29 sep

2 dagar tills Max blir 6 månader gammal om man nu räknar från han föddes =) Å de går så snabbt ett halvår redan känns som att han nyss var i min mage =) I dag tänkte jag inte skriva så mkt. Jag tänkte se halv 8 hos mig som börjar nu så...

Ni får se på bilder för de säger mer än 1000 ord sägs de ;)











Max tittar på gummibjörn på youtube han älskar de =)

i mormors famn

 

 

P&K

 

 


Tisdag 28 september grattis pappa

Vaknat för en stund sen....Mina älsklingar sover fortfarande. Dom e så söta där dom ligger å sussar=)
Elin å felicia ska komma hit på en stund. Senare i dag blir de middag å tårta hos ma och pa. Pappa fyller år =) 
Sen i kväll skulle Lundberg komma och hjälpa Tony å måla taket =) Jag längtar tills de e klart så jag kan börja måla trappen =)

Just nu e jag så himla sugen på att förlänga mitt abonemang, och ta en i phone men jag måste kolla först vad de kostar. De skulle vara bäst om nån ringer så man kan deala till sig en för inte så mkt. Men jag vill ha en typ nu =)   

Ja så i dag ska Tony måla taket nu på dagen också. Och senare kanske jag å Max promenixar till mor och far de verkar inte vara allt för kallt ute.

P&K





Max Fotograf Moster =)

lördag-söndag

I dag så målar Tony hemma. Så då tänkte jag att jag promenerar till ma och pa med Max, han brukar sova så gött i vagnen och de tar ca 50 minuter å gå dit. Men i dag har inte Max somnat i vagnen han har pratat å tjorvat och när vi just kom fram så somna han typ 1 minut och sen har han varit vaken. Han har ätit halv 2 så nu sover han gott. Hoppas han sover nån timme för i går sov han bara typ 20 minuter å vakna å 20 minuter igen. Så han var jätte trött på kvällen. Mange. sofie å Elias var förbi å hälsa på och senare på kvällen kom savvi å han spelade pingis med Tony. Jag satt å så nån film å åt godis =) I dag e de söndag å de blir nog kioskmat i dag lutar de åt =) Gott , men sen mår man nog illla =7

I morgon ska jag ringa kommun å sunderbyn. Måste boka om tid åt Max å tänkte säga åt kommunen att jag kan börja vikka varannan vecka då Tony inte jobbar.

Nu ska jag ta å ta en bloggrunda pch sen på en timme ska vi nog beställa mat

P&K

Ciao


morrn morrn

I går hade vi mys kväll såg idol och sedan se upp för dårarna.=) Max gick å sova kl 8 och somnade gött. Har sovit hela natten vaknade kl 07.40 och då klev Tony upp gav honom mat och sedan for han i väg för att fiska med min pappa. Han la Max vid mig och vi sov till halv 10. Jag är utvilad i dag =) De e så skönt när Max sover hela natten. I dag vet jag inte vad vi ska hitta på, inga planer än så länga. Tony kommer hem klockan 4 å då ska vi göra middag som blir tacos =) Men vi får sevad jag å Maxan hittar på innan det.

P&K

Nu vaknar gossen från sin vilostund

ciao

Fotograf Moster

Måste bara säga att jag älskar den här bilden.


Fredag 24 september 18.30

gI dag har dagen börjat med sovmorgon för min del =) Har varit upp med Max klockan 6 när han vakna för att han var hungrig sen somna både jag och han om och sen klev Tony upp med han och jag sov vidare.=) Så i dag pigg å utvilad. I kväll ska jag mysa med familjen. För när Tony jobbar som han gör känns de som att man inte hinner mysa så mkt.

