klaga lite

Vakna upp på fel sida i dag känner mig irriterad. I morgon ska vi fara till happis efersom jag behöver nått att ha på mig och fylla på sminkväskan är ett måste. På lördag e de tänk att vi ska festa och barnen ska vara hos mommo och moffa,men just nu är jag inte alls på humör. Jaha vad ska man hitta på i dag då ? finns inget att göra i den här lilla hålan. Är less på att vika tvätt, städa, tömma diskmarskinen och alla måsten. Är less på allt i dag. Trött e jag också ! Vilket klagoinlägg men de måste man ju också få göra i bland. Ni behöver ju inte läsa om ni inte vill! Nu ska jag lägga mig under en filt i soffan å bli varm fryser som fan och konstant ont i magen gissa om jag är less.............
 
Mio å Max
 
 
 
 
 
 
 

nyhet

Ni kanske såg nyheterna i går ? Har ju fått diagnosen IBS för några år sedan eftersom jag har haft problem med min mage sen jag var 7 år. Tror de sätter diagnosen IBS på dom flesta som har problem med magen och hittar inte problemet. Man får göra gastro och endoskopier å ändå hittar de inte orsaken till problemen så då är de lätt att sätta den diagnosen. Men dom som lever med det är de ju ett rent helvete ständigt beroende av en toalett ! Dimor äter jag så fort jag mår piss och de resulterar till att jag får ont i magen, men  det är bättre än 30 gånger på toaletten på en dag. Vissa dagar är ju bättre än andra.
 
Nu till nyheten....IBS är ju obalans i tarmfloran och nu har de kommit fram till något som kan bota detta.Med hjälp av en frisk människas avföring går man upp med en sond i tjocktarmen och sprutar in de och efter bara nån timme har en ny tarmflora bildas och detta ska hjälpa. Perfekt tänker jag, men funkar de och skulle jag vara beredd att göra de? Men tänk om man slipper detta vad skönt de skulle vara.
 
 
 

RSS 2.0