Hem ljuva hem

Förstå hur skönt ,vi är hemma bort från all sjukhusmiljö =)


Vi har kommit hem på permis ska tillbaka på måndag för vägning. Nu får vi vara hemma hela familjen =) Så härligt att vara med både Mio och Max =) De e ganska lugnt här hemma Mio sover för de mesta han ska äta var tredje timme annars så sover han. Max e igång som vanligt vårat lilla busfrö =) Han håller på att lära sig gå. Han har som mest nu tagit 8 steg duktiga killen =) På söndag fyller jag 25. Jag har alltid sagt att jag vill ha ett barn innan jag fyller 25 och nu har jag två helt underbart =)

Jag är så lycklig för att vi fått två friska och underbara barn =) Så glad att allt gick så bra trots allt.
Nu väger Mio 2648 g idag.
Nu ska ni få se lite bilder från idag =)

hemma i vaggan


Jag och snuttefilten, som e lika stor som jag ;)

Sötisen Max har hittat boll =)

P&K


Rastlös

Ja nu e de inte länge kvar till de e söndag och då får jag träffa Maxan =) Jag är jätte rastlös just nu vet inte vad jag ska göra. Har varit å promenera här ,men inte blev jag nå mindre rastlös för de. Jag hatar verkligen sjukhus för när vi varit här har vi alltid varit så länge jag vet att de bara e en tid i livet , men just nu e de jobbigt att vara här. Varje dag känns som en vecka. Jag har ju som inget att göra så tänkte skriva lite här tyvärr så e kameran hemma annars hade jag kunna sätta upp bilder , men får göra de sen Tony tar säkert med kameran i morgon så då får han fota.

dom här saknar jag just nu


21 maj

I morgon kommer mina två killar hit till mig och Mio. Min ma och pa skulle också komma hit för de ska köra mig å Max hem sen. Och så vill de se Mio de har inte sett han utan cpap ännu bara på bild. Så jag längtar till i morgon bara få krama om Maxan å Tony =) Så nu sitter jag å väntar på läkarronden och se vad de säger. Mio hade iaf gått upp ca 30 gram i dag och de e ju bra betyder att han blir starkare å starkare. =) Hoppas han kommer äta mera i dag än vad han har gjort de andra dagarna.

Jag har ont i såret i dag har inte tagit nå värktabletter varken idag eller igår. De e mest på ena sidan jag har ont där de läkt ihop mindre. 

Så nu e de väll bara invänta läkaren och sen ska Mio äta. 

P&K


 

fredag

då var de fredag, matat Mio för en stund sedan han åt 30 ml från flaskan och har gått upp i vikt till i dag. frågade läkaren angående hemfärd, men han vågade inte säga någe datum ännu. Ska höra med Mios egen läkare när hon jobbar ska höra efter helgen vad dom tror då. Jag vill vara hemma när jag fyller år å de e inte länge dit. Jag e utråkad och saknar mina killar där hemma. de e jobbigt.

Kanske vilar nu innan Mio ska ha mat igen. =)
Maxan som ger man energi ;)P&K

s- byn

Nu e jag i sunderbyn Tony skjusade hit mig i morse. Jag tog med mig datorn nu så jag inte blir rastlös. Hoppas den här sjukhustiden snart är över. Mio går upp i vikt nu e han uppe i sin födelsevikt. Nu när han går upp i vikt blir han starkare. Jag blir här hos Mio till söndag då kommer min ma och pa å hämta mig och Tony stannar här. Max kommer också hit en sväng på söndag. =) Längtar tills vi alla kan vara tillsammans hemma.

De e jobbigt när man inte vet hur länge man ska vara här. Men jag hoppas att vi e hemma till nästa helg iaf de tror jag vi är.

Jag har glömt kameran hemma så jag har inga nya bilder härifrån

Men bjuder på bilder av Maxan ;) Saknar han jätte myckethemma

Nu har jag varit hemma sen måndag med Max och i morgon bär de av mot sunderbyn igen och Tony blir hemma. Jag ska iaf ha med mig bärbara datorn så de inte blir så långtråkigt.  De går framåt för Mio iaf i dag hade han gått upp 35 gram och andningen ligger bra. Hoppas han börjar äta bättre å bättre så vi snart får komma hem.

Bjuder på lite bilderNu ska jag snart bada Max och sen lägga mig å vila med honom gud vad jag kommer sakna honom men jag ska fara hem söndag så kommer nog Tony att avlösa mig om vi inte alla får fara hem.

Vad har hänt sen sist?

De e så att den 7 maj på morgonen åkte vi till sunderbyn för att mina leverprover var väldigt dåliga. När jag kom in beslutade dom sig för att dom skulle sätta in en slags tampong, typ som gör att min livmoder mognar, så att de skulle kunna sätta igång en förlossning eftersom proverna blev sämre. Jag fick diagnosen svår havandeskapförgiftning. Det hade drabbat mig igen. Av denna grej de stoppade in på mig började värkarna komma på kvällen, jag skakade och värkarna blev starkare å starkade så jag flyttades från BB till förlossningen.

