Upp å Hoppa

Ja idag vaknade jag av telfonen kl 8  å då ringde de från skogsgläntan å fråga om jag vill jobba i helgen. Jag tacka såklart ja lite extra klir i kassan. Innan jag får å jobba gick jag å Tony på stan en liten sväng vi köpte klart julklappar, nu är de bara till min käre far kvar =)  

I morgon ska jag upp tidigt börjar kl 7 och jobbar till fyra. Missar julskyltningen men jag hinner ju se fönstrerna nån annan dag om vi inte åker förbi på kvällskvisten å tittar. =)

Ja nu ska jag ta å se nått och sen får man ta å sussa.

Sov gott

p & k




Julklappshandel i morgon*

I morgon blir de julklapps shoppande hela dagen i luleå. De blir jag, Ida ,Emma och Tony som far till luleå i morgon de blir riktigt mysigt med julshoppande i love it. Nu ska jag se bonde söker fru, efterlyst senare å sedan insider .

ha en bra kväll

P & K



Söt Tomtenisse ;)

Slockna

I dag har jag varit på praktik skogsgläntan ett super trevlig ställe med underbar personal och boende. I morgon är de matte pluggande. Jag skulle plugga i dag tog fram boken satte mig i soffan och skulle börja ,men somnade alltså jag var så trött så jag bara slockna. Jag vill sova ut nån dag ! Är trött......

Nu började nån film på tv en romentisk komedi så ska se den å sen måste jag nog sova. Som sagt matte i morgon upp tidigt.

P & K

 
Såå Söt Tonys ma och pa s valpar som de hade i somras

Romantik med flera tårar

ÅÅ så romantiskt ensam mamma söker var i går, nog fällde man en å annan tår. De var så gulliga när de valde vem som de vill fortsätta träffa. Jag hade gissat rätt på alla vem de skulle välja =) Efter ensam mamma söker såg jag Wallander den e bra , Men sett den två gånger tidigare så man kom i håg vem som var mördaren ,men vad gör de den e ju lika bra iaf. I dag så har vi just ätit middag så ser jag på min tele att Ida ringt.=) Ringer upp henne och hon frågar om jag vill komma till vickan å dricka lite glögg å se nå tv ,så Ida kommer förbi vid 7 å då promernera vi i snön till vickan. Nu ska jag se lite top model de e repris men tror ej jag sett detta avsnitt.

Ha en bra kväll 

Längtar till Torsdag blir nog luleå å julklappshandel =)

P & K

* Ensam mamma söker *

Ja jag får väll säga Godmorgon jag har sovit länge i dag med, men man måste få det om man varit uppe länge. I kväll så är det sista avsnittet av ensam mamma söker å gissa vad jag läännggtttaarrr....ska handla godis å chips till i kväll. Man får sitta själv å se sista avsnittet för Tony skulle se nå fotboll. Ja nu ska jag snart ta å bädda sängen.

Ha en trvlige dag

P & K

Lördag

Ja nu har jag nyss vaknat jag vet att jag sovit länge, men de var jätteskönt. Jag vaknade av ambulansen som ryckte ut de kör ju alltid förbi just nedanför vårat fönster. Nu kommer Tony hem han har varit å jobba i luleå. Nu ska jag lägga mig ner å mysa med han ha en bra lördag.

UPPDATE

I dag har vi varit å ätit en god middag hos min mor och far de bjöds på hasselbackare å kyckling till de, å de jag älskar morötter stekta i honung =) Sedan for vi ut å körde lite bil och kom på att vi ska fara å bowla. Jag,Tony och Tonys två bröder for och bowla de var skoj. Nu sitter vi hemma hos oss och de spelar bond jag tänkte nog ta å spela lite poker så jag har nå att göra.

P & K




Zorro och Tindra min sötnosar ;)

Julpyntat

I dag har jag städat å julpyntat. Är sjuk, men orkade iaf julpynta efter att jag vilat så mådde jag bättre tänkte lägga ut lite bilder så får ni se hur de blev. Åååhhh de e så mysigt med julen...jag är lite tidig med julpynta men de e så mysigt =)




Sovrummet




Köket









Vardagsrummet




Visst e de söta....


Vardagsrummet

Sovrummet i gen

 =)



P & K trevlig fredag...

