Lilys dop

I går var vi på Lilys dop hon e så söt =)
I dag är det tråkig söndag å på schemat står tvätta å handla.










ensama nätter

Urch två ensamma nätter...Jag tycker inte om att vara ensam .Eller ensam å ensam kissarna e ju här med mig. I dag kommer Tony hem han som han jobbat för e nu frisk. så nu slipper jag sova ensam I morgon ska vi på dop lilly ska döpas =) de blir skoj.

Vi skulle behöva fara till luleå nån dag nu när de kanske inte blir nån umeå tripp, eftersom Tony måste jobba.  Vi skulle behöva köpa lite mera bejbis kläder å så har vi lite mer småtjafs till att köpa. Hade ju tänkt shoppa de i umeå men om de inte blir nått umeå för mig och Tony så får vi ta en luleå tripp iaf. Jag som hade velat fara till umeå de e skit att Tony ska jobba!

Hoppas Moster å jimmie kommer hit innan maj iaf =)

Ja nu ska jag gosa med kissarna sen kanske jag måste å handla lite granna

P & K

trötter

I dag e jag trött har vaknat flera gånger i natt pga att jag hela tiden måste gå på toa och kissa. Jag kan bli galen. de trycker hela tiden mot blåsen så fort jag vänder mig. De trycke mot bäckenbenet också ryggen så jag har värmt vetekudden å så har jag lagt mig på den å försökt att slappna av. De känns som att maj närmar sig med stormsteg. ÅÅ vad vi längtar. Hoppas de går fort till de blir maj hitills har tiden gått jätte fort.

I kväll ska jag sätta mig på ryggen alltså lägga mig ner å försöka få värken i ryggen å bäcken att gå över.

Jag älskar dig Tony mitt <3


.............

Tony blev tvungen att fara och jobba saknar han redan min sötis =) Jag blir större å större jag väger nu 61,1 kg jag börja känna mig klumpig å jackan min går precis i gen. Har varit å lånat en jacka av mamma så jag slipper ha jackan öppen. Magen börjar vara i vägen svårt att få på skorna, och att böja mig ner om man ska ta upp något från golvet. Men de e mysigt att vara gravid så fort man känner sparkar och rörelser så blir man glad =) De e mycket sparkar och rörelser nästan hela tiden =) Snart ska jag käka lite grann å lägga mig å titta på halv åtta hos mig.

P & K

Jag älskar dig Tony mitt <3

BM besök

I dag så har vi varit hos bm. Alla prover och allt så bra ut jag följer kurvan. Hjärtljuden låg på 144-145. När vi hörde på hjärtljuden i dag så hörde man sparkarna de e en livlig bejbis. =) I morgon måste jag kliva upp tidigt å ringa spec mottagning för att boka ultraljud i v 32 för koll av moderkakan. Jag måste också ringa kommunal.

I morgon går jag in i v 28 gud vad tiden går fort man hinner inte riktigt med. Barnmorskan tycker man ska gå föräldrarutbildningen ,men jag vet inte e inte så sugen på det. Hennes åsikt är att man ska gå men jag vill helst inte.

Nu ska jag ta en titt på tv

P & K

Rubrik

I morgon e de bm besök och så måste jag ringa specialist mottagningen också. De sparkar hela tiden i magen samtidigt som de e mysigt så gör de ont i bland när den sparkar på revbenen.=) I kväll så tänkte jag laga i hop en paj en knäckig äppelpaj, ska jag prova mig på. Tidigare när jag inte var gravid så var jag typ aldrig sugen på fika. Men nu så äter jag typ fika å slisk varje dag alltid sugen på något gott.