Jag fick lustgas och efter ett tag ville de stoppa ryggmärgsbedövning. Narkosläkaren kom in och jag vände mig på sidan när hon skulle göra i ordning mig hände något plötsligt. Det enda jag märkte var att värkarna helt plötsligt slutade och de tryckte på en larm knapp. De sa vi måste akut snitta dig och på några sekunder låg jag på op och de sövde mig och på fyra minuter hade Mio anlänt till världen.

Det som hände under förlossningen var att min livmoder sprack i gamla ärret och bebisens hjärtljud började gå ner. Allt gick bra som tur var. Jag fick ligga på iva hela natten, men nästa dag fick jag äntligen se Mio och hålla han i min famn. Man fattar inte det ännu att han är vår. Att vi är tvåbarnsföräldrar. Just nu ligger Mio på avd 56 och måste gå upp i vikt lära sig äta och bli starkare innan vi får fara hem. Han hade en tuff start, men har gått upp i vikt å matmängden ökas hela tiden. De går framåt. Jag hoppas vi inte behöver vara nå länge. Hoppas på två veckor.

Nu e vi hemma i dag med Max hela dagen och natten och i morgon bitti åker nån av oss till Mio och nån av oss blir hemma med Max. Vi måste vara på båda ställena, båda behöver ju oss. Sen får vi turas om. De e splittrat just nu men jag hoppas allt går fort och bra.

Jag är trött har lite ont i snittet och. Men levervärderna blir bättre å bättre. nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och skrubba mig ren, skönt de ska bli.

Nu har jag uppdatera lite, ni ska få nån bild. Ska uppdatera igen så fort jag har tid och ork


P&K

Vi är så lyckliga hoppas bara han blir stark snart...
Max hälsar på =)UL i sunderbyn.

I går var de Ul i sunderbyn. Bebisen växer som den ska och ligger just nu på 2539 gram. Vi hade bästa läkaren hitils de var en överläkare hon var så trevlig och pratade och förklarade allt hon såg. Sen var hon så snäll så hon gav oss 3 D bilder och en vanlig ultrabild =) Hon trodde inte att jag kommer gå till v 40 hon sa att hon blir förvånad då jag har mycket sammandragningar och magen är stor ,och jag har ju lite för mycket fostervatten. Så vi får se när denna lila bebis vill komma ut.

Jag tänkte bjuda på 3D bilderna jag tycker de e så häftigt =)visst är de häftig att kunna få se sånhära bilder tänk att den ligger i min mage =)

Tisdag

I dag blev de korvsoppa till middag =) Jag har verkligen tagit de lugnt i dag legat å sovit en timme och bara varit. I dag har jag inte alls haft ont i magen och ryggen känner jag bara av lite grann nu när jag sätter mig ner. Går in i v 35 i dag=) De känns som att de går så fort fortfarande. I morgon e de dags för UL och den här gången blir de i sunderbyn så i morgon kl 11 blir de att vara där och kolla hur bebisen växer å så. Max ska vara hos sin farmor å farfar i morgon när vi ska dit. =) Nu håller Tony på att räfsa han e verkligen underbar =) Jag älskar han så himla mycket bättre kille finns inte. <3 

 I morgon börjar Tony jobba, men han e andra båt denna vecka betyder att han bara behöver jobba när de behövs två båtar och då har han ordinarie arbetstid varje dag 7-12 förutom på helgen så de betyder nog att han kan komma hem och vara hemma i helgen förhoppningsvis. Och på måndag ska han kompa eftersom han fyller år. Blir inte något stort kalas. Jag ska baka en marängtårta hade jag tänkte och sen köper vi nå fika för jag hinner nog inte baka nå.

Nu ska jag kika lite på äntligen hemma och sen ska jag krama världens bästa kille. Vårat lilla charmtroll sover så gott längtar tills han vaknar i morgon så jag får krama om han också världens sötaste killar har jag ;)


 P&K

jag växer

I dag har vi inte gjort mkt alls varit hos ma och pa och ätit ärtsoppa och plättar som jag tycker e jätte gott=) Bebisen rör sig hela tiden i magen=) har inte speciellt ont i dag lite känningar i ryggen men annars e de bra. Jag har gått upp nu ca 12 kg så de känns i ryggen.Tycker ni jag e tjock?


Måste bara säga att jag är så lycklig =)

P&K

hej

Ja nu var de ett tag sen jag skrev här igen. jag har antingen inte tid eller så vilar jag så fort Max vilar för att de e viktigt att jag tar de lugnt. I går var vi i Luleå för att köpa lite kläder åt Max å åt bebisen. De e så roligt att shoppa bebis kläder man vill bara köpa allt så man får hejda sig. Vi köpte också blomkrukor, kikade vilka trädgårdsmöbler vi vill ha och hittade ett på Jula som vi nog ska köpa. 

De var lite jobbigt att åka till luleå i varje gupp fick jag typ ont , men pappa körde lungt i guppen. Min rygg har jag fruktansvärt ont i och jag som trodde de skulle gå över att sova, men sängen våran e nog för mjuk jag får bara ondare får väll sova på soffan nån natt och se om de blir bättre. Efter middagen ska vi och hälsa på savvi å Elin å barnen. Och i dag blir de fläskpannkaka till middag. Nu ska jag ta de lugnt å lägga mig på ryggen ;) i soffan =)

p&k 

har fotat lite grann så ska slänga upp nån bild kanske i kväll


RSS 2.0