upp

Här går man upp å upp i vikt nu väger jag 67.2 kg. =) Man känner sig inte så smidig nå mera=) Har fortfarande svullna fötter. =/ Skulle på bm besök i dag trodde jag, klev upp på morgonen sminka mig stressa lite å skulle bara checka lappen så de var rätt tid å rätt tid var de, men fel dag =/ Suck ! I dag har man klivit upp halv 8 och i morgon måste jag kliva upp den tiden igen eftersom att i morgon ska jag dit. Ska ta å plocka lite här hemma strax känns stökigt sen i kväll ska ma och pa komma förbi en sväng. Hade vilja fara på frossar kväll till Emma, men jag har så ont i fötterna av svullnaden och bilen går som en kratta och jag skulle aldrig klara av att gå dit med mina fötter. Men i dag har vi fått tid för bilen för sevice så den ska nog gå bra sen. Nu går den knappt framåt =(  Nu ska jag ha fötterna i högt läge å ta en blogg promenix.

P & K

Bästa låttipset =)

Lasse Berghagen

Ja det var en kväll i juni
då när sommarn är som bäst
Hon dansade för morfar
som hon gillar allra mest

Hennes morfar satt och nynna
på en sommarmelodi
Plötsligt spratte det till i gubben
han blev ung och han blev fri

refrain:
Han tog av sin kavaj
sparka av sig båda skorna
Å så spottade han ut snusen
sa: min sköna får jag lov?

Hon var vacker han var stolt
rak i ryggen, som en fura
Det var sommar, det var glädje
och dom dansade och sjöng

na na na na na na na na na na

Så mindes han och sa:

Ja du skulle sett din mormor
hon var lika grann som du
När hon dansade i gräset
likadant som du gör nu

Hennes hår var blekt av solen
hennes mun av smultronrött
Hon var ljuv, liksom en lilja
hennes kärlek var som glöd

refrain

Så jag tog av mig min kavaj
sparka av mig båda skorna
Och så spotta jag ut snuset
sa min sköna får jag lov

Hon var vacker jag var stolt
rak i ryggen, som en fura
Det var sommar, det var glädje
och vi dansade och sjöng

na na na na na na na na na na


Måndag igen

Då var de måndag igen. Denna vecka ska jag försöka faktiskt ta de lugnt. De ända jag tänkte göra e att bädda sängen. I morgon e de bm besök måste kliva upp tidigt provtagning redan kl 09.00. Och på torsdag hade vi tänkt fara till happis för de sista inköpen till bejbisen. Har sovit ganska länge i dag kl 11 steg jag upp. De e skönt att sova länge fast nu för tiden går det inte vaknar typ 10 gånger på natten och sen helt pigg oftast klockan nio.

Kom på att jag måste fara å handla lite kattkäk i dag också om vi inte tar de när Tony slutar får se.
att ta de lugnt var det.
Ha nu en bra måndag

P & K


Ballonger

Mina fötter å vader är så svullna så de känns som att jag rullar fram. Man kan defintivt säga att jag är *rund under fötterna* Försöker sitta högt med fötterna å stödstrumporna är på. Prata med dom i sunderbyn i dag och jag ska försöka ta de lugnt å inte få huvudvärk för då måste jag komma in. På måndag ska jag ringa mvc och höra vad dom säger ill säkert att jag kommer in för blodtryck mm.

I kväll ska jag bara titta på tv, grabbarna ska å bowla.

Tänkte äta lite chipa å dipp och mysa med kissarna =) 


P & K 



Bild


Fotograf Moster =)

Vad tycker ni om bilden ?  gärna kommentarer =)


Frulle

Har vaknat för en timme sen. Har dukat fram frukost å datorn på köksbordet. Nu e bebisen i gång som den alltid är efter jag ätit någonting =) Den gör kullerbyttor i magen =) I dag ska jag ta å dammsuga tycker jag skriver de alltid att jag ska dammsuga, men när man har två kissar som drar sand ur lådan hela tiden så måste man. Känns i bland som att man är på en sand strand inne på toan.

