shoppande och bakande =)

Ja, i går var vi till haparanda och shoppa =) Vi har nu köpt en barnvagn och en andra massa saker till bejbisen på barnens hus och Ikea. Tur att vi hade mamma och pappa med oss på barnens hus =) Vi köpte på barnens hus barnvagnen och en andra massa saker och då hjälpte pappa oss att pruta =) Jag visste inte att man kunde pruta på såna här ställen, tänkte att man bara kunde de på typ antik affärer el något. Iaf så köpte vi en emmaljunga kombi vagn, ett vagn täcke, två kuddar, en till vagnen och en till spjällsängen,sängkläder, skötbädd, vagnleksak och en skötväska. Vi fick pruta 1500 kr av killen på barnens hus de var verkligen bra =) Eftersom man köper för ganska mycket så kan man tydligen prova pruta och de gick =)  På ikea köpte vi nån filt ,en kudde till mig och ett spjälsängstäcke till bejbisen, en nattlampa och lite plastskedar och matset till bejbisen.


I dag har vi bakat jag och mamma, kärleksmums och bullar, så nu har vi fika i frysen, vilket är ganska ovanligt eftersom jag inte är en hejare på att baka. =)

De är det vi har sysslat med i helgen här kommer några bilder





Bullar





Kärleksmums

V 24   Jag är så lycklig







tjejkväll å sjukgymnast

I kväll är de tjejkväll hos vickan.=) Tony e påväg hem från Luleå han har varit en sväng till jobbet. När han kommer hem ska vi fara å handla mat å så. Nått göttans till i kväll. Måste hinna ta mig ett varmt bad också innan man ska fara iväg.

Varit till sjukgymnasten i dag. De blev övningar till ryggen till och börja med. Och sen om de inte blir bättre blir de å prova ett sånt bälte som man sätter över bäckenet eftersom jag har ont där också. Har gjort övningarna i alla fall nu gäller det och tänka på hållningen så man inte svankar så mkt. Men det är inte lätt när man gått upp 6 kg framtill att inte svanka när man går =)

Kul att träffa brudarna i kväll =)

P & K

Grejer till bejbisen av min farmor

Min farmor har stickat grejer till bejbisen bilder här



Visst e hon snäll=) De e så gulligt =)

Hon har också shoppa en filt och ett sånt där täcke att ha på golvet från Ikea





Bjuder på en bild av magen v22



Glad =)

Vakna i morse och gick in på min blogg =) Blev jätte glad Vickan har fixa en ny bloggdesign åt mig =) Tack så hemskt mycket vickan jag tycker jätte mycket om den =) ♥

Jag tycker jag blir större å större för varje dag som går =) Jag mår bara bra.=) På fredag ska jag till sjukgymnasten med ryggen..och se om hon kan göra något. Måste börja göra mig i ordning snart Tony ska komma snart å hämta mig han e på nå studiebesök ,och jag sitter i pyjamansbyxor å linne =) Vi ska fara till häst å hundliv och köpa vitaminer till kissarna å kattsand. Hade tänk köpa nå nya blommor hit hem i dag, men tror jag skippar de pga vädret.

Tack Vickan än en gång de blev jätte fint å trevlig här inne.

P & K


Hej Millan!


Tisdag

Middagen står i ugnen....I dag har vi inte gjort så mkt bara varit och handla sen har jag vila. De trycker som f-n i bäcken. Ska kila vidare.......


P & K


Fått gjort mkt i dag

I dag har jag fått gjort mycket saker. Ringt kommunal å lönechefen. Sen har vi varit till FK och dom ska boka in ett möte med oss. Sen har jag också ringt skatteverket. Känns skönt att gjort bort allting. Nu e de bara sjukgymnasten på fredag annars är det lugnt.

Just nu håller Tony på att laga middag. vilken lyx =) hi hi **

I går så var pappa och hämta korgen från vinden. Så nu tänkte jag att mamma skulle måla underedet vitt, blir nog fint när man beställt tyget och fixa de =) Ska sätta in en bild snart ,men jag e lite seg...

