många klappar

I dag har vi shoppat en del klappar ganska mycket faktiskt, men har mkt kvar ännu =) Ska till happis måndag och så ska jag köpa lite klappar på söndag. Hoppas de snöar på söndag skulle vara mysigt =) Längtar till julafton så här som att man e liten fortfarande,,,, =) Jag ska ju jobba lite under jul men är ledig julafton =) Å gör inget att jobba de andra dagarna hinner ju ändå med julen =) Ska bli roligt att träffa all personal och boende =) Jag trivs verkligen med att jobba där =)


Nu fortsätta heja på Calle i Idol

P & K



Min älskade mormor i bakgrunden Saknar dig Mormor ♥

Klappar

I dag var de meningen att vi skulle till lule och shoppa julklappar, men som vanligt går inte allt som planerat. Tony fick fara å jobba åå var så irri hatar när man planerar och fara i typ en vecka å så blir de inte av. Ja men i morgon bär de i alla fall av till lule för att shoppa klappar. M och T och L ska följa med. Jag tror ej de skulle shoppa klappar, men M skulle nog köpa någe spel.

Man kanske träffar Ida i lule i morgon om jag har tur ;)

I morgon alltså på shemat lule. På lördag jul bak med söt Ida och kanske söt vickan.  =)
Söndag julskyltningen får hoppas att de inte e slask. Tony sa att han inte tänkte gå då =/ Man får väll ta på sig stövlar synd att man inte har några...

Jag har nyss ätit mackor å druckit te, mumma var de =) Nu bubblar de mysigt i magen.....;)


P & K ♥


Telefonen ringer

I morse väckte jag av chefen på skogsgläntan. Jag fick ett vik under jul =) Gud vad skoj att tjäna lite pengar =) Jag ska inte jobba julafton men alla mellandagar och så =) Behöver verkligen pengar mycket som ska handlas =)
De ska bli så skoj jag trivs jätte bra på skogsgläntan. I helgen är planerana att baka med Ida. sedan skyltsöndag.
Jag skulle faktisk behöva gå å vika tvätt och byta sängkläder.....ska snart göra de, de e sånhära måsten =)

I kväll mys med kissarna och tända ljus.



P & K





Söndag

I helgen så har jag varit å fira Ida som fyllt år . i går så var vi hos mamma och pappa åt middag och tipsa på stryktipset ,men gick ej så bra bara 9 rätt =) I dag så tar vi de bara lugnt. I veckan ska vi fara till luleå å köpa lite julklappar. De är så mysigt med julen =) Längtar tills man ska klä granen och lägga klapparna där under. =) Nu ska jag ta å klä på mig har nyss varit å bada ett varmt skönt bad =) 


P & K

Glad

Jag känner mig så glad =) Alltså de flesta vet ju varför jag är så glad =)
 I dag ska jag väll inte göra så mkt bara ta de lugnt. Funderar på att dammsuga lite här de e så skräpit från all kattsand. Och så måste vi fara och köpa kattsand.  Har sovit länge i dag ,men de var för att vi blev uppe ett tag i går. Ja kanske dags å börja dammsuga.


P & K '


Mår icke bra

Jaha här sitter man trött och mår illa blää har just ätit äppel kräm och smörgås var gött,men mår illa !! Tony ser på tv och jag sitter här med datorn och vet inte vad man ska hitta på.?? Jag är rastlös.....Tycker bara de e skit på tv i kväll. Såg plastikkirurgerna ett tag men sen börja de med nån näsoperation och huvva de vill jag inte se. Har inge emot blod eller andra operationer, men just när de opererar näsor de e så äckligt. 

Nu måste jag hitta på nå vettigt =) 

P & K 

Hos oss e de mys pys

Jag vet att jag är lite tidig ,men hos oss e de i alla fall mysigt =)


Sovrummet



v-rummet

v-rummet

Köket

Nalle som Tony köpte åt mig i dag e han inte söt?

Ja vad tycker ni e de för tidigt ? Tänk på att de snart är första advent =)

P & K





pynt

Nu är lådorna nere och snart ska de börjas packas upp å pynta på =)
Ni vet väll att 1 advent är 25 =)

P & K

För tidigt att pynta?

Jätte trevlig kväll i går =)

Har sett att de börjar lysa i alla fönster här och där ...mina planer är faktisk att börja smått julpynta =) Får se om de blir att pynta i dag jag tror de. Jag älskar verkligen julen den mysigaste tiden på året =) Just nu är vi hos ma och pa vi e bjuda på fisksoppa mmm de blir mumma =) Sen ni vi kommer hem får vi se vad klockan är, och om man inte är för trött så ska de börjas spraya i fönstret i alla fall....

P & K






Lördags bowling

I går så var vi hemma, köpte godis å mös till idol. Var skönt att bara vara hemma.=)

I kväll så blir det bowlande i två timmar. Och till middag blir de nachotallrik =)

Jag är glad i dag och lycklig ;)

P&K  


Tänker

Jag saknar dig mormor tänker på dig varje dag ♥

♥Tänker tillbaka på alla minnen ♥

Jag hann aldrig berätta åt dig, jag hann aldrig säga jag vet att du hade blivit glad ♥








P & K


Mormor

Jag saknar dig mormor nu är du den finaste ängeln med morfar. Mormor jag förstår inte att du är borta. Jag älskar dig, vill bara ha dig här och krama om dig. Det är bra att veta att du inte har ont något mer. Jag vet att du sitter där uppe med morfar och har det bra i hans armar. Mormor du är den finaste, raraste, snällaste och gulligaste mormor man kan ha. Jag älskar dig, du finns alltid i mitt hjärta. Jag älskar dig min älskade mormor vill bara att du ska vara här med mig nu.♥

 

 


farsdag i morrn

I morgon e de farsdag så de e middag hos farmor och farfar och tårta tror jag också att de blir=) Göttans =)
Blir nog lotter till pappa i farsdagspresent =) Nu e middagen klar måste gå å äta =)

P & K

bubbeldricka och skorpor

Ja nu sitter man här igen...dricker bubbeldricka och är sugen på skorpor ! =)

På torsdag är de att inhandla julklappar som står på listan. Ja nu hörde rätt, måste börja nu hur ska jag annars hinna?? Jag älskar julen och allt som hör till. Tänk att få slå in klappar,julpynta ,fixa och pyssla, tända ljus och bara mysa. ÅÅ jag vill bara att de ska bli jul typ nu. Ja som sagt på torsdag blir de luleå sväng ,Tony ska plåga sig i några timmar medans jag går på stan och shoppar lite julklappar. Hoppas bara inte jag har ont min mage som jag alltid har då e de jobbigt att fara. Vi håller väll tummarna !

I dag går mina tankar till min mormor älskar dig.♥

P & K


Halloween

I går var de då halloween, vi var hos Emma och Jocke på inflyttningsfest jag var ett tag sen åkte jag en sväng till mor och far och hämtade sen Tony från festen. Vi var också förbi till kyrkogården i går och tände ljus för
<3 morfar & morbror lelle <3

 I dag har vi bara varit hemma Tommi,Elin och Viktor har varit här och hälsat på =)

I dag går mina tankar på mina nära och kära jag älskar er <3








RSS 2.0