Cooling

De känns som söndag i dag fast de e lördag. Vårann sötis ligger här brevid i sitt gym och ser trött ut. Vi har varit å hälsat på maxs farmor och farfar i dag en sväng sen har vi inte gjort så mycket mer. Nu tar vi de lugnt hemma. Ska visa en bild jag tog i dag på Max i sina snygga kläder =) Visst e han fin ?





Ingen kickar fotboll som han...

Ingen kickar fotboll som han, Max, jag säger Maxan
Svenskens hopp, vår superman, Maxan, jag säger Maxan
I love you, ich liebe dich, Max Rönnbäck

Nu har max fått en fotbollsdress av morfar sin =)




Zlatan hejar Max på =)


Max morfar å mormor har varit till umeå även gammel faster å presenter fick max =) Max tackar alla för alla sina kläder.


Den här dressen fick han av gammel faster å Lars


Nu ska jag hoppa i badet =)

P & K

Jag är världens lyckligaste



Tony å Max är mina hjärtan <3


Onsdag 28 juli

ja då var de onsdag igen då...  I dag har jag tjorvat med FK. Å äntligen får jag pengar för vård av barn från april. annars har vii varit å hälsat på Max farmor å farfar å alla vovvar. Sen har vi varit å handla å nu e vi hemma å lagar mat. De blir sill å potatis med tunnbröd. mums =)

Här hemma i vardagsrummet ser de ut som en sopstation med kartonger å sopsäckar överallt. vi har ju packat ungefär hälften. Längtar till flytten komma dit å få i ordning allt. =)

annars i kväll blir de å ta de lugnt å så ska jag rensa ut lite från sängborden och vardagrummets lådor så de e klart sen e de bara skåparna kvar å köket suck. Ska mysa till nån film också.

Nu e maten klar =)

P & K

Sätter in en bild på en snygging också



Bilder säger mer än tusen ord



han växer så de knackar





Han kan skratta gott






Jag kan sitta en stund e inte så stadig

 

Nu har ni fått se lite bilder på våran söt gossen

 

P & K å go natt


Till min kära vän Ida ;)

                                                            Delikattesser


200 gram margarin
1 1/2 dl socker
2 ägg
6 msk mjölk
Kardemumma efter smak
4 dl vetemjöl
5 tsk bakpulver

smörkrämen

150 g margarin
3 tsk vaniljsocker
2 tsk vatten
1 ägggula
2 dl florsocker

Dela degen i sex delar, rulla ut i längder som läggs på en plåt. Grädda dom till de blir lätt ljusbruna. låt de kallna sen delar man längdena och sätter smörkrämen. sikta över florsocker och skär dom i ca 4 -5 cm bitar.

Varsågod P & K  


Mamma fyllde år

Vi har varit ut till stugan när mamma fyllde år =) åt grillspett och fika en underbar varm dag riktigt sommarvärme.

Bilder (mamma ville inte vara med på kort)
Min faster tog några kort på max, jag och gammelfarmor



Max med solhatt som är alldelens förstor de e mormors solhatt vi glömde ta med hans egna.





En bild som Moster har tagit på Max



Han e så Gooooo
Moster e så duktig =)

passar på

Passar på att sitta här å skriva lite när Max sover. I går for jag å Max till stugan eftersom att pappa Tony e å jobbar. Där mös vi å åt gött. Så nu i morse kom vi hem från stugan å Max e trött så han har somnat här på soffan. De går bra att åka båten Max sover under båtfärden till stugan de gungar så de söver honom. Glömde tyvärr kameran men mamma har fotat så får ta bilder av henne sen. I morgon fyller mamma år så då bär de i väg till stugan igen där vi ska äta grillspett. Då kommer pappa Tony också med till stugan.

Nu ska jag bara ta de lugnt äta kyckling baugett till middag å mysa på med Max =)




Så liten man kan vara...

För bara ca 3 månader så var Max så här liten gud vad tiden går fort.


Här vägde han inte mkt

Tutten är lite stor.


Nu e han inte lika liten längre ,men ändå liten =)


sötunge

Max världens gooaste unge ;)

P & K

Stug och promenad dag

I dag har jag på morgon tagit en promenad med Ida. De var härligt varmt ute. Max tyckte också de var varmt. Vi gick ner till strandängarna en sväng. Är roligt att gå på promenad å surra =)

Så kom Tony hem i dag så vi for ut till stugan och Max fick åka båt för tredje gången. Han somnar så fort båten startar. Han tycker de gungar skönt. Vi har ätit grillat i stugan och potatis stekt på morikan mumma =) Sen så har vi solat också å Max har legat ute i min gamla vagn och sovit skönt i friska luften.

Så nu ska jag gå vara med Tony

Hejs svejs

P & K

Lite bilder från denna dag




En bild på Tindra




Och så har Max fått en spjälsäng nu i ställer för korgen så här se den ut.

 


5 juli

Jag e lite uttråkad, max sover just nu efter han fick mat. Man har fullt upp ibland eller helt lugnt. Jag gillar att ha mycket att göra istället för att bli rastlös.

Jag e nog världens lyckligaste som har denna underbara familj =) Jag älskar er.

I dag har jag inte gjort så mycket har varit hemma hela dagen och gosat med Max. I morgon ska jag gå på en promenix med Ida på morgonen sen får man se vad man ska hitta på. Om de e bra väder kanske man far ut till stugan en sväng. De hade varit roligare om Älsklingen också kunna komma ut till stugan men han jobbar. Så i så fall blir de bara jag å Max.

Ska kolla tv tablån å se vad de e på tv i kväll sen ska jag gosa med gossen. P & K


Fotograf Ida =)

 


2 juli

Tony e påväg hemma så sitter å väntar på han =) Gud så skönt att han kommer hem =) Med sig har han våran nya dator som han varit å köpt, roligt att få se hur den ser ut. =) Våran stationära dator den gammla är alldelens för seg den funkar typ inte var på tiden att köpa en ny. Har packat den gammla nu i en låda så får se vad man ska göra med den. Alla bilder å musik har vi stoppat på en liten hårdisk. Nu sitter jag här i soffan med en trött Max brevid mig. Vi har varit på bvc och han har fått sin vaccination för första gången. Å han grät så han fick tårar och de e nog första gången. De skär verkligen i mitt hjärta å se Max så ledsen. sötunge. <3 Nu e han iaf jätte trött orkade knappt äta något så vi får se när han säger till att han e hungrig. Ska fara å handla också i kväll kanske tar vagnen eftersom att de var några dar sen. De e så jobbigt att böka med vagnen när man är själv. Skönt de ska bli att flytta å slippa böka å konka med grejer och slippa alla trappor. Längtar. vill bara flytta nu nu nu.

Nu e de nog inte länge tills Tony dyker upp =) Han väntar sig en stor Puss av mig ;)

Jag älskar min familj *


3 månader

I dag blir Max 3 månader. Egentligen skulle han inte varit gammal om han hade födas 18 maj. I morgon ska vi på bvc och han ska ta sin första vaccin spruta.

I dag har jag suttit å stoppa in bilder på han i foto album. Nu måste jag bara skriva till bilderna som man kommer i håg hur gammal han var på bilderna så man inte glömmer. Har också stoppat in bilderna i ramarna så nu e de klart. Ska ta å packa lite grejeer i lådor snart så de inte e så mycket att göra sen.

Nu ska jag mysa med Max å äta jordgubbar =)



RSS 2.0