Solen skiner i dag också härligt =) Hade kunnat ta en sväng med bilen, men den ska in på lagning i dag å fixa lite små fel på den. Jag riskerar inte å ta en promenad då pajar min rygg senare på dagen. Ska kanske gå ut med kissarna på balkongen en sväng. =)

ända nackdelen med att solen lyser in genom fönstrerna är att man ser hur skitiga fönstrerna är. Så bäst att dra ner persiennerna så ser man inte hur de egentligen ser ut. De tråkigaste jag vet är att putsa fönstrerna särskilt när de är tre glas fönster. 

Nu ska man koppla i dammsugan


P & K

mat å prat

I dag har jag varit å lunchat med Ida,ickan.Lisa å lilly ;) Vi åt på kina å göttans var de =) Tänkte att jag kunna unna mig lite kinamat eftersom Tony å dom grillat på jobbet i dag. =) Just nu så har jag öppet balkongdörren å kissarna sitter å njuter i solen =) De e skönt att höra att de smälter, sommaren börjar närma sig med stormsteg =) Jag e så lycklig =) jag har världens bästa lila familj å snart får vi en ny familjemedlem känns helt overkligt å helt underbart. Vi längtar=) inte länge kar nu. I morgon går jag in i vecka 32 =)

Nu ska jag ta å lyssna lite på musik länge sen =) I kväll ska jag bara mysa med Tony älsklingen =) snart kommer han hem =)

P & K

I dag

Har hunnit städa älsklingen garderob i dag =) Jag städar den för han hinner som inte när han jobbar varje dag å jag e ju ändå hemma å har lite å göra. Har iaf varit å handla i dag. Jag har varit på apoteket å köpt mig ett par stödstrumpor har så svullna fötter å ben.  Hoppas de blir bättre med dom här strumporna. Nu väntar jag på att Tony snart ska komma hem så jag kan gå å laga mat e hungrig =)


P & K


Solig dag

I går så var det en härlig solig dag så vi for ut till stugan med skotern. I stugan grillade vi korv å sen åt vi grillade burgare mumma =) I dag e de också fint väder men Tony e å jobba. Jag hade tänk dammsuga lite granna å plocka här hemma sedan fara å handla nån middag till i dag. Jag måste knåpa i hop nån lista om vad vi ska äta till middagar i veckan. Ska ta mig en bloggrunda sen blir de dammsugning.

P & K

Dags att göra nått

I dag har jag typ gjort ingenting i dag. Men tror jag måste ta å dammsuga lite grann iaf. Zorro å Tindra ligger å sover och jag väntar på ett mess av Tony som han skulle skicka när han e påväg hem. Så jag ska gå å göra mig klar för dagen. Måste sminka mig och byta nå kläder man kan gå ut i. E så less på alla kläder jeansen sitter alldelens för tajt så göra bara ont å ha dom och känner mig inte så fin i mjukbyxor å t shirt. Känns som att de skulle vara mycket lättare med sommar bara ha en tunnika på sig en kjol eller vad som helst. Får ta å hitta nå kläder i garderoben som man kan ha. I kväll ska Tony å äta smörgåstårta hos lundberg som fyller 30 så jag vet inte vad jag ska hitta på kanske bara vara hemma å mysa med kissarna å kika på lets dance. Ja kanske man skulle ta å börja dammsuga så man sen kan göra sig ordning. På lördag hoppas vi på fin fint väder så de blir att fara till stuga åka skoter å grilla korv =) På kvällen ska vi se film med savvi å elin =)

P & K




2 månader

2 månader kvar i dag till bf =) Å vad vi längtar =)  I dag har jag vaknat tidigt enligt mig ;) Farit till försäkringskassan och fixat med papper om föräldrapenning å så. Tjorvigt det dära. I dag så ska jag mest ta de lungt vänta tills Tony kommer hem, och sen ska vi äta middag hos min mor och far. Vi ska nog och kika på valpisarna i kväll efter Tony tränat de e så söta =)

P & K

Moster fotograf

Bilder

 


Moster har fotat visst är hon duktig =)




Bebisen växer å växer sparkar mera. och jag längtar jätte mycket efter dig =)


