,,,,

Nu sitter jag hos mor å far å mor gör slinger just nu. Annars händer de inte så mycket. Max e på dagis 3 dagar i veckan och han trivs jätte bra å har kul. Mio rullar nu till alla ställen han vill ,har också börjar att sitta i gåstolen, men de går bara bakåt än så länge. han försöker ta sig framåt men ålar mest bakåt =) Han tycker att de går lika bra att rulla dit man ska =) hi hi ** nu åker slingmedlet i

P&K

en bild på när Max är liten som jag hitta på mammas dator.

Insnöad

F-n vad de snöar ute såna hära dagar vill man inte bo i hus. Just nu så vilar barnen de var så trötta båda två så på ca en timme ska jag väcka Maxan. Mio får sova tills han vaknar. Tony tänkte gå ut å skotta lite grann ialla fall så man ta sig ut. Vad ska man hitta på i dag då blir väll att hålla sig inomhus iaf. Vi måste väll fara å handla nå käk ,men vad ska man göra till middag ? 


Ja i morgon e de dagis hoppas man tar sig dit blir å ta vagnen eftersom Tony jobbar. Så om dom inte skottat så tar jag mig inte dit. Vad de skulle vara skönt att ha två bilar när de är sånt här väder iaf. Vagnen går inte så bra när de snöat de blir som att ploga sig fram man skulle ha kedjer på hjulen riktiga vinterdäck. 

Nä nu ska jag ta å sätta mig i soffan å kika på tv en stund medan barnen sover

P&K 
 

skriver här

Skriver här några rader....

Tony jobbar mkt å tränar på kvällarna så när barnen lagt sig ser jag oftast tv tills jag somnar. Så blir inte så mkt att sitta vid datorn alls. Om jag går på internet är de oftast på telefonen. I går gjorde vi inte så mkt Max var på dagge å jag å mio mös på här hemma tills vi hämtade Max. I dag ska vi fara till mor och far en sväng jag är i valet och kvalet om jag ska promener dit med Mio de e ju en ganska lång sväng, men jag har gått väldigt lite med Mio och han gillar och åka vagn. De e ju inte så svin kallt i dag så jag får se hur jag gör.

I helgen händer väll de inte så mkt Tony skulle jobba en sväng på lördag så vi får se om jag och Max följer med och åker båt om vi får nån som e barnvakt åt Mio. Jag tänkte mest för Max skull han skulle nog tycka de vore skoj. De e så skönt nu när Tony jobbar i karlsborg så han e inte långt borta och e hemma alla nätter om de inte har nattkörningar.

Snart kommer Tony hem från träning jag ska gå å se vad Mio o Max gör de e tyst och då brukar de vara nå bus på G....

P&K

RSS 2.0