lite mera nytagna autumn pictures




Min Helg

helgen började med att man har varit till luleå å köpt min vinterjacka =) När jag kom till luleå å gick in på stadium för att köpa jackan så hade dom rea på min jacka så jag sparade 700 kronor, de var bra för då köpte jag för pengarna två spel å lite grejer på hm =) Senare på fredag eftermiddag så fotade min söta Moster mina fina höstbilder. Visst e hon duktig =) Har lagt till min Moster och Jimmys sida photodivine på länkar så ni kan gå å titta, de äger en foto studio i umeå=)  Och de e jätte duktiga =)

På Lördag var de middag hos ma och pa de bjöds på älg (fast de äter inte jag) innanlår och rotsaker med svampsås de var mumma =) Senare på kvällen spelade vi upp till bevis. med andra ord och brainstorm =)de var riktigt roligt =) Och de andra drack, inte jag. jag var chaffis =) Kvällen avslutades med att jag skjussa ner min söta Moster och min morbror ubbe ner på hela huset gungar sedan for jag å Tony hem och jag somade som en stock. =) Träffade annmary också hoppades du hade skoj kram* på dig =)

Nu så sitter jag vid tv å väntar på att ensam mamma söker snart ska börjar och har för ett tag sen ätit en nacho tallrik från 11 ans de kan jag rekommendera =)

Ska lägga upp några fler höstbilder sen när jag har fått dom....

Heipa heipa <3


Bjuder på några nytagna Höstbilder!






3a

ååå vad ska vi göra har varit titta på en lägenhet i dag jag tycker den e jättefin är en trea. ÅÅÅÅ i morgon ska jag ringa hemåt å förhandla lite.....vet inte riktigt vad vi ska göra funderar....


p & k

=)

I dag har jag vaknat kl 7 de tyckte jag var bra gjort av mig sen for vi med kissarna til ma och pa å sen i väg till matten. Nu  har vi ätit middag för ett tag sen och Tony har farit i väg å tränat som *vanligt*. Väntar på att han ska komma från träningen han kommer nog snart så sen ska vi fara å köra lite bil har bara suttit inne i dag. Blir galen av att bara sitta inne. Tindra ligger i min famn å vilar å Zorro ligger i fåtöljen mina snuttisar dom e så mysiga =)

ja nu ska jag ta å sätta på mig nå andra kläder än mysbyxorna

heiippaaa heipppaaa


sova borta

I morgon börjar de att lägga nytt golv i våran hall å som kattägare e de ju svårt att bo hemma när de donar å fixar så vi ska bo hos min ma och pa i två tre dagar, =) ja då blir de tre slappa dagar inte dammsuga eller nå ska bara ta de lung å plugga matte =) ha ha  ja men de kanske blir jobbiga dagar har ju inte bott hemma på länge, jag å tony får sova i en 90 säng i mitt gamla rum med två katter. Kan ju i å för sig vara mysigt att sova nära varan men trångt =) ja nu ska vi se nån film innan vi släcker lampan å sover upp tidigt i morgon. Måste ju vara vaken när wiklunds kommer å så ska jag ha matte 8.20 så god natt med er.





p & k


Kina mat

i dag e de Lördag dagen började med att jag sov till halv ett skönt att sova så länge fast jag somnade först halv tre så man kan säga att jag var värd att sova så länge. Nu har vi just tit kina mat de blev biff med bambuskott mumms å så spelar vi lite mario party på wii de e skoj. Ska snart lira lite poker på nätet om vi inte hittar på något annat Svensson Svensson i kväll!

heiipppaaa heiippaa

Passar jag i Tonys hatt`?
p & k 


Fredag =)

ja nu har jag just ätit god middag hemmagjorda klyftpotatisar å marinerad karre som vi stekte. Sitter nu å  tänkte spela lite poker å pratar med ida på msn en. Tony är å tränar som vanlig jag fattar inte hur han orkar träna alla dagar i veckan jag skulle vara helt slut efter en dag ha ha ==) I kväll ska vi hitta på något med Micke å Tessan vi vet inte riktigt ännu vad vi ska hitta på vi får väll se. Jag måste iaf fara ner å köpa någe Gott är sugen på ngot vet inte vad kanske melon eller nå.? Ha en trevlig fredag,,,

