stugan

I dag far vi ut till stugan och tar de lungt. fiskar å äter gott.. Max tycker de e så skoj att åka båt så då få han göra de. Hur lungt vi nu kan ta de får man se Max e ju inte särskilt still kan jag tänka mig. Så snart ska jag väcka Max så de blir lunch tajm å så hoppas jag att Mio vaknar också så jag slipper väcka han. Nu måste jag packa väskan.OOONNSSDDDAAAGGG

I går började Mio krypa å så kul de e =) Han har börja försöka ställa sig upp också men går inte lika bra =) De blir så roligt när han blir snabbare å krypa å kan hänga med brorsan framförallt när han kan gå å springa då har man fullt upp =) en tvåring som de lyser bus å en ettåring som de också lyser om =)

I dag ska vi gå ut å räfsa klart gården medan mio får sova i vagnen. Max e på dagge saknar han.

Bjuder på lite bilder bla Mios ettårstårta=)

Min mor gjorde denna


den var så söt denna hon gjorde av marsipan

bröderna rönnbäckP&K


Onsdag

Tonys arbetsvecka nu slut. Och han e påväg hem skulle bara förbi storheden innan. Han skulle köpa ett parasoll så vi har till sommaren. Sen när han kommer ska vi hämta Max från dagge och sen ska farmor komma hit å vara barnvakt medan vi sticker mot happis för att köpa emmaljunga scooter vagnen som vi bestält. Hoppas jag blir nöjd med den. =)

De e så skönt när Tony blir ledig blir ju lite ensamt veckorna han jobbar på kvällarna....

Jag har iaf nyss badat å Mio ligger å sussar fortfarande i sin säng han e lite snorvlig. Snart e de dags för lunch när han vaknar.

Nu ska jag ta å passa på att sitta här en stund innan han vaknar.mercan


mina finaste i badet Mio älskar att bada med storebror


P&K

Vad är de för en dag


är de en vanlig dag nej de e ingen vanlig dag för de e mios ettårsdag hurra hurra hurra......


RSS 2.0