v 34

Ja då var man redan inne i v 34 de går sjuk fort nu känns de som. Har jättemycket sammandragningar och ont tänkte ringa förlossningen i dag som de ville att jag gjorde om jag har mycket ont och mycket sammansragningar, men jag la mig ned och vila ett tag och de släppte lite grann så i kväll ska Tony massera min rygg som bränner för att jag har så ont så hoppas jag att jag kan sova i natt och att de onda släpper. Annars måste jag ringa å höra med dom om de vill att jag kommer in eller vad de säger.

BM besök i morgon å vårstädning står på schemat,min mamma kommer hit hon ska putsa fönstrerna och så för jag ska ju ta de lugnt så hon å Tony ska städa å jag hjälpa till lite granna.

Max han är helt vild han e snabb också vår lilla busunge han utvecklas för varje dag som går och lär sig nå nytt varje dag =)bus bus bustjocka jag

v33

 Tapetseringen är klar och listerna är ditsatta=) Så i dag har vi städat där uppe och varit på tippen med ett släp fullt med skrot.

I dag går jag in i v 33  de var den här veckan Max kom i. Jag var hos bm i går och alla prover såg bra ut och blodtrycket låg bra =) De enda negativa var att jag har mycket fostervatten. På torsdag ska jag på vårdcentralen och kolla om jag har gravid diabetes och om de e därför jag har mycket fostervatten. Mitt sf mått var 33 denna gång och bebisen låg fortfarande neråt med huvudet.  Jag könner mig stor just nu har aldrig varit så här stor hann inte bli de med Max. jag har mycket sammandragningar och de gör ont. Och bebisen trycker upp med rumpan eller benen mot mina revben och då gör de jätte ont kan inte ens sitta upp. Fast de e mycket som gör ont så e de underbart att vara gravid och att vi ska ha en till bebis här hemma så spännande =) så mysigt =) Max kommer bli storebror en liten storebror ;) thii***

Bjuder på bilder i dag


Magen min nu e jag stor =)

snart e busungen storebror =)Pappa på bild i ramen som Max kollar in =)

Nu ska vi kika på äntligen hemma just nu sparkar de på i magen för fullt de e en livlig bebis. =)
P&K


tapetsering

Här hemma tapetseras de på vindan. De e min pappa och Tony som håller på. De blir snyggt ni ska få se bild sen. I morgon fortsätter tapetseringen. Pappa har hjälpt Tony tapetsera i trappen där de e lite besvärligt. Hoppas Tony hinner klart i morgon så man får städa upp. Vi måste också fara på tippen med ett lass skrot från garaget och så innan Tony börjar jobba.

Dom här tapetserna är de som sitter på väggarna där uppe nu. Blir så snyggt. =)

Jag ska ta de lungt nu i soffan tills Tony kommer ner från vindan. Skulle vilja se nån film i kväll å mysa. Jag har så sammandragningar hela tiden. Magen växer tycker jag för varje dag som går. går snart in i v 33 på tisdag. I morgon e de dags för BM besök igen så nu håller jag tummarna för att alla prover ser bra ut och blodtryket ligger spm de ska.


P&K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jag älskar dig


Fredag

I dag e de fredag. I går var de tjejkväll hos Emma blir även tjejkväll på söndag hos vickan =) De e så roligt att bara sitta å surra å äta massa godsaker =) I dag har vi klivit upp tidigt för Max hade tid på bvc. Där han tog sitt ettårs vaccin. De gick bra första sprutan, men den andra grina han till urch e så hemskt att se han gråta och man vet att de gör ont. I går var jag på tillväxtultraljud och bebisen växer som den ska. Ligger med huvudet neråt. De enda negativa som de sa att jag har mkt fostervatten så de vill göra ett glukos test kolla så jag inte har graviddiabetes. Sa att jag inte alls ser ut som en som kan få de, men att de ändå vill kolla så de e säker.  Så jag har tid hos Nina på måndag så får se när jag ska göra de dricka nå sockerlösning å ta nå prov.

Nu i dag så har Tony börja med underarbete hemma. Vi ska nämligen tapetsera i morgon =) Så de e de vi kommer syssla med i helgen eller Tony kommer syssla med de. =)

I dag mat hos mor å far fläskkarre mumma =)


P&K


Söndag

I dag så kommer Tony hem =) Han stannar till i morgon hemma de e så skönt att ha honom hemma. Vi ska äta middag hos mor och far de blir potatisgratäng och kött =)

Magen växer för varje dag och jag hinner inte riktigt med. Sockarna å skona är jätte jobbigt å få på sig känns som att man inte får luft. Tony brukar få hjälpa mig när han e hemma =) Än så länge har jag sammandragninga å lite ont i magen då och då, men de släpper som tur e. Och jag har inte tryck under höger sida under bröstet utan vänster och då e de ingen fara. Försöker ta de lugnt så gått de går när man e ensam och Tony e å jobbar.

Max har lärt sig stå själv i dag utan stöd dröjer nog inte länge innan han tar några steg utan stöd. =) Min duktiga pojke =)

Nu ska jag ta å titta lite bloggar medan min mamma busar med Max.

P&K


31

I dag är jag i v 31 och magen bara växer å växer. Jag har sammandragningar lite då och då och jag längtar bara att de ska bli så varmt så man slipper så mkt kläder vill helst bara gå i klänning och bellerina skor. Jackan min går precis i gen jag tror inte den kommer gå att stänga på nån vecka. Ryggen värker men min älskling masserar ryggen varje dag han e så snäll =) Men måste köpa en ny massage olja för den är nästan slut.

 Jag försöker iaf ta de lugnt så gott de går med en ett åring som e överallt ;) Men de ska nog gå bra när Tony far å jobbar bara jag inte stressar så.

Vad händer annars då ja i dag har vi varit hos min ma och pa så Max har busat på. Annars har vi inte gjort så mkt. Jag hade tänk gå å koka te å ta mig nån smörgås e hungrig som alltid känns de nu för tiden sen blir de BB och godis =)

Jag e verkligen världens lyckligaste jag e så glad att vi snart ska bli tvåbarnsföräldrar och har världens bästa familj, jag älskar er så otroligt mycket.


Den här bilden har Ida fotat =) Visst e hon duktig =)

 


mina sötisar


Max 1 år

Våran lille sötis har blivit ett år gammal var tog tiden vägen....Året har gått jätte snabbt. De var ju nyss  1 april 2010. Den dagen man aldrig kommer glömma.

Vi firade Max 1 års dag här hemma med släkt å vänner, tänkte inte skriva så mkt tänkte låta bilderna tala för sig själva.


Fin klädd på födelsedagen


Paketöppning
Max med mercan i bakgrunden som han fick av mormor och morfar

Racing bilen han fick av farmor och farfar


Tårtan

Max äter tårtanHär e bilarna Max fick
alla barnen fikar


Max fick en massa presenter och han tackar för allt

P&K

avslutar inlägget med två bilder på sötisen när han tar sig ett kvälls dopp =)


RSS 2.0