Litet inlägg

Lite dålig på att blogga....men här kommer ett litet inlägg....

I lördags så var de party å skoj var de =) vi sjung svallra och hade jätte trevligt =)

Klockan var typ 1 halv 2 nån gång och vi traskade i väg till campingen för att ta oss en öl. Innan vi skulle vidare mot hottot å vilket drag de var där alltså =) ha ha

HE HE inte en kotte var där och de hade nog stängt i gen för många timmar sen vi var nog lite sena dit =)

Efter att vi kollat läget där for vi in på hottot. Kvällen avslutades halv 4 då jag traska hem och mötte emma, och så köpte vi mat å åt här =)

En jätte rolig lördag detta måste göras om....

Söndagen blev soffa med täcke å chips =)

Å i dag har jag just kommit hem från jobbet, Middagen var färdig när jag kom hem vilken lyx ;)


Om någon timme ska vi fara å fota dom små liven i näsbyn =)

dom e så söta valpisarna



P & K



 


Goo dricka =)

Jag skulle behöva städa min garderob tror inte ett plagg är vikt....Men de e så varmt å jag är trött. I morgon jobbar jag. Men på lördag ska jag ,tony å lundberg fara mot luleå för att shoppa kläder att ha senare på kvällen och nå nya jeans =) Sen ska vi också fara på systemet för att köpa nå go dricka hannas cider å vin =) Å så tipsade Surre om nå go dricka som jag måste testa köpa. De blir alltså party på lördag hos vickan å stefan kommer bli trevligt =)


Nu ska jag gå å äta melon ...


P & K

Love all my friends

Love Tony

Love family


I våran stuga lägger fåglar sina bon

I dag har jag varit en sväng till stugan, med ma och pa

Titta vad som byggt bo vid våran stuga i bodan och vid gräsmattan =)



Dom här äggen hade någon sjöfågel lagt

Se så söta små trastungar


Midsommar

På midsommarafton var jag ledig så firade den hos Tonys mamma och pappa. De bjöds först på midsommarmat och sedan så grillade vi och till efterätt blev de gogubbar =) De var jätte trevligt vi spelade kubb och hade trevligt. Kvällen slutade med att vi var en sväng til vånafjärden å hämtade lundberg och hans tjej för att fara vidare mot en fest i risön. Jag var chaffis för jag skulle upp å jobba kl 7. Vi var hemma vid 12 och jag somnade gott.

Lite bilder på underbara Valpisar









Så söta...........


Skönt!

Ja nu e jag trött kan jag säga jobbar mkt nu nu förtjänar jag två dagars ledighet och i dag har jag slutat klockan 12 på dan lite skönt =) Har varit å kika på valparna i dag och i går var jag å fota de små söta liven =)  I dag så vet vi inte vad vi ska göra Tony ska snart dra å träna och jag försöker fortfarande kurrera mig. I dag hade jag velat se wallander,men den var uthyrs skit också=/  Har vilat i dag de var skönt har varit så trött hela tiden när jag inte e helt frisk så de var skönt med en tupplur.

Nu ska jag vänta ma och pa ska komma förbi och hämta nå filmer jag bränt till dom.


P&K


                                Moster å Jimmie har fotat såklart =)

Valpar hos Tonys ma och pa =)

I dag har vi varit till näsbyn de har fått valpar i natt. Dom e så underbara.=) I dag var de mysigt väder ute när man ligger under täcket å de spörengnar ute Mys =) Ni kan gå in på min pixbox om ni vill kolla på underbara valpisar =)

Nu så ska jag krypa under täcket i soffan å läsa söndagsbilagan.


P & k



Trött å tröttare

I dag e jag trött,men Tony e nog tröttare än mig han var uppe till klockan 11 på dan innan han gick å sova. Satt å spela poker hela natten, men de lönade sig =)

I dag har vi varit ut till stugan å grilla och bara tagit de lugnt.  Vi har nyss spelat wii och nu spelar Tony å hans bror ps.

I veckan så jobbar jag mycket så kommer vara så trött så i morgon ska jag ta mig en riktig sovmorgon zzzzzzzzznark

Innan jag somnar blir de film på bärbara i sängen. 

Sov gött =)

P & K




Tonys ma och pas hund =)
Snart ska dom ha valpar i huset =)

Trött kväll

Har just kommit hem från jobbet, så sitter här en stund å läser lite bloggar =) Tony och hans bror sitter å spelar resident evil tror jag de är. Å jag är ganska trött i dag, men i morgon börjar jag inte förrän fyra så jag får sova ut i morgon. =) Snart ska vi göra varma mackor så smarrigt.=)

Jag måste också få säga att Jag Älskar dig Tony !


P & K ¨


Ledig å slö

I dag e jag ledig =) Jag har varit å shoppat lite på mitt ljuva hem. Och så har vi varit in på repa en sväng där köpte jag körbär mm så smarrigt de var =) I kväll så ska vi ta å spela hos oss lite ps 3 å wii =) Snart så ska vi ta å äta middag blir pasta med pastasås med kyckling i =) Å Tony far snart å tränar så jag ska lägga mig i soffan å vila ett tag med mina sötnosar =)

P & K



E hon inte för söt?

......

Jag jobbar mycket just nu så har inte tid eller ork att blogga =/

Ja just nu i dag så har jag slutat fyra så vi har hyrt en film. Och jag somna till den som vanligt =)
Snart så börjar en film och jag har nyss badat ,så nu ska jag sätta mig å mysa med min sötnos i soffan =)

P & K

hmm

Ja vad ska jag ha på mig på Lias dop ingen aning?. Jag letade i mammas garderob i dag å hitta ett jätte sött linne så tänkte om man ska ha nå byxor å de eller ?? Ja jag vet inte..- hinner inte på nån affär heller jobbar alla dagar utom lördag. Har varit i dag på chili, men hittade typ ingenting. Har nyss köpt en vit klänning, men kan väll inte ha likadant el?

Ja nu ska jag mysa med min lilla Gummsa en stund i soffan innan Tony kommer från träningen,sen ska vi fara å handla till nå toast att göra i kväll =)  

Ge mig förslag vad jag ska ha på mig på dopet?

P & K

Värre sportiga ;)

I dag har vi varit sportiga och varit å åkt inlines =) Jag kommer säkert få träningsvärk i rumpan jag e inte så vältränad =)
Sen så har vi varit å ätit mjukglass mmm så gott de var =)

Nu så har vi sett boston tea party och nu sitter vi å se skenat bedrar ha en bra kväll.

Längtar till helgen då e de dop för Lia hon e så söt den tjejen ;)

P & K


Dop

I går var jag på Alwins dop Emma och Jockes lilla gosse =) De var ett jätte fint dop =)
På dopet så fick jag ju fota med Idas kamera =) Hoppas de blen några bra bilder iaf =)

Senare på kvällen efter dopet så for vi till vickan såg robinson och sen kom vi på att vi skulle bowla. Vi bokade och for ner och bowlade i ca en och en halv timme. =) De var skoj=) Senare for vi till vickan å stefan i gen å sjöng singstar =)

I dag har vi mest bara slöat =) I morgon så ska jag fara till mitt ljuva hem och kika på lite saker. Fick ett presentkort av brudarna när jag fyllde år =) 

Godnatt på er.

P & K

RSS 2.0