Fika

I Morse så har man varit å räknat matte har börjat fatta lite mera nu men de är fortfarande svårt. Har kommit från Ida för en stund sen har varit där i kväll och fika hon har fyllt år. De var jätte gott Ida ;) Tack för fikat =) Å roligt att träffa alla vänner som var där. Nu sitter jag å ser på insider om såna dära pedofil äckel...urch ja nu ska jag ta å se klart de

P & K

puss till alla mina vänner *


 Längtar till Julen med pynt klappar å gran =)
En bild på våran gran =)

Grattis Gumman

i dag är ingen vanlig dag för det är idas födelsedag hurra hurra hurraaaa





Söt gumman Grattis

Lördag å Söndag

Ja i går så var det 50-års kalas, och kvällen avslutade med att jag micke tessan och tony for och bowlade å sen så spelade vi lite poker på internet hos oss men de blev inga storsummor. Nu sitter jag hos min ma och pa å skriver Tony ser fotboll och kissarna är här å hälsar på. I går gick det inge bra med bowlingen fick bara över hundra en gång. Nu ska jag gå å läsa lite bloggar å sen ska jag sätta mig i soffan å mysa med tony å längta till ensam mamma söker börjar i kväll.

P & K


less på Idol

ja nu är jag less på idol vecka efter vecka åker bra sångare ut. Nu har alla som kan sjunga åkt ut lleessss......ja man får väll hoppas att de lägger ner idol efter det här året. De blir ju ara sämre å sämre å idoljuryn suger ju.

I dag har jag varit till min mormor och hjälp henne med att göra smörgåstårta fyra stycken så var rätt jobbigt att skära alla saker. I morgon ska vi och äta smörgåstårta blir gott gott.=)

Nuu ska jag bara ta de lungt å mysa med Tony se nån film kanske ha en bra kväll.

P & K


 En bild på min snygging <3

Julen närmar sig....

Ja gud vad mysigt julen närmar sig med stormsteg, jag kan knappt hålla mig från att julpynta. Jag älskar att julpynta de e så mysigt med julmysik ,byta gardiner ,spreja fönster och sätta ut tomtar lite var stans =) Jag har sett min gran för i år gud den är så fin en riktig kalle anka julgran =)  På någon timme ska jag ida å vickan traska i väg till Linda de blir mysigt med en promenad nu när snön ligger på marken. Nu ska jag gå å fixa med lite smink i ansiktet så jag inte försvinner i snön för det är nog lika vit som snön ;)

P & K


hej hej

Krya på dig present ;)

I dag mår jag lite sämre har ont i magen ,men jag orkar inte nå mer ligga i soffan så har varit å hälsa på Tonys ma och pa i dag. I går kväll kom vickan å ida förbi till mig dom var så söta hade köpt krya på dig present åt mig =) De var chips som jag är beroende av mandariner å en chokladtomte. Å av vickan fick jag turkisk te som jag älskar så mkt som hon köpt åt mig i turkiet. Ni är såå söta puss på er <3 Tusen tack

I dag ska vi äta chilli con carne till middag. Tony ska laga mat i dag för han har lovat att jag får ligga å vila ;)
Sen när Tony far å träna tänkte jag ligga å se what happens in vegas har sett den tidigare men de är ett tag sen så tänkte ta å se den eftersom jag inte orkar göra nå annat.

Ja hoppas allt de onda går över....

P & K

Bättrings vägen

Nu börjar jag bli bättre lite ont då å då i magen, men inte alls sån smärta som tidigare å blöder bara lite grann nu. Å vad skönt de ska bli när allt de onda försvinner helt. Jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva en cysta som spricker i gen!  I dag har jag å Tony bara myst i soffan med film å myskläder de har varit jätte mysigt till middag blev de fläskpannkaka gött =) I morgon ska jag också ta de lungt som resten av veckan, men måste en sväng till folkets hus hur ska jag orka ja ja jag måsye ju, men sen är de soffan som gäller i morgon också. Nu ska jag krypa ner i sängen å se disney filmen niko påväg mot stjärnorna med Tony mys pys...

Godnatt på er

P & K


Cysta =(

I går for jag in till akuten vid 1 tiden när jag hade vakna. Jag hade fruktansvärd smärta i magen nedre delen av den ,urch vad jag skrek jag hade så ont. När jag kom in på akuten tog de en massa blodprov kollade blindtarmen och sen tog det ett ultraljud. På ultraljudet kunde de inte se något eftersom att jag hade gaser i hela magen. Proverna visade heller ingenting mer än att jag hade högt värde på vita blodkroppar Jag fick smärstillande ketogan, och smärtan som jag hade släppte inom 3 minuter. Kändes som om man var i himmlen de var faktisk skönt just då eftersom jag hade sådan smärta.Jag fick också dropp och panodil i droppet. Efter det så Kl 6 skickades jag med ambukans till sunderby sjukhus för gyn och mera undersökning. När jag kom till sunderbyn fick jag direkt komma in på gyn där gjorde dom underskökning å fy f-n så ont de gjorde. Där konstatera dom att jag hade en systa som hade spruckit de visste inte om den hade spruckigt i äggstocken eller i livmodern, men det spelade ingen roll, eftersom systan hade spruckigt och man kan bara lindra smärtan och vänta att den för blöda ut. Jag blödde som en stucken gris efter som den hade spruckigt å de e de som förklarar min smärta. Efter de hade konstatera det, levde jag på ketogan å vatten resten av kvällen på gyn avdelningen där jag fick ligga över natten. Jag fick inte äta nått på hela dan var tvungen att vara fastande eftersom de skulle se om de skulle gå över. Natten på gyn sov cirka 2 timmar jag hade så ont å mådde illa. Nu är jag hemma har fått komma eftersom att smärtan släppt men har fortfarande lite ont av och till, men inte alls samma smärta som i går jag blöder fortfarande å mår inte helt bra.


Jag Måste bara säga att Tony har varit helt underbar varit med mig på akuten och till sunderbyn i ambulansen å hela kvällen i sunderbyn du är helt fantastisk. Jag Ålskar Dig ! ;)

I kväll skulle vi har tjejkväll för annelie gumman kommer till kalix sååå synd att jag inte kan komma hoppas du kommer hem nån fler gång så jag får träffa dig saknar dig ! Å alla er andra hoppas vi har tjejkväll snart igen så jag kan vara med  saknar er med=) puss å kram på alla mina gummor

Pluggande

i dag har jag pluggat pluggat å pluggat måste plugga hårt nu med matten vill bli klar innan jul men lite osäker om jag hinner två kapitel kvar men om jag pluggar varje dag så. Nu sitter jag å se nån film på tv och har ont i magen. Ja ska snart gå å värma mig nå mat å ta nån tablett på magont.

Ja ha de bra.

P & K



Min mobil e borta.....

I helg blev de att parta fast jag inte skule parta på ett år =) =( Jag ångrar mig att jag parta jag blev för jag tappade bort min telefon så nu ska jag aldrig festa någonsin mer . Som tur är hade jag låst telefonen så den går inte att andvända så hoppas nån lämnar in den på polisstation det är ju en skit telfon å inte värd någonting. Nu e de bara å vänta på mitt nya refil kort å andvända min pappas gamla telefon, och hoppas att man får tillbaka min telefon.


=(     


P & K

Snodd av Emma ;) Hade lite att göra =)

PERSONLIGHET

Blyg: nej
Smart: inte speciellt
Långsam: nope
Stressad: Alltid
Tålmodig: absolute inte
Djup: nej
Öppen: japp
Ärlig: ja lite för ärlig
Positiv: jo
Ansvarsfull: Jo jag tror de
 
VÄNSKAP


Svikit en kompis: tror de
Förlorat en bästa vän: Nej
Sovit med en tjejkompis: japp
Pussat en av samma kön: Japp
Slagit en kompis: nope
En kompis som vet allt: nej tror inte de
Berättat hemligheter: nån gång är lite för pratsam :/
  
KÄRLEK

Blivit sårad:jo
har stadigt förhållande:jo
krossat någons hjärta: jo
Varit otrogen: nope
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja annars säger man ju inte de
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: nope

FAVORITER

Låt just nu: allt möjligt (i kiss the girl) =)
Pryl: Datorn
Film: vet inte
Lärare i skolan: Går inte skola
Frukt: Satsumas =) 


 
LIVET

Svart eller vitt: vitt
Rött eller blått: Rött
Skriva eller tala: tala
Vatten eller coca cola: coca cola
Mobil eller mp3: Mobil.
Snygg eller charmig: charmig
Lösgodis eller choklad: lösvikt
Frukt eller grönsak: Frukt
Film eller serie: Serie
Festa eller softa: softa för tillfälligt
Sommar eller vinter: Sommar!
Fredag eller lördag: Lördag
Levande ljus eller lampa: levande ljus
Övervikt eller undernärd: ? övervikt
Kärlek eller vänskap: båda är lika viktigt i livet

RSS 2.0