Förstora

Fundera på vilken bild jag ska förstora å sätta i min ram på Max. Och så ska jag förstora en bild på mig och Tony och sätta i en annan ram.

här får ni se några smakprov av några bilder på Max som jag funderar på att förstora=)
Ida e fotograf =)visst e han söt våran Max =)


Fotograf Ida
Vad tycker ni om bilderna? visst e hon duktig att fota Ida 
Tack Ida att du fota våran Max bilderna är helt underbara =)  

Max e så söt =)
 

E han inte för söt ?

I natt har man varit vaken hela natten. Max har varit vaken å tjorvat på =) Man får hoppas på en bra natt i natt och att han sover. Jag hoppas på kallare väder också som de har lovat för här inne är de så varmt så de knappt går att sova och Max är jätte varm på nätterna å de bidrar nog till att han inte sover.

 Jag tycker ni e lite dåliga på att skriva kommentarer =)  Har lagt ut en massa bilder å 0 kommentarer.........


Miss you

Jag och Max saknar dig Tony =/
Älskar dig

Finväder

Tony e hemma =) I dag har jag å Tony varit ute å gå med Max i finvädret =) Vi gick till Max gammelfarmor å gammelfarfar. Mysigt att ha Tony hemma =) I kväll blir de grillkväll hos Max farmor å farfar men de e bara farmor å farbror rickard hemma =) Å alla vovvarna sisådär 15 hundar om man räknar med valparna som e 10 stycken ;) De blir gottans =) Ville grilla laxen i dag som vickan tipsade om men de får bli en annan gång de var ingen mer än jag som ville äta lax. De e härligt nu när sommaren är här =) I morgon blir de sväng till luleå.

Ha de bra nu är ute i sommarvädret å sitt inte å läs bloggar nu när de e så soligt ;) Nu ska jag ut i finvädret =)
Sommarvärme

Sommarvärme ute =) Jag å Ida tog en promenix med Max =) De var jätte härligt ute =)

Nu har jag gett Max mat för en timme sen och nu sover han gott =)Här kommer lite bilder på världens sötaste Max ;)Ida fota lite granna med min kamera när hon kom förbi =)Ida fotat


Ida fotat


Ida fotat


Ida fotat


Ida fotat


Trötter å tråkig

jag känner mig trött å tråkig i dag. Max har sovit så bra i natt, har fått väcka han när jag skulle ge han mat. Han har ätit jätte bra i natt också. Men jag är iaf trött i dag de e nog för att man måste kliva upp två gånger på natten. Vi har varit till bvc i dag å han går upp i vikt =) Snart väger han nog 3 kg =) Vi behöver inte fara dit förrän nästa vecka eftersom han växer å går upp som han ska.

Den här dagen har gått snabbt de e redan kväll. =) I morgon skulle jag vilja gå på en promenad nån som vill haka på?

Mys med gossen nu


P&K


Sötisen*


soffpotatis

Ja är sitter man i soffan jag e trött skulle behöva sova en liten stund, men min skatt han vill inte sova just nu. Han ligger klarvaken å tittar när jag sitter på datorn. Han e så söt så underbar jag e världens lyckligaste =) I morgon ska vi till bvc och se hur mycket han har gått upp. Jag tror han gått upp lite grann han får som knubbigare fingrar å goa runda kinder. =) Nu ska jag gå å goa Max =)

P&KBjuder på bilder på Max

I dag firar vi Tony jag tog några bilder på Max som jag tänkte bjuda på =)

I går så var vi på promenix till mor och far min och av Max morfar min far fick Max en flytväst så han ska kunna komma ut till stugan i sommar.


Bilder....


Han e så  SÖT =)


Flytvästen
Gratulerar

Grattis Älskling

I dag e ingen vanlig dag för de e Tonys födelsedag hurra hurra hurra


Mys pys

Max myser med mamma i kväll =)


Pössen
Klippt

I dag har jag äntligen varit å klippt mig =) Jag har klippt av mycket =) Skönt!
Å så har vi varit på bvc å vägt lillen han har gått upp 130 gram.  =) I veckan skulle vi behöva åka till happis å göra lite ärenden bla köpa skor till mig å en kudde åt lillen till vagnen. Sen skulle jag behöva fara här på stan nån dag å köpa en present åt min älskling de e så att han snart fyller år. =) 

I kväll ska vi bara mysa framför tv;n och i morgon blir de e lugn dag med sovmorgon.sväng

I dag har vi varit en sväng på ica och apoteket. Vi skulle hämta ut ersättningen till lillen, men dom hade inte den hemma och vi är utan ersättning så Tony har åkt till luleå för att få tag i en burk på avdelning 56 el apoteket i luleå. De e så typiskt att apoteket i Kalix inte har hemma något och måste beställa. Man ska helt enkelt inte bo här. De var samma sak när jag skulle köpa blöjor till Max ,han ska ha prematur blöjor och inte har dom hemma de så de måste man också beställa. Typiskt! Man får se till att inte vara utan. I morgon ska vi till bvc för första gången med Max. Jag har jätte många frågor så får se om jag får svar på dom. =)


Så nu ska jag ta å mysa med killen

P & K


Jag suger på tummen i bland =)


RSS 2.0