Moffas födelsedag 28 sep

Just nu e Max på dagis  och Mio har tagit en tupplur. Jag skulle också behöva sova känner jag. Eftersom att Mio e sjuk eller på bättrinsvägen iaf så har han sovit lite av och till i natt. Legat å jollra hela natten så då e de svårt att sova. Han e typ frisk bara att han fortfarande äter lite dåligt. =/


Ja nu har jag hunnit gräva upp lite här hemma, diska å tvätta. Ska hämta Max på dagis sen hälsa på fammo å faffa, Sen till mommo å moffa å äta tårta för Moffa fyller år i dag =)


Max å Mio mina hjärtan

jag har inte dött e bara sjuk.

Just nu har jag legat på sjukhus en vecka å ma och pa har lånat min dator, å jag har inte orka sitta på stationära och blogga. De var så att en dag kände jag mig tungandad efter att jag haft 40 grader feber och sjuk. Jag åkte in på akuten och där efter röntgen och alla prover så hade jag drabbats av dubbelsidig lunginflammation och blev inlagd på Iva där har jag legat ca en vecka. Har fått syrgas å antibiotika. Nu så äter jag fortfarande antibiotika och är sjukskriven till sista september. I morgon ska jag på efterkontroll med provtagning, röntgen och läkarbesök. Känner mig bättre å bättre är nästan milla igen. Men fortfarande ska jag bara vila, men jag fuskar lite grann. Nu är ungarna sjuka också fast de e bara snoriga och Mio e rosslig men bara förkylningar. Hoppas de blir friska snart.
Nu ska jag bara ta de lungt Ton är helt underbar som tar hand om barnen eftersom jag inte får lyfta eller anstränga mig. Han lagar mat å sköter allt hemma. Jag älskar dig så mkt.


måndag

Måndag idag. I helgen har vi varit ut på lilla och så har jag å Elin varit i luleå å shoppat. I kväll så ska vi fara på Bio så mamma ska vara barnvakt. Vi ska se jägarna 2. Ida å Henke å Rickard ska med =)

I dag så har vi inte hunnit göra så mkt Max sov till klockan 8 så jag fick sovmorgon
Så nu har Tony farit iväg å handla medan Max och Mio tar en powernap. Så då hinner jag sitta här en stund.

Vi hade tänkt göra fisksoppa till middag idag så får se hur de går.... Mobergs recept.

nu ska jag bjuda på nån bild på lillebror

P&K

lillebrorRSS 2.0