Jag Älskar dig Tony

P&K


Torsdag

i dag så har jag inget att göra. for inte på matten i på morgonen känner mig lite kraslig. =/ Hoppas jag inte håller på att bli förkyld ..just nu har tonyt farit till träningen å jag tittar på tv 4 fakta förlossningskliniken intressant =) Jag längtar till vi ska fara till luleå jag vill köpa min vinterjacka på stadium som jag har hittat den e jätte fin =)


Bjuder på en till Höstbild


Luleåtripp

I dag har jag varit å shoppat i luleå lånade lite från sparkontot =) Hittade en jätte fin vinterjacka ska köpa den i slutet av månaden när man får money * I luleå hittade jag en svart tunika leggings knäsockar med rosetter, och som vanligt trosor =0) Å ett paket till pappa han fyller år den 28 funderar på och göra en tårta,men mina tårtor brukar inte bli så lyckade =)
inte när jag gör bottnarna själv iaf =)


mina söta sockar med rosett =)

P & K

Mysterium

heipa vet ni vad som hände i dag mamma hittade min Förlovningsring i en kartong långt i deras skrubb! Ingen aning hur den har kommit dit och hur jag har letat efter min ring. Har varit borta i ett år så jag har ju hunnit köpa en ny ,men de här med ringar är ett mysterium. Min mamma tappade en ring en gång hon hörde att hon tappa den och hur den klinga i golvet, men helt plötsligt blev de bara tyst. Mamma och pappa leta och leta efter ringen men de hittade den ingen stans. Efter ca 2 år skulle ma och pa byta soffa så när de bar ut soffan så klinga de till och på golvet kom ringen.Under soffan fanns det ett litet hål i ringens stolek där den hade hoppat upp ja jag säger då de allt som inte e stulet kommer tillbaks. =)




/P & K * lycklig milla *


Onyttig söndag

heipa i dag så har jag pluggat matte har nämligen prov i morgon =/ vi har också ätit en god middag chilli con carne mumma!!! och nu sitter jag med en chokladkaka i handen apelsinkrokant =) ganska onödigt å onyttigt =) I kväll så e de ensam mamma söker på tv så de ska jag ta å se. Å sen e de säkert nån bra film. Jag sitter å ser jönnson nu på tv alltid lika skoj. Men nu har jag typ inge att göra Tony har farit ut å gå med sin broder elljusspåret. Tony frågade mig i morse om jag ville komma ut å gå. OJ OJ  de ska mycke till innan jag far ut å går i skogen den som lyckas med de gör de bra ! =) Ja jag vet jag e lat ha ha =)
Satt å funderade på emma hon har de säkert jätte härligt i värmen ligger på beachen å solar *avens*

Bjuder på en höstbild


Heipa Heipa

Svensso Svensson

hej hej nu har vi sett på svensson svensson mitt *älsklingsprogram* ett sånt liv skulle man ha ett riktigt svensson liv =) å nu sitter vi å se nått humor program på ettan. I går kom mina gardiner jag hade beställt och mina nya fönsterlampor så nu e de fint å mysigt vardagsrummet. Lundberg tonys kompis å rikard tonys bror är här å hälsar på också.

Sitter å längtar till den 25 för då kommer min MOSTER hem gud sååå jag längtar efter hon den bästa mostern man kan ha ! =) 
Nu ska jag ta å krama Tony lite

Ha nu e trevlig Lördag för de ska jag ha.....

Hejs Svejs

heipa heipa

Fredag hmm

Fredag.. egentligen var de meningen att jag skulle plugga matte i dag eftersom att jag jobbade i  går å inte kunde men känns inge skoj att plugga på en fredag...Jag vill göra något Tony pratade med mange här nån dag å de skulle fara å bada de skulle vara roligt så man inte bara sitter framför tv och jäser =) De var tråkigt att jag jobbade kväll i går hade velat följa med tjejerna till boden å gratta annelie gumman ;) ja ja ska sätta mig framför tv en å spela nå wii å sen kamma tindra gumman

Puss å hej

kvällsmys

Godkväll i kväll har ida och emma varit här å sett på idol, De e riktigt roligt att bara sitta å prata å *skvallra* lite grann....
Vi såg lite granna på filliph å fredrik de e en lyckad programsattsning tycker jag =) ha ha där lät jag väldigt *vuxen*. hmm jag funderar på att gå å göra mig nå smörgåsar magen kurrar. I morgon ska jag jobba kväll då missar jag idol och filliph å fredrik på tv skit också fast då sa Tony att de lägger ut de påå tankafett så ska se de i fall. I morgon blir de Mattepluggande å jobba...




