Sjuk

I natt blev gossen sjuk lilla goungen. Han hade 40 grader i feber. Så i dag tar vi de lugnt och är hemma.  han har fortfarande feber men inga andra symtom och han e annars pigg ser inte alls sjuk ut.

Blir nog att lägga sig å mysa med goungen och se en film.

julen

Har inte bloggat på ett tag men har ju varit jul, så har inte haft tid, men nu så nu tänkte jag skriva nån rad...

Julen har varit både bra och dålig. De är så att min farfar gick bort på julaftonsmorgonen så julen började inte bra. Saknar han ="/  Jag är så glad att han fick träffa Max. Jag tror inte att jag har förstått de riktigt ännu att han är borta. Farfar älskade julen och jag minns när jag var liten och tomten skulle komma och farfar sa alltid har du varit snäll i år då kommer tomten. Han sa det t.om förra julen och skojade å sa tror du tomten kommer i år =) han var så snäll och alltid glad.Senare på eftermiddagen firade vi jul här. Farmor var här min faster å hennes man och moster och hennes man och min mor och far. Vi åt julbord tills magen blev full och senare delade vi ut julklapparna. Max hade nog 99 % av alla julklappar som var under granen =) Han tyckte pappret och snörerna var roligare än själva grejerna. Max fick massvis med kläder, böcker, morgonrock, leksaker, tofflor , mössa, overall, sängkläder, mjukisdjur, bollhav och en matta. 

Max tackar för sina juklappar. 

Vi fick också julklappar. Vi fick ett nytt strykjärn, askavskiljare till dammsugaren, Tony fick nå verktyg, Biocheck, presentkort på ikea, presentkort stadium, fåtölj och fotpall och ett vitt fårskinn. Spel till wii och en kontroll, ljustake i shabby chic, piltavla och sängkläder. tror jag fick med allt där.

Tack för alla julklappar

Kvällen fortsatte med att vi åt god efterrätt som Jimmie hade kockat ihop.. tiramisu och rockyroad. ;) Mums sen åt vi godis och hade trevligt =)

Sen på juldagen åt vi alla rester här igen. =) och annandagen blev de middag hos min faster och hennes karl.

de var julen de. så tänkte jag bjuda på lite bilder
Här äter min gobit blåbär =)


nästan alla klappar fick inte med riktigt alla på bild. =)Sötungen

Våran tomtenisse Ida är fotograf

Våran söttomte. Ida fotograf

Så där nu ska jag krypa ner och käka chips och godis i soffan.

Magen växer ;)

P&K

 


16


I dag så kommer Tony hem från jobbet. I morgon far jag å Tony på julfest med hans jobb till piteå. Max mormor å morfar ska vara barnvakt åt Max och vi blir borta till på lördag. Hur ska jag klara mig utan gossen?

Tony ska säkert ta sig nån öl på julfesten, men jag ska inte dricka eftersom jag är gravid =)
Har inte hunnit blogga på ett tag eftersom jag har haft fullt upp hemma. När Tony jobbar så har jag inte så mkt tid att sitta vid datorn. Tiden bara springer i väg, i dag är de 16 december och jag är i vecka 16 ,snart är de julafton och de känns som att jag inte hinner med. Den 22 ska vi städa här hemma och den 23 blir de att fixa julskinkan och handla allt som ska handlas och sen avrundar vi kvällen med uppesittarkväll.

Nu tycker jag klockan kan bli mer så kommer Tony hem fortare =)

P&K
En bild på Max när han är 6 månader som Ida fotat =)

Så goooooooooo


tisdag 7 december

I dag har man varit upp tidigt halv 9.;) De är tidigt för mig =) De e så skönt att få sova. Max sov till halv 9 idag i vanliga fall vaknar han klockan 8.

Nu så målar Tony å Max ligger på soffan och vilar efter gröten och badet. Så då sätter jag mig här en stund. I dag tänkte vi fara å handla lite klappar känner mig faktiskt lite stressad. =) Tony e ju ledig nu 10 dagar sen han blev ledig så vill som hinna köpa alla julklappar innan han far å jobbar. För då kommer han nog inte hem förrän nån dag innan jul.

Julafton ska vi fira hemma hos oss i år och de ska bli så skönt att bara få vara hemma. Särskilt när Max ska gå å sova å så får han somna hemma i sin vanliga säng. Moster å jimmie kommer nog på jul, min faster å lars . mamma och pappa och farmor å farfar. =)

Nu så ska jag kika på lite klappar på internet


P&K

I morgon kommer nog Ida hit vi ska fota nå fina julbilder på Max Ida har planer ;)
en bild jag tog på max i tomtemössa =)

Söndag

I går kväll var vi å bowlade ,Tonys mamma satt barnvakt. Jag vann ett presentkort på bowlingen. Dom hade något special att man skulle strikea när de var ett röd kägla med och de gjorde jag =) De var roligt att bowla har inte bowla på kanske ett år. Bowla inte när jag hade Max i magen eftersom jag fick så ont i ryggen och sen har vi inte som haft tid.

I kväll ska vi se film och ta de lugnt. Vi har hyrt komisarie späck=)

Jag e så sugen på att köpa julklappar nu =) ska köpa lite mer i veckan vi e nästan klara med alla. =) så nu e de bara att slå in klapparna och lägga de under granen.

Ha en bra söndag

P&K

RSS 2.0