LÖRDAG Å PARTAJ

I dag e de partaj.. =) Barnen ska sova hos fammo å faffa de ser Max iaf framemot. Han har packat ner alla leksaker som ska med. Vid fyra tiden ska vi fara dit med dom. de tråkiga är att T jobba men om vi har jätte tur kanske han kan komma hem. Lisa,vickan å kanske annelie kommer hit iaf och jag hoppas de blir jätte skoj. Jag vet precis vad jag ska ha på mig och jag hoppas jag kan gå i mina nya skor utan att bryta fötterna =) Ja vi kanske ses i dimman då som alla andra brukar skriva =)
 
 
 
 
 
 

millvall.blogg.se

Här händer de egentligen ingenting...jag har sovit väldigt lite nu den senaste tiden....Beror nog på att jag haft svårt att somna och tjuriga ungar på nätterna. Max vill helt plötsligt leka med leksakerna mitt i natten och Mio vaknar i ett och vill bara ha tutten. Skönt nu när T blir ledig då får jag fylla på sömnkontot litegrann. Hoppas kottarna blir friska också å slipper hostan så kommer de säkert sova bättre.
 
Ja från de ena till de andra...Så beställde jag en skit fin klänning från nelly förhoppningsviis så passar den så jag slipper börja skicka tillbaka och tjorva. ja snart iaf ringer nog T och säger att han börjat åka hemåt och då ska vi sen å äta hos fammo å faffa. Sen vill jag bara krypa ner i soffan under täcket med T och slappa till nån film när vi lagt kottarna.
 
Ja fundera nu på ta tag i facet. funderar frågan e ju om de blir gjort....
 
Ciao P&K
 
inte lätt å få två små troll på samma bild när de springer åt varsitt håll efter typ 100 stycken lyckas jag med denna applåder =)

Jul å nyår

Då har vi firat jul och har ett nytt år.
Julen frade vi här hemma med nära å kära =) Nyår firade vi också här med familjen savvinen/eidegren de var väldigt roligt =)  
 
Bilder säger mer en tusen ord =)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0