Jag vill också ta å gratta annelie i dag som fyller år grattis gumman puss på dig ;)





Idol i kväll

Hej allihopa i kväll e de idol så kom förbi å se de med mig slipper jag se de ensam. Tony ska nämligen å se Fotboll hos lundberg i kväll. Var å kika på lägenheten i går vi vet fortfarande inte hur vi ska göra vill ju ha en 3a men kanske bättre å vänta till man hittar någon som man verkligen vill bo i ?! den var ju jätte mysig å så men jag vet inte..??? De e jätte mysig nu på kvällen när de har börjat bli så mörk så man kan tända ljus å såå mysigt =) Hoppas ni kommer i kväll alla my girl

Puss å kramis *

Fullt upp

Har så j-vla ont i huvudet, i morgon ska vi kika på en lägenhet nu ska jag gå å räkna matte sen fixa middag.....

Hejs svejs


Hej Hej ...

Hej Hej vad bra ida att de gick bra å sova Puss på dig*=)  Jag har typ nysss vaknat gud vad jag har sovit bra i natt. Vaknat å tänker söndag urk veckans tråkigaste dag jag hatar söndagar de finns absolute inget att göra! ÅÅ vad ska man hitta på i kväll kom med förslag kom förbi så kan vi se film om de nu finns några som jag inte sett bara å kika förbi i kväll =) eller så kan jag komma till nån bara vi kan hitta på något den här dagen e så lllååånnngggg.....Jag sitter å funderar vad man kan hitta på till nästa helg kanske tjejmiddag eller nå ??? hmm hmm ja ska gå å leta fram nå kläder å ha på mig i dag å fundera på tjejmiddag å filmkväll my girls =)


Puss å kramis////// Milla glad ***smile =)

dator å film

just nu så sitter jag på daorn som vanligt när Tony har satt på a movie =) annmary frågade i morse om jag skulle ut då var jag inte sugen men nu e jag sugen på att fara suck* =) Tänker på dig ida gumman som sover ensam i natt du får komma hit å sova om du vill vi kan sova skavfötters ;)

Annars så äter jag popcorn å godis å jäser i soffan

heipa heipa puss å kram vink vink *

Lördag !

Nu sitter jag här i soffan och har inget att göra Lördagar brukar ju vara skoj... De enda positiva som hände i går var att vi ska få fara å kolla på lägenheten på 52 A den ligger under emma å jocke =)  ja i dag är vi bjuden på mat hos mor å far de blir tacos =) mums filibablan ;) Nu får man ta och hitta på något ...annars blir jag galen.........

heipa heipa
 

Världens sötaste

ÅÅÅÅÅÅÅ

Så trist =(   hade velat ha skoj i kväll !!!!!!!!!


revbensspjäll

Hej  just nu håller jag på med middag de blir revbensspjäll och klyftpotatis om nu allt går som de ska...de brukar inte så ofta göra de när jag planerar middagen =) ja i dag har jag städat städat och åter städa...pust jag är helt slut men känner mig väldigt duktig i dag ! =) Nu ska jag gå å steka klyftpotatisen ,,,,,,,,


heipa heipa

MYS Kväll...

alla mina sötrumpor mys kväll hos mig i morrn fredag =) visst kommer ni my girls ?
ni kommer få ett mess av steph också

Pussss ses i morrn


Mätt å Trött

hallo hallo just nu så e jag såå mätt efter maten och trött efter allt pluggande . Vi åt pasta å pastasås till middag och de var väldigt smaskens ! =) mums filibabblan som Tony brukar säga ;) I kväll ska vi hälsa på micke å tessan de hade laddat hem nå nya spel som vi ska prova. Ja jag vet inte vad mer jag ska ta å babbla om men jag måste bara säga till mina vänner att vi måste ha myskväll snart  igen saknar er redan ;) vilken dag ska vi ha myskväll vi kan ha den hos mig skriv förslag ?!

Puuuuuuuuuuuuuuuussssssssssss

Tack =)

Hej i dag har annmary gjort klart min bloggdesign visst e hon duktig =) Kram på dig ;) tack tack tack tusen tack !
just nu sitter jag å tittar på filmen The perfect men, men blev så himla trött så jag ska ta å sova. Ska upp i morgon tidigt för jag ska börja plugga matte B. Matten börjar 8.20 shit vad jobbigt å kliva upp och jag som brukar sova till 12 halv 1 tiden.....

men sov nu gott allt folk nu ska jag ta å sussa

heipa heipa

jag å ida från helgens partajande

RSS 2.0