Bilder =)

Här kommer lite bilder Moster fotograf =)

ni får gärna kommentera





P & K

 


bm

i dag har jag varit till bm. Allt såg bra ut med bejbisen hjärljuden på 136 och magmåttet var på 29 =) BM sa att jag låg precis enligt skolböckerna =) De lär ju bra de. På onsdag e de dags för ultraljud för koll av moderkakan så vi får se om den flyttat sig som den ska.

i kväll e de mkt på tv hinner inte se allt jag vill se.
nu ska jag kika på top model och sen förkväll och sen fortsätter kvällen med halv åtta, familjen annorlunda, hollywoodfruar el spårlöst. Sen medium och då missar jag petra mede show och boston tea party. ja ni hör de e mycket i kväll.

Nu måste ryggen vilas....aj aj aj

P & K

Lördag

Ja vilket fint väder de e ute i dag =) Solen skiner =) Tony har farit å jobbar i morse ,men kommer i kväll å jag längtar =) Vad ska man göra i dag då hade behövt gå ut å gå i de fina väder men ryggen e fortfarande ond så de blir nog att ta bilen å köra en sväng i stället. Måste fixa här hemma lite först dammsuga å bädda sängen. Tänkte beställa en matta i går från ellos en rya men själklart så levereras den inte förrän 10 maj och de e länge dit så tänkte fara till rusta å köpa en rya. Tänkte ha den i vardagsrummet till den nya soffan å så är den creamfärgad=) Dom e billiga där.

Fredag

Ja i dag blev jag glad Tony kommer hem =) Längtar efter han. I dag så har jag varit till ma och pa å ätit middag. Så nu sitter jag här mätt och fruktansvärt ont i ryggen. Får försöka med vetekudde och se om de hjälper de kanske hjälper ett tag, men Tony kommer ju hem så jag får massage =) I kväll blir de å kika på lets dance å solsidan med chips å dipp=) i dag fick jag med posten bildena från Moster=) Tänkte lägga upp en bild, men tänk att dom e helt råa bilderna dom e inte fixade ännu.

P & K




Lycka

Jag måste bara säga hur lycklig jag är. Jag har världens underbaraste sambo, världens underbaraste familj och världens underbarste vänner. Världens sötaste kissar.

Jag har en liten bejbis som växer i min mage jag å min älskling ska ha barn en egen liten familj. Jag är så lycklig =) Jag längtar varje dag. de e helt fantastiskt att jag har en liten mini människa i min mage som växer för varje dag. Lycka

I kväll ska jag vila ryggen min i sägen med vetekudde.

P & K



v 30 jag hinner inte med

I går gick jag in i v 30 shit vad tiden går fort =) Jag längtar samtidigt som jag börjar bli lite nervös. Jag har de lite jobbigt i svanken, de strälar som ner baksidan av benet ända till knävecket. De gör fruktansvärt ont jag hoppas att de snart går över.

I dag så ska jag fara till miroi å skriva på nå papper och sen ska jag till försäkringskassan. Hoppas de kommer dom papper jag väntar på med posten i dag som jag ska lämna till försäkringskassan så skulle jag kunna göra allt på samma gång. Sen har jag inga mera planer på listan. Nu hade jag tänkt mysa med mina kissar sen måste jag bädda sängen å fixa mitt fejs å sen fara.

P & K


pimp my skötbord och v-bord

I dag kom orden i brevlådan =)
Ena ordet fick hamna på skötbordets lådor och andra på vardagsrumsbordet =)

Vad tycker ni ?




Skötbordet



vardagsrumsbordet

Valpar

I går kom valpisarna hos Tonys mor och far =) I kväll ska vi fara dit så man får se dom =) De blev 9 stycken
Ska fota så ni får se bilder sen =) Alla bilder vi tog i umeå när de e klara ska jag skicka dom på framkallning, så ska ta ner ramarna nån dag så mamma kan måla dom vita, de e svarta nu men ska målas vita =) De blir nog fint =) Nu ska jag ta en blogg runda å så =) Kanske mina väggord kommer i brevlådan i dag.....