Vi har ätit middag just för ett tag sen de blev halstrad saltsrömming, potatis å tunnbröd nam nam nam=)

Till i kväll har jag köpt chips å dipp =) Som sagt är beroende ;D

I morgon ska Tony å fiska med pappa så då får man se vad jag å Max hittar på. Kanske en promenad om vädret e bra. I går promenerade jag till mor och far i spörengnet å de e en bra bit tar ca 45 min dit härifrån. Jag var sjöblöt när jag kom fram. Max har nog aldrig sovit så bra i vagnen som i går. När vi brukar komma fram till mor å far brukar han vakna. Nu sov han 3 timmar till i vagnen när jag hade kommit fram =)

Just nu har lill kille somnat så nu sover han nog ett tag tills de e dags för pyjamas å mat för natten.

Sov gött

P&K




Onsdag

Nu e Tony snart påväg hemåt. När han kommer ska vi fara å handla å sånt. Jag ska sen putsa kaminen glas å så, så de blir fin fint =) Måste dammsuga också ,men ska ta å gör de när Tony kommer. Max sitter just nu å ser musses klubbhus =) Så jag passa på att sitta här =) I kväll så ska vi se Idol å bara mysa =) Skulle behöva gå å göra mig klar.


P&K


söt unge

Nu har jag lite tid å blogga. Max har somnat för ett litet tag sedan. Tony slutar äntligen jobba i mogon då kommer han hem. Så skönt att ha honom hemma, I morgon hade jag å Max gå en promenad med vagnen blir inte så mkt promenader när man har bilen hemma =) De vi har gjort sen jag blogga sist är att vi har varit på dop. Savvi å elin söta felicias dop. Sen har jag int gjort så mkt Tony har ju jobba så jag å Max har busat på och varit hos hans mormor å morfar. Jag har fotat lite mkt på senaste tänkte slänga upp några bilder så ni får se. Ska fråga Elin å savvi om jag får sätta ut nå bilder på dopet sen.
 

VARNING för sötunge ;)




jag å Max Innan Dopet








Godmorgon fredag =)

I dag så vaknade jag å Max först kl halv 2. Och då tog jag han till min säng gav tutten och han somnade direkt, var så mysigt:) Sen så vaknade han kl halv 6 å då vill han ha mat. Så gav han de å sen låg han å prata i en halvtimme och efter de somnade vi =)  Sen har vi klivit upp kl kvart över 9. Max har sovit lite efter maten sen har vi busat på. Tony e påväg hem han e i töre nu så snart här. I dag ska vi fara å hälsa på Maxs farmor å farfar och senare i dag äta hos Maxs mormor å morfar.

I kväll e de idol så då måste man väll köpa något gott. Å vad e jag beroende av jo chips =)

Man måste väll ta å dammsuga i dag katterna drar sand ur lådan hela tiden snart e de en sandstrand i toan.
Å så ska vi å rösta i dag.


Ja nu ska jag göra mig lite klar. Byta kläder jag har fortfarande nattlinne på mig å mys byxor härligt =)

Nu har Max somna i gymmet han blev trött av att gympa.

P&K



dagen i dag

I dag började dagen med att jag vaknade  07.30 eftersom jag skulle å fixa håret hos frissan. Har sovit hela natten, eftersom Tony varit upp med Max i morse 05.30 för att han var hungrig. Sen så har Tony målat och jag har gosat med Max hela dagen=) På eftermiddagen innan Tony for och träna så var vi och fika hos Maxs gammelfarmor. Där var även gammelfaster å Maxs mormor å morfar. Efter de for jag å Max till hans mormor å morfar medans Tony tränade. Nu har vi sett Idol för ett tag sen och ätit godis gott gott;)Max har gott å sova och han verkar sova lika gott som vanligt, vi får se när han vaknar i morgon för en slurk ersättning. Nu väntar bara sängen. Vill se film, men får se vad Tony säger han ser nå fotboll nu så vi får väll se var klockan blir.




Jag visste att ni ville se en sötis ;)

Misslyckades

De misslyckades min färgning nu har jag varit hos frissan å fixa mitt hår.

Har inte tagit nån bild ännu...

de blev brunt typ med inlag av rött jag e nöjd =D

nu får en bild på sötungen istället






rödtott

Nu sitter jag med färgning i skallen =) jag blir en rödtott eller nått? Vi får väll se...
Ska slänga in en bild sen Hoppas de inte blir lila iaf =)

P&K



=)

Hej

I dag har vi varit å köpt färg =) Nu så har min älskling börjat fixa taket blir så fint när de blir klart =) När taket e klart ska jag måla trappen. Sen tapesering i sovrummet.

Vi har varit å hälsat på Maxs gammelfarmor i dag. Sen har vi inte gjort så mkt mer nu e vi hemma å snart kommer maxs mormor å morfar förbi en sväng.

Nu ska jag mysa med världens goaste unge ;)



hurtig

I dag har jag varit hurtig å gått med Max hemmifrån (djuptjärn) till hans farmor å farfar i Näsbyn. de var härligt vädet ute=) Nu så håller Tony på middag han e så duktig =) Jag älskar dig <3


Jag älskar er mina killar ;)

Tisdag

I dag har vi varit å promenixat Max låg i vagnen länge å titta på mig men efter en stund orka han inte hålla upp ögonen och somna så gott. Vi gick till mamma och pappa och sen behövde vi inte gå hem Tony kom å hämta oss så sen for vi å handla. Nu har vi ätit middag å Max smakisar. Vi får se vad hans lilla mage säger hoppas han inte får magknip.

Lite bilder

På Max


Han har börjat kunna lyfta på huvudet nu =)


Han ser sin hand =)

Sötungen våran ;)


Mormor på besök

I natt så sov maxs mormor hos oss. Tony e å jobba så de blir ju lite ensamt =/ Bakade en kladdkaka i går och såg film på tven. I dag har vi varit till min farmor å farfar upp på deras vind å hämta lite leksaker som jag ska ta med mig hem. De jag hade när jag var liten. Tar ju ett litet tag tills Max kan andvända dom ,men vi ska ha dem i förrådet nu när man har plats att förvara. Nu ska vi snart äta middag...

P&K




 

dagvild

Ja hela dagen för mig i går var lördag var helt bombsäker på att de var lördag i går. Och då ska de ju vara söndag i dag men icke de. De e lite jobbigt när man är helt dagvild. Lördag i dag alltså. I morse klev vi upp kring 10 och för ett tag sedan har jag gett lite smakisar till Max å nu ligger han i sitt gym å pratar och sparkar =) I dag ska vi inte göra så mkt bara ta de lugnt å mysa. De e ju ganska mycket bra på tv i kväll.

I går så var vi till Maxs farmor och farfar och hälsa på. De hade köpt en babysitter åt han som han kan ha när han e där =) Han tyckte om att sitta i den =) ska ta å leka med Max nu så.

P&K

Måste bara få säga att jag Älskar min familj <3



promenix

I dag så har jag å Max varit på promenix till min mor å far. Det tog ett tag. Man e van att de går snabbt tidigare men nu när vi har flyttat tar de typ 30 min att gå dit. De var i alla fall härligt att gå på promenad å Max sov gött i vagnen. I kväll kommer Tony hem saknar han, så vi får mysa lite grann. Jag å Max ska kika på rena rama rolf snart. Han har börja upptäcka tven =) han tittar å tittar =) ha ha =) Han sitter just nu i min famn och tyckte de blev tråkigt att sitter här så måste kila


P & K

1 september

i dag har vi varit på bvc besök vågen stod på 7090 och längden på gossen är 63 cm. De var också dags för vaccin å den ena sprutan grät han bara lite grann, men den andra gjorde ont. Då grät han mycket. Gör ont i mamma hjärtat när han gråter så.

Sen så har han provat banangröt när vi kom hem och de var INTE bra för hans lilla mage han har haft så ont bara grina hela tiden efteråt. Nu så sover lilla gossen gott här brevid mig. Han e så söt lill hjärtat.

Tänkte visa lite bilder nu på gossen








Han e bara för söt


RSS 2.0