Bloggtorka

Ja här e de bloggtorka..Tony jobbar den vecka, men varit hemma hela helgen vilken lyx ;) De jobbar ju bara på helgerna om de kommer båtar och eftersom de e så mycket is så fastnar båtarna hela tiden och därför e de lite. I går var vi iaf på promenix i de fina vädret var till gallerian en sväng och fika och mötte även farbror rickard där. I dag ska savvi , elin å barnen komma hit snart och efter de tänkte vi promenera till min farmor där de blir middag i dag. =) Köttsoppa=)

Sen så kan jag berätta att jag har förlängt mitt abonnemang på mobilen och tagit en ny telefon de blev en HTC desire HD =) så den kommer nästa vecka. =) Jag är inte så tekniskt , men jag får ta å lära mig =)

Tony ger den som en tidig födelsedagspresent sötisen min ;)


Ja nu ska jag ta å läsa lite bloggar

P&K

Ingen bild i dag eftersom de inte finns nå mkt bilder på stationära .....


bm

I dag har vi varit till bm. Bebisen mår jätte bra i magen. Sf måttet mättes för första gången och de var 24 cm. Hjärtljuden låg på 144. De e så mysigt att höra hjärtljuden. Max tyckr de e så intressant när vi e där han blir helt stilla när han hör hjärtljuden=) Nu så kommer jag att gå på täta kontroller hos bm varann vecka och så varje vecka lämna urinprov och kolla blodtycket. v 28 ska vi kika hur bebisen vuxit på ul. De känns som att de e nära nu magen börjar bli stor. Fast de ska ju först bli sommar och de känns långt bort med all den här snön och minusgrader på termometern.

Nu sover Max å Tony, de tar sig en powernap och när de vaknat till liv e de dags för middag.

P&KLägger upp en gammal bild som jag gillar jätte mkt.=)
Har inte så mkt bilder på stationära datorn eftersom jag sällan sitter här.

 

Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder

V 24

Max goar Tindra


Detta fält måste fyllas i

ja idag e de fredag å Tony e hemma =) I dag har vi ätit plättar till middag de var mums.... =P Vi har varit å hälsat  på Max farmor i dag farfar var å jobba. Sen har vi bara varit hemma. Nu har Max gått å sova och han sover nu gött i sin säng =) Vi tänkte mysa framför tv med chips ,dipp, lets dance, film och täcke =)

Imorgon blir de biljardkväll hos oss. Mor å far kommer hit så vi tänkte spela biljard och på menyn är de kött och bakad potatis. Till efterrätt chocklad fondant. De blir nog gött. Får se om jag lyckas med efterrätten, jag å baka går inte riktigt ihop.,
Sötungen

Veckan som gått

Så nu har snart en vecka gått och Tony har varit å jobbat. Har kommit hem i går och tagit komp i dag eftersom vi har varit på ett till UL i dag. De har kollat att bebisen växer som den ska och så. Å de gör den =) I morgon slutar Tony iaf jobbet och blir då ledig en vecka. =) Har lite bilder som jag tagit i veckan på Max =)

Visst e han söt =)

Så här står Max varje morgon och kväll om han inte somnar direkt.
I bakgrunden syns mina snygga tapeter i ssovrummet =)
titt ut 

P&K


länge sen

De var länge sen man var inne här.....

I går kväll sov Max jätte bra hela natten han somna klockan halv åtta å sov till halv åtta på morgonen utan att vakna en ända gång. Så jag fick verkligen sova =) I natt har han vakna klockan 4 för att komma å sova med mig sen har han sussat vidare till klockan 7. Då han ville ha välling. Sen sov vi vidare till klockan 10. Jag ska inte klaga sova får man göra =) De e så mysigt när han kommer upp och sover med oss. =)

Tony kom hem i går en sväng ,men for sedan tillbaka till jobbet på kvällen. Nu ser jag fram emot tisdag då ska vi på ul igen =)  De kollar upp så mkt hela tiden nu så de inte blir havandeskapförgiftning igen. De ska iaf bli skoj att kika på bebisen igen. =)

Nu ska jag ta en bloggpromenix


P&K

Lördag

I dag har vi varit å gratta min farmor. I dag har Mange varit här och han och Tony har spela biljard och sen blev de pizza till middag. Vi ska spela poker i kväll här så snart ska vi börja när alla kommer. Max har somnat nu så han sover gött förhoppningsvis. 

I går kväll var jag å hälsa på Vickan. De var jag, Ida och Vickan vi åt våfflor till man mådde illa och sen blev de chokldfontän med frukter. =)

Nu ska vi börja spela

P&K

v 22

Gå in i v 22 i går...Max

I dag så har Max namsdag och så blir han 10 månader =) De har vi firat med att äta semlor jag åt 2 stycken å max fick smaka lite av mig =) I morse var jag till doktorn. Eftersom de håller koll på mig extra under den hära gravidteten så de inte blir havandeskapförgiftning. Jag fick lämna prover och så prata vi lite grann ska få fara till specialistmödravårdcentralen snart också.

De känns bra att de har extra kontroller och håller koll så jag inte drabbas av de igen.
I dag går jag in i v 22 och mår hur bra som helst =)

I morgon kommer min sötis hem =) De e skönt att ha honom hemma så tråkigt att vara ensam.

I dag så blir de kebabtallrik el pizza hos mor och far. Max får slottsgryta med potatis å nån god efterätt =)

Bjuder på en bild av Max från mamma och pappas datorn.


RSS 2.0