P & K

Längtar....


Nu e de bara ca 2 månader kvar gud vad vi längtar

Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna.
Det är min moster som fotat visst e don duktig =)

Jag & Tony




Nu vill jag ha kommentarer.
vad tycker ni ?

En till bild...

...på mig :o)
Kika på mosters blogg.





Klicka på bilden för att se större.




Divine vecka 29

Nu har moster fotat bilder på mig, ni ska få ett smakprov
de kommer komma flera =)




Nu

Nu är vi i umeå. Alla här utom Tony han kommer i morgon, Längtar...
I morgon ska jag & Tony fotas av Moster =) Ni får smakprov sen på bilderna,
blir nog jätte fina =)

P & K

Älskar å Saknar dig älskling

slängpussar till Zorro & Tindra

Nu e de bestämt.

Nu e de bestämt de blir umeå =) Jag åker i morgon å Tony fredag =) Jag kommer sakna bebbarna jätte mycket =/ Men nu behöver de bara vara ensam två dagar och Tonys mor e kattvakt.

Nu ska jag packa mina grejer å så ska vi fara å handla ska packa åt tony också.

P & K

Onsdag 3 mars

Min rygg aj aj aj jag har så ont i den. La mig ner i sängen en stund för att vila den med datorn i famnen. 
Tony har fått jobb i luleå ett år framåt och det känns bra sen efter ett år så kan han få förlängt de känns ju jätte bra. Nu ska han först jobba 6 veckor 7-17 och så kommer han hem alla dagar när han slutar jobbar =) Sen efter de jobbar han på viscaria jobbar en vecka ledig en. då blir de lite ensamt eftersom då sover Tony på båten veckorna han jobbar.

 I dag går vi in i vecka 29 och nu börjar man tänka på förlossningen mer och mer jag iaf. Är inter nervös ännu men de kommer väll senare. Mår annars hur bra som helst =)

I dag kom inte mina ord heller i morgon ska jag ringa å fråga vars dom e har väntat i 3 veckor nu!

Ska se vad man ska hitta på nu tills Tony kommer hemåt.

P & K


nytt inlägg

I morgon går jag in i v 29 =) Gud veckorna bara rusar förbi. Sparkarna har blivit starkare nu och rörelser ser man tydligt på magen. Jag längtar så sjukt mkt till maj.

Varje dag väntar jag på att mina väggord ska komma,men ännu har inte orden kommit i brevlådan. Jag tror dom skulle komma i veckan. De ska bli fint att sätta upp dom ska inte sätta dom på väggen. Ska sätta ena på ett vitt bord och det andra på skötbordet. ska visa bilder sen när jag fått orden =)

Nu så ska jag ta å sysselsätta mig med nått och vänta på att älsklingen ska komma hem.




Snart ska Tonys ma och pa ha en kull med valpisar kanske på söndag =)

hur ska man göra

I morgon är de onsdag och jag måste bestämma mig om jag ska fara till umeå med mor och far. Tony kan inte följa eftersom att han jobbar. Vill jätte gärna att han ska följa med,men han måste joba så! Jag hade tänkt att moster å jimmie skulle fota magen i deras studio i umeå. De e trist att Tony inte kan vara med på bilderna för de hade jag tänkt. Hoppas Moster kommer hit till kalix i maj så man kan ta bilder på magen och Tony. Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska fara. Kissarna blir ju hemma, men Tonys mamma ska vara kattvakt å fara hit två gånger per dag så de går nog bra,men kommer sakna mina bejbisar. Far jag till umeå kan jag shoppa bejbiskläder å grejer till bejbisen så har vi inte lika mkt sen att köpa. Ja jag får se hur jag gör? Jag vill ju träffa Moster =) Länge sen.

Ja Tony e å jobbar å jag ska göra middag tills han kommer hem de blir fläskpannkaka =) MMM de blir nog göttans =) I dag el i morgon skulle jag behöva dammsuga och diska om de blir att fara till umeå.Jag får se hur jag gör hur som helst så kommer jag sakna Tony.

P & K

RSS 2.0