början på veckan

Ja vad händer här då? I går kom Tony hem en sväng och vi han med att gå på skyltsöndagen en sväng, men var inte alls kul de var svinkallt. Vi var och köpt tre bodysar och Max och en tomteluva =) Han behöver bodysar han växer typ ur alla kläder hela tiden. Har vikt undan ännu mer kläder nu som blivit för små.

Sen var vi bara hemma och mös på innan Tony for mot jobbet igen.

I dag så e vi hos mor och far å hälsar på här bjuds de på stekt lax potatis å spenat till middag. De är mums =) Jag älskar lax =)

Jag längtar till veckan för då ska jag å Ida baka de blir skoj =) Ida e proffs på att baka och jag e amatör så de blir nog bra =)

ja nu ska jag kika om jag hittar nån bild på ma och pas dator på världens sötaste unge =)


Jag hitta en

P&K

Julfixat

Hos oss på åkerbärsstigen e de julpyntat =) i går började jag medans mamma och Tony målade trappen. Så de e så mysigt här. Har sett att många ha julpyntat här och där.

De e ju inte alls långt kvar till jul och jag börjar känna mig stressad som vanligt. =)

ja nu ska jag fixa å greja här hemma. sen ska vi och handla när mina två söta killar vaknar.

P&K

........................

bloggar inte så mkt nu för tiden så jvla less på bloggdesignen behöver en ny nu!
Vet ni nån som gör bloggdesigne kan ni ju slänga in en kommentar......

Ja just nu så är jag hos mor och far  och ska käka middag här blir lasange mums =) Tony jobbar så jag å Max längtar tills han slutar så han kan komma hem å mysa med oss.
I går åt vi korvsoppa hemma hos oss de e jättegött en av mina älsklingrätter =) De var ju också farsdag i går men vi firade inte den så mkt. Vi var å hälsa på min farfar och åt en bit tårta. Sen så myste jag och Tony hela kvällen. Han har fått vara hemma hela helgen eftersom att de inte var nå uppdrag i helgen så de var så skönt att ha honom hemma.

Pappa fick en present av mig på lördag =)

nu ska jag inte sitta här nå mer Maxan ligger å vila kanske ska gå å vila med han e trött som vanligt ;)

P&K

fullt upp

har som fullt upp hela dagarna... Tony håller på att slippa trappen som vi snart ska börja måla =) Efter trappen e klar e de sovrummet som ska tapeseras. Tapeterna är valda så nu hoppas jag vi hinner allt innan jul =) Max sitter i mitt knä nu så har lite svårt att skriva. Får skriva mer nån dag jag har tid.


om nån kan göra en bloggdesigne kan ni väll skriva tycker de e på tiden nu eller vad tycker ni ?
happis

I dag har vi varit i happis Jag å Tony. Lillen har varit med sin farmor =) Vi har shoppat julgrejer i happis julstjärnor en julgran å en utebelysning till granen vi ska ha ute. Jag föredrar egentligen en riktig julgran inne, men granarna har ju den där sjukan i år igen dom luktar f-n å tappar alla barr. Så de blir plast.
Annars har vi inte gjort nått annat.

Max har fått en gå stol av sin farmor å farfar i dag =) Han har provat den men måste bli lite längre tåna nuddar bara i golvet. Han tycker nog de blir roligt när han kan fara framåt =)

jag har köpt glögg i dag så de ska jag dricka i kväll till Idol. =)
Julen närmar ju sig ......Man vill som bara julpynta nu men man måste nog vänta ett tag till. Man ser att folk har börjat tända julbelysningar=)

i dag har vi varit å tänt på gravarna e så fint där när de är alla helgona =) vi måste köra förbi i morgon på kvällen å kika. =)


P&K

ska sätta in en bild på gåstolen men min kamera är hos mor å far. De e umeå så de e först efter helgen jag kan fota å lägga upp en bild på den.
Lovat

Lovat bilder från fotoalbumet jag fick av Moster

Här kommer några


Mina,Tony å Max händer


Helt underbara bilder
Tack tack i gem Moster för de fina albumet =)

De e mycket finare i verkligheten =)

I paketet

var de ett....

Jättefint fotoalbum med bilder från min gravidtet och bilder på Max. Alla bilder har såklart min Moster tagit =)
Världens finaste fotoalbum =) Bilderna är helt underbara =)

Tack tack Moster ska sätta in en bild på albumet så ni ska få se =)
så fort jag laddat mitt batteri till kameran var såklart slut.


P&K

Måndag

Här hemma är de tyst å lugnt. Max sover och zorro och tindra sover. Å jag sitter på datorn. Har klivit upp ganska tidigt i dag typ vid halv 9. Annars brukar jag å max ligga å mysa i sängen till typ 10. I dag ska vi fara till furuhedsvägen för att äta middag och så. Jag sitter å väntar på posten om mitt paket kommer i dag jag hoppas =) Är så nyfiken =) Nu ska jag väll ta en bloggpromenix.

P&K

Bjuder på bilder

RSS 2.0