Nu ska jag gå å duka tänkte jag =)
Å brudar jag fundera om man skulle ha en tjejkväll i helgen här om alla kan ? =)

P & K

lördag bowling

I dag har de varit hårt att sova madrassen var inte den skönaste...Men ont i ryggen har jag inte ännu iaf, men brukar inte ha så ont på morgonen =) I dag e jag öm i magen i stället =/ de e som så att jag är öm i nedre delen av magen lite grann får hoppas de går över snart de e lite obehagligt. Nu hade jag tänkt äta något är som hungrig hela tiden. I kväll ska vi fara å bowla får se om jag inte har ont i ryggen iaf får jag kolla på.


P & k

Rubrik

I dag ringde sjukgymnasten efter att jag lämna ett meddelande på hennes telefonsvarare. Jag ska komma till henne den 29 och kolla ryggen hoppas att hon kommer på något att göra med den. =) Jag har lånat en madrass från ma och pa i dag ock ska prova ligga på den och se om de blir bättre på natten iaf. De är en hårdare madrass. Våran säng är så mjuk man sjunker ner i den jätte mycket och visst e de mjuk och härligt, men inte så bra för min rygg. Jag får väll se om de blir bättre. Jag har lånat en vetekudde från tonys mamma som jag använder och de lättar lite grann för stunden iaf. De är bara ryggen jag har haft problem med under gravidteten. De känns som att jag klagar hela tiden ,men har faktiskt aldrig haft sån här smärta. Men jag älskar och vara gravid de är jätte mysigt och underbart. Jag längtar till bebben kommer.

Nu tänkte jag sen ta å vila lite kanske sen handla nå göttans till i kväll. Jag har blivit en gottegris :)

P 6 K

vaken =)

Har vaknat förrän liten stund sen..av lite sparkar i magen så mysigt :) I dag så hade jag tänkt fara till af och höra lite grejer efter man bäddat å fixat här hemma. Hade tänkt börja nu snart så man kommer i väg. Sitter å väntar på att dagarna ska gå den sista ska vi åka till happis å shoppa bla barnvagn och sånt skoj. =) kanske man skulle gå å bädda å sen dammsuga lite, katterna drar ju sand omkring sig överallt.

P & K



Torsdag

I går var jag å lämna prover och ett besök hos bm eftersom min rygg är ont i som f-n. Allt såg bra ut med bebban och mig förutom min rygg. Hjärtljuden låg på 140-152. Sjukgymnasten skulle ringa mig i dag om min rygg, men inte har de ringt nån och jag väntar....hoppas hon hör av sig snart för jag har så ont.

Vi har varit förbi min farmor och farfar i dag å hälsat på hon hade köpte lite bebiskläder till oss så sött. =) Ska skicka efter lite tyg från stoff och stil som jag ska ha till korgen som bebisen ska ligga i =) de e en korg på en ställning å så har man en sänghimmel där över och tyg runt korgen..ja jag e inte bra på att förklara kan skanna in en bild på den nån dag å lägga ut =) Sött e de iaf.

Nu ska jag vila lite min rygg

P & K



tidigt ;)

Vaknar tidigt nu för tiden ;) Här går de iaf inte sova de håller på att bygga om ventilationerna här i huset. De låter som f-n ! I morgon fick jag tid hos bm så får se vad dom hittar på med min rygg...Känns som att jag håller på att bli sjuk ont i halsen och öronen får hoppas att de går över. I dag har jag inte planerat att göra så mkt, Ska ta de lugnt. Försöka vila på soffan lite granna. Senare kanske fara ut å åka lite bil. Nu kika lite på datorn.




P & K


Natti natt

I morgon ska jag ringa bm e så less på att ha så här ont i ryggen =/ tycker synd om mig själv....

P & K



Pizza

I dag blev de pizza till middag, jag kände mig lat och trött. Gott var de iaf.
I morse låg jag i soffan å mös med Tindra & Tony då sparka bebisen flera gånger, så man såg på magen när den sparka häftigt =) Har lite ont i ryggen fortfarande huvva de riktigt smärtar måste ringa bm och höra vad man kan göra....

I kväll ska jag se blåsningen på tv, Tony och han bror ska fara på bio.

P & K



Lördag ;)

Sitter och spelar lite poker vi e å hälsar på hos ma och pa. Här blir de kassler gratäng till middag =) I kväll så ska vi ta de lungt och vara hemma. Blir inge bowling eftersom jag inte känner att jag orkar pga ryggen. Vi ska iaf se robinson och så hade jag tänkt fara å köpa nå chips å dipp. Vill spela mario bros i kväll också...

Bebisen sparkar hela tiden, mest när jag ligger still i sängen el soffan de e så mysigt =) Tony har känt sparkarna man känner dom tydligt. de blir mer och mer verkligt för varje dag som går =)

Nu så nu ska jag fortsätta spela poker

P & K


Sätter in en bild på min gumma som jag hitta på ma och pas dator =)
Nu e hon inte så liten längre, men ganska liten

fredag

Ja i dag e de fredag tycker veckorna bara flyger fram. Jag mår jätte bra =) Men ryggen är ond. De värker och Tony masserar och de e bra för stunden. På natten och kvällarna är de värst. Men jag klagar inte jag är så lycklig och ont i ryggen ska man väll tåla. =)  Jag har lagt mig ner i soffan på fårskinnet och en mysig filt på mig och ska kika lite på datorn. 

så i morgon ska tony och pa se tipset sen kanske vi ska bowla ,om jag inte har allt för ont i ryggen.

P & K

Huvudvärk

I dag har jag klivit upp väldigt sent,vaknade av huvudvärk =/ Spolade upp ett bad och la mig där medan min sötis fixade mat. Blev skräpmat i dag eftersom jag inte orka göra nå mat i dag. I morgon ska jag träffa min jobb coach och måste fara dit även om jag inte känner mig kry eftersom att jag måste lämna nå pappaer i morgon. Suck* Annars förutom huvudvärken och att jag tror att jag håller på att bi sjuk så mår jag bra. Magen växer och växer och man längtar hela tiden =) går in i v 22 på onsdag oh den 5 februari ska jag till bm igen. Nu sitter jag i soffan inlindad i täcket och nu tänkte vi kika på en film. Jag får hoppas att huvudvärken släpper. Och att jag är sötsugen hela tiden är jätte jobbigt =/

P & K



ut i kylan =)

Tänkte faktisk våga ut i kylan, och ta en promend. Nu måste jag promenera om jag inte ska ha så här ont i min rygg. Tony ska se nå skidor först så jag ska börja göra mig i ordning och sen hoppa i täckbyxorna och på med mössa och sen ta en promenix. =) Vi får hoppas att vi inte förfryser nått;)

Ja sen skaa vi äta lördagsmiddag hos ma och pa blir nå thaikyckling och sen tänkte vi spela nå sällskapspel och pa och tony ska se tipset =)

P & K


Lägger ut en bild från nyår på Tony å Savvi

Ryggbesvär

Ont ont ont i min rygg aj aj aj har haft ont nu i 4 dagar. Tony har maserat och de är skönt, men de onda går över bara för stunden. Sen kommer de tillbaka värst är det i axlarna och svanken. Nu sitter jag å tittar på tv med en kudde bakom ryggen. Snart kommer nog Tony hem han e å tittar på hockey hos min mor och far. Hoppas jag får lite massage i kväll =) Är skönt även om de bara går över för stunden. Hoppas de är varmare i morgon skulle behöva gå på nån promenad kan vara bra för ryggen.


Nu så ska jag titta lite tv och mysa med kissarna =)


P & K








Onsdag fast söndag

I dag e de ju onsdag fast dom säger ju att de är söndag för att de är trettondan. Vi har i alla fall varit och hälsat på farmor och farfar och sen har vi varit å handlat inte gjort så mycket mer. Vi såg en jätte bra film i går my sisters keeper. Lite sorglig men bra.

Jag mår annars jätte bra =) Var i går till bm så jag har gått upp 4 kg i vikt. Fick jag höra hjärtslagen för första gången =) ♥ Gud vad man längtar, hoppas de går fort tills de blir maj.

Nu ska jag gå å börja med maten är hungrig.

P & K



Natt

Ska snart gå å lägga mig... Klockan är lite över 3.

I kväll har vi spelat mario och sällskapspel =) Och nu ser dom andra hockey då sätter jag mig här en stund...
De sparkar och rör sig i magen hela tiden och de är mysigt =) Jag äter hela tiden känns de som, konstant hungrig.
Allting är bra =) är ju i v 20 nu så halva tiden har gått =)

Nu ska jag ta å gå å äta nått tror jag och lägga mig och kika på tv.

P & K


RSS 2.0