skriva nån rad

Hinner typ aldrig blogga....

Men någon rad hinner jag skriva då Tony kommer hem. De e sällan barnen sover samtidigt dom liksom avlöser varandra =) Tony är hemma hela helgen så skönt. Så i morgon ska vi väll fara ut någonstans och så kanske grilla till middag. I kväll ska vi mysa å se film och så ska jag ta mig ett bad. de e mkt att göra när Tony inte hemma. Han jobbar ju på ett jobb så han sover ju inte alltid hemma och jobbar en hel vecka, men sen är han ju ledig efter det en vecka. =) Så när han kommer hem får jag passa på att bada å göra såt som e svårt med två barn i huset.

De e helt underbart att ha barn. Får vara med varje dag å se när dom lär sig rulla runt, åla, sitta, krypa ,stå, gå å prata.

Nu så e de snart dags för kvällsmat för Max del. så ska avrunda

P&K

Ledig

Då var Tony ledig en hel vecka =) Å de är så skönt att ha han hemma =) De blir inte lika stressigt som när man e ensam. Max har gått å sova för en stund sen och Mio e redo för natten. Han ska bara äta ett mål välling innan han går å sover. Han har börjat sova hela natten nu vilken lyx ;) han sover till typ sju på morgonen då vaknar han och vill ha vällingen =)

Max har börjat vakna varje kväll typ vid elva- tolvtiden och vägrar somna om han ska upp till oss. Så efter en stund att försöka få honom att somna om ger man upp och han får komma och sova mellan oss. Då somnar han gott och sover till typ 8 halv 9 nått sånt. De e mysigt att han sover med mig när Tony e inte hemma, men när Tony e hemma får han gärna sova i sin egen säng hela natten för de blir lite trångt. Jag vet inte riktigt hur man ska få honom att somna om? Har ni några tips? Vi har pröva ge välling å så men de hjälper inte...

Ja nu sitter Tony å väntar på mig. Jag ska hälla upp en påse chips å ta fram dippen. Tony har hyrt film åt oss de blir kjelle bergqvist i Åsa nisse =)

P&K

Fullt upp

Jag har fullt upp hela dagarna så hinner inte med att blogga när dom veckorna Tony är å jobbar.

Nu e Tony hemma en sväng så nu hinner jag =)

Tänkte lägga upp nå bilder
Dagrna består nu av blöjbyten.matningar och massa bus å lek.
Mio sover för de mesta om han inte e hungrig


Busungen

Max äter isglass så kallt....


Gott

Så nu ska jag spola upp ett varmt bad efter Max lagt sig och mysa med Mio innan han går å sover för natten.

P&K


Mio

Vi har varit på BVC i går och Mio väger nu 4235 och är 55 cm lång och huvudomfånget är 38. 2 månader gammal.

Nu väntar vi på att pappa Tony ska komma hem som varit å jobba en sväng. Så i kväll blir de film å mys =)
Hoppas de blir lite kyligare i kväll jag e så varm.

P&K

Lika som bär

Satt å kika på lite bilder när Max var liten och gud vad lika Mio å Max är ?=)


Max

Mio


Vad tycker ni ?

Nu ska jag hoppa i badet

P&K

Mina hjärtan
Moster Å Jimmie i Kalix =)

hänt sen sist...

Har varit på leos lekland med Max. De tyckte han var jätte skoj bara de att jag glömde kameran hemma så de blev bara några bilder med mobben och inte så bra så jag ids inte lägga ut dom. Å så e Moster å jimmie här i Kalix så då har Moster fotat barnen =) Blev jätte fina bilder=) Ska sätta ut några sen måste be Moster göra dom mindre e för stora för att sätta ut på bloggen nu.

I dag så blir de grillspett till middag, och snart ska vi fara till Mio och Maxs farmor och farfar å hälsa på =)

P&K


RSS 2.0