P & K




Snut

En händelserik dag i dag =) När vi hade varit på Em i dag å beställt soffan så körde vi vägen där vi kommunhuset och ni tror inte polisen stod där i kurvan och jag var utan bälte. Brukar faktiskt vara duktig på de där med bälte, men just i dag hade jag inte på mig bältet. Började i ren panik att spänna fast mig. Polisen såg att jag inte hade på bältet så han sa såg att du inte hade på bältet och jag sa att de hade jag visst och sen svor jag och sa att vi parkerat på kommunhuset parkering och att jag inte han spänna fast mig. Han gick då tills Tony sida och Tony fick blåsa och visa körkorten sen sa polisen glöm inte att sätta på dig bältet nästa gång...

Pust Där hade jag tur =)

P & K

Soffa

I dag har vi beställt ny soffa fått sålt våra gamla också =)




De blir nog fin fint =)

P & K

jag i ett nötskal

Jag måste bara få säga att jag har världens underbaraste sambo. Jag älskar dig =) ♥

I dag så har jag klantat till de =/ Hade lämnat min väska i bilen å kupevärmaren på 2000 ,väskan låg alldelens vid kupevärmaren! Jaha nu så har typ nästan alla kort som jag haft i börsen smält =/ Utan bankomatkort =/ Körkortet klarade sig iaf tur de =) Min börs som var vit har blivit brunbränd så måste tvätta den så får man hoppas att den får tillbaka sin färg. De är jag i ett nötskal.

Nu e min underbara å tränar sen ska vi kika på en ny grej till hemmet =)

Jag hade tänkt sminkat mig lite granna så man inte ser ut som ett lik i fejset.
Jag lyssnar på winnerbäck man blir glad av att lyssna på han =)


P & K


Fika

I dag efter miroi var jag sia och ida å fika på myggan. Alla fika tonfisksallad mums de var jätte gött har aldrig ätit tonfisksallad på myggan. =) Efter salladen for vi till EM och kika runt åå man blir så sugen på att köpa ny soffa =) Nu hade de ju rea på lite soffor också. =)

Vi tänkte fara ut en sväng jag å Tony.


P & K

går in i v 27 i dag

I dag går jag in i v 27 gud vad tiden går fort.  Jag längtar....Nu har jag gått upp nästan 9 kilo, men kommer nog gå upp mera =) Den 23 ska jag träffa bm i gen de e roligt att vara där och höra hjärtljuden och så =) I dag har vi ätit korvsoppa hos mor och far mumma =) Mamma har tagit av mina ringar i dag saknar dom.  de satt fast ganska hårt tog ett tag att få av, men måste ta av dom så de inte växer fast! har förlovningringer nu runt halsen.
I morgon ska jag miroi med ida e nån föreläsning el nå. Urch sånt e inte kul! Måste kliva upp tidigt i morgon vi ska vara där klockan 9 så de e bara att kliva upp då. Nu ska jag äta lite känns som att jag inte gör annat än äter å äter. Å vad jag har sug efter isglass måste nog fara å köpa mig en i morgon.

v 26 från i går =)

Tisdag

I dag har vi varit å handla och jag fynda body butter på coop i dag för 39 kr de är billigt de =) MM de luktar jätte gott mango/papaya =) Kommer nyss från ett varmt bad de var härligt, och de lindrar faktisk smärtan i svanken efter badet. De blev plättar till middag i dag de var gott,men mådde lite dåligt efter maten så jag vila ett tag och efter de har jag mått bättre. Nu ska jag fixa lite med bilder på datorn och så.

P & K

Min ros som jag fick av Tony på alla <3 ans




V 26

Nu e jag inne på v 26 på onsdag v 27. Har lite ont i bäckenet och svanken, men annars mår jag hur bra som helst. Jag är så lycklig tänk att jag och Tony ska bli föräldrar i maj.=) De e ju inte alls länge kvar tycker tiden går jätte snabbt. Jag längtar jätte mycket =)
Vi har köpt ganska mkt grejer redan,men har lite kvar. Vi ska handla lite nästa månad, så nästan man handlat allt de viktigaste iaf. Sen så måste vi köpa lite mera byxor och tröjor i lite större stolekar och en och annan pyjamas.

I dag har jag inte gjort så