inte länge kvar...

Nu är de inte länge kvar till nyår, hoppas bara att de inte blir storm som de lovat på vädret =/ I morgon blir de att fara till Savvi Elin och Viktor och fira nyår de blir trevlig =) Ska spela spel å kanske dricka lite får se jag är ju som lite nykterist nu ibland =) Vi har köpt lite rakter så blir att skjuta dom äta godmat å umgås.

Nu har vi spelat bingolotto och det är ett j-vla skitspel har vi kommit fram till nu för sjuttonde gången. Christian
(tonys bror) och hans tjej Fia spelade här bingo och christian vann 100 kr grattis till han. =)
Jag har också beställt 3 böcker idag längtar tills jag får dom =)

Nu ska vi snart spela wii och ta de lungt.

Hoppas ni kommer ha en trevlig nyårsafton Gott nytt år .




Happis i morgon =)

I morgon bitti så går mercan mot finland, happis det ska nämligen shoppas klänning och annat i morgon =) Nu ska jag lägga mig å se svensson svensson hade jag tänkt, Tony ser på sagan om ringen å jag gillar inte såna filmer. Jag å grymt sugen på chips synd att jag inte köpte några , jag får tröstäta lite godis i stället. ha de bra nu alla. 

P & K






Bowling kväll

I dag så har vi fixat å donat hemma vi har satt upp klähängaren vi fick i julklapp å skohyllan.
På måndag bär de av till happis å shoppa nyårsklänning =) om jag hittar.

I kväll har vi bokat bowling så snart ska vi börja fara dit.

Ha en trevlig kväll allihopa. 

P & K




Mobilen slår av sig själv ,,,,,

I dag vaknade jag kl 13.00 och frågade Tony om vi ska fara till luleå, svaret blev nej men efter lite tjat så bestämmde vi att fara =) De e nämligen så att min mobil är de någe fel på slår av hela tiden så vi for å lämmnade in den i luleå på teknik magasinet. De skulle ta 2-3 veckor innan jag får tillbaka den. Gud så irriterande när de är fel på saker man köpt.,så nu om ni vill ha tag i mig får ni ringa till Tony. Ja jag hoppas att jag får min mobil snabbare än 2 veckor !

När vi var i luleå kikade jag om jag hitta någon klänning till nyår ,men inte de så de bär av till happis nån dag innan nyår. Måste hitta nån fin klänning =) Jag shoppade en kofta å två tröjor i dag i stället. Nu har man slösat pengar i gen suck* Men de var på rea så jag slösa ej så mkt.


Nu ska jag fortsätta se körslaget ,ha en underbar kväll.

P & K

Julklappar

Hej på er nu. Min jul har varit jätte bra. Vi firade jul hos min farmor å farfar med min faster hennes man ma och pa och senare på kvällen kom Tony. Nu ska jag berätta vad jag fick i julklapp =)

* Mobiltelefon av Tony
* Tavlor med ros på.
* skohylla
* hatthylla
* sängkläder
* kokbok
* pengar
* handukar
* Vattenkokare
* myskläder underkläder
* gjutjärnspanna
* prynadskuddar
* spel våghals
* bestick
* fårskinnspäls till bilen
* Glasburk från mitt ljuva hem
* Presentkort Ikea
* Tvätthink för tvättmedel


De var nog allt

Tony har fått en massagedyna av mig och han älskar den, måste säga att de är rena himmelriket å sitta i den och bli masserad hur länge man vill utan kladdig massageolja=)

Hoppas ni haft en god jul =) I dag så har vi ätit julmat igen å suttit å spela spel hos oss =)



Gammal bild

Nu e det bara att vänta på Tomten

Nu så har vi städar färdigt. å Tony har farit å träna. Julskinkan är i ungnen och blir väll klar på typ 3 timmar de blir mumma med julskinka mackor i kväll =) Har kammat katterna också i dag de släpper hår som tusan hela tiden.

I morgon ska man fara å köpa de sista julklapparna i happis så de blir å kliva upp tidigt =)

Här kommer lite bilder på några strutar som min mamma har varit kreativ och gjort.






21 december

ja tiden går fort när man har roligt =) I dag så har jag och Tony på morgonen hälsat på Elin,Savvioch Viktor de var skoj =) De drack kaffe(jag saft) och vi surrade =) Sen när vi for därifrån for jag å Tony å handla, och så kom vi på att vi äter skräpmat i dag jag orkade inte laga nån mat =) De var gött.

Efter vi hade ätit så for jag på glöggkväll hos vickan (myspys) Lisa å surre kom också på glöggkväll. Vi har druckit god glögg ätit pepparkakor,svallrat å sett på heartbreak hotel.

Nu så snart är de dags för sängen och i morgon står städning, tvätt och julskinka på schemat =)  

P & K


Fredag 19 december

Fredag ja nu är det nära snart är de julafton =) Just nu sitter jag vid datorn har nyss tagit mig ett bad och städat lite grann =)  Tony har farit till gymmet , men han kommer nog snart hem =) I kväll händer nog inte så mkt Tony ska fara å spela innebandy så de blir nog tv kväll för min del =) I går sa jag åt Tony att jag ville göra julmumma den 23 blev som sugen när leila gjorde i går på leilas jul =) Så vi får se om de blir nå julmumma =) Jag tänkte ju som inte dricka på ett tag men julmumma räknas väll inte ;)


P & K

Leilas julmumma



Fy F-n för er !

Fyyyyy Fannnnn jag läste nyss på aftonbladet med  rubriken "katter flås och kokas levande" Allså i bland tycker man att man borde införa dödstraff !!!!!!!! Jag fattar inte hur gryma människor de finns i denna värld ! Dom som gör så borde vi behandla som dom göra med katterna. Är faktisk fly förbannad hur f-n kan de få gå till så här !!! Är så j-vla sjukt !






Julstämning

i går så var de en trevlig tjejkväll hos Emma =) Sen när jag kom hem så la jag mig i sängen för att se slutet på titanic å nog grät man en skvätt den är så sorlig =( Somande vid halv 2 efter vi såg någon till film efter titanic. Ja i dag så har jag äntligen fått mitt abonnemang på telefonen som några brats från stockholm lurade mig å Ida å ta de blåste oss säkert =) '

Nu kommer lite bilder så de blir nån julstämning


nu är det

6 dagar
6 timmar
19 minuter
40 sekunder

Till julafton

















Myskväll Hos Emma ;)

Myskväll hos emma i kväll, ska bli roligt att träffa alla gummor å dricka glögg. De blåser skitväder ute kommer frysa i hjäl å gå fast de är ju inte så långt 150 meter =) Vi bor ju grannar TYP ;)  Ja nu ska jag ta å göra mig klar å steax prommenixa i väg.

P & K






Grattis Mormor =)

Grattis min mormor Lucia ,på hennes födelsedag hurra hurra hurra =)



Jul Jul strålande jul

Granen står så grön och grann i stugan tralalala

I går satte vi in granen å klädde den kunde inte hålla mig nu återstår det bara och se om barren är kvar till jul =)

Här kommer lite bilder på en vacker Kalle Anka julgran =)







Tindra i julmössa =)



Lussekatter

I går så Bakade jag å Ida lussekatter,saffransbullar å flan allt blev superduper gött =) Emma kom förbi också de var skoj =) Jag å Tony såg prison break i går å åt lite saffransbullar å nån lussekatt gud så gott det var Tack ida du e så duktig att baka ;) Nu när frysen är full med saffrangodsaker så vill jag bara ta in granen nu nu nu å lägga klapparna där under åååå vad jag längtar till julafton =)

Nu är det
11 dagar
11 timmar
12 minuter
30 sekunder

Till JULAFTON

P & K  på er alla

 Ida så Söt ;)

Fullbokat

I dag har jag klivit upp kl 06,00 eller jag snozza till 06.15 sen klev jag upp. Jag har varit på praktik i dag ,de är sista veckan jag är på praktik. De är skönt ,men ändå så är de så roligt att vara där.Jag får säkert jobba extra innan jul och nyår.=)

Jag sitter på datorn nu medans Tony ser nå fotboll ,väntar att den ska sluta så vi kan börja se en movie. (Eagle eye) Den verkar vara nån bra thriller =) Ja i morgon ska jag upp tidigt å plugga matte och sen handla de blir biffar å potatis till middag. Hela min vecka är fullbokat.

Ons: Matte + FK papprerna
Tor: Praktik sista dagen+ handla å baka med gumman ;)
Fre: Finland happis
el på lördag  

Nu ska jag nog poppa lite popcorn

P & K




 

Knäck, ischoklad & Fudge

I dag har vi ätit god middag hos min mamma och pappa. Och sen så gjorde jag å mamma knäck, ischoklad & fudge de blev bra =) sen gjorde vi strutar där vi stoppade godsakerna i. Nu är vi hemma sitter å spela poker, ser på tv och dricker glögg ni vet tjejer klarar ju av och göra flera saker samtidigt. Ja nu ska jag ta snart å se britney på fyran.

Ha en trevlig Lördag

P & K


Myskväll i kväll hos Ida

ÅÅÅ vad jag saknar min Tony, men i morgon kommer juh han hem ;)

I dag har jag ätit en god nacho tallrik efter min praktik när jag slutade. Å när jag kom hem och in i köket så har vi fått en ny fläkt, vaktmästaren har nog varit in i dag när vi inte varit hemma. De såg ut som ett bombnedslag i köket med kryddburkar överallt å allt annant vi haft på fläkten, så de var bara att börja städa å fixa. För ett tag sig tog jag mig ett varmt bad skönnntttt. Nu väntar jag bara att klockan ska bli sju så ska jag börja gå till Ida. Myskväll där i kväll myyssiiggtt med Idol å Goflickorna.


Kommer sakna min älskade sötis som jobbar i luleå enda till i morgon blir ensamt i natt utan dig Puss å Go  på dig ;)



Lite bilder från fester (Bilderna är ganska gamla)










Saknar dig älskling ;)


Mysa

Nu var de ett tag sen jag skrev. Det har inte hänt så mycket, jag har köpt klart alla julklappar och annars så tar man de bara lungt. I kväll så ska vi bara mysa ska göra några äggmackor och så har jag tänt ljus i vardagsrummet myyss myss.
Tony ska fara å jobba i morgon och jag ska på praktik, så Tony kommer att vara borta hela kvällen å natten så de blir å sova ensam =/  Tråkigt

I morgon kväll blir de myskväll hos ida så jag blir ju inte ensam hela kvällen =)

P & K

Godmorgon..

Ja i dag känns de som man sovit bort hela dagen. Jag vaknade vid ett tiden då Tony väckte mig och sa godmorgon. Men i dag har vi hunnit vara och handla å en sväng å titta på julklapp åt pappa. Nu har jag bestämt mig vad jag ska köpa mamma är med å dela så blir inte så dyrt.  Jag längtar tils man kan ta in granen så mysigt =)

I dag hade jag tänkt plugga matte, men jag är så trött och känner att ingenting av de jag ska plugga i dag fastnar =) ha ha I morgon är de praktik som gäller, de är skoj att vara där =) 

Känns skönt när alla julklappar är köpta =) 

Nu ska jag ta en powernap så får jag se vad som händer när Tony kommer från träningen, 

hejs svejs. 


 
 

RSS 2.0