska bli så roligt att inreda ett rum åt max kommer nog bli fint. Å längtar tills jag får sätta upp alla tavlor speciellt dom två stycken canvasarna Max fick i doppresenter.

I kväll så ska vi fara till Tonys mor och far å äta middag de blir grillat =) Och sen ska vi väll fara hem å mysa.
Inget roligt att vara hemma nu när de ser ut som en soptipp. Man lever med kartonger och sopsäckar överallt.

Så nu ska jag bara vänta att Tony kommer från sitt träningspass så blir de att bege sig mot näsby hållet =)

Jag älskar min familj är så lycklig att jag har er   *KÄRLEK*

kan bjuda på en bild så här på en lördagMax världens goooaste unge;)

Bloggen behöver ny design

Nu känner jag att jag behöver nån som gör en ny blogg design åt mig. Nån som vill ?

fotade min älskling i går


Jag å max

Pappa Tony å Max

Onsdag Tony kommer

I dag kommer Tony hem från en veckas jobb och blir ledig en hel månad å vad skönt att ha han hemma med oss=) Under den här månaden händer mycket ,allt ska packas å vi ska flytta =) Jag längtar tills man har flyttat å kommit i ordning. Just nu så är jag  och Max hos min mor å far å hälsar på vi har gått hit med bärselen de är inte så långt från oss så jag testade den och de gick bra. Tur att de började att rengna när vi kom fram och inte när vi gick. I dag blir de bara att ta de lugnt hemma och jag ska nog packa lite grann om jag orkar. Skulle behöva fixa lite mer kartonger också.

Nu måste jag nog äta någonting är jätte hungrig.

Slänger upp nån bild


Jag å Max i stugan


mormor å max


Vi ligger å sussar i hängmattan i stugan


sommar i stugan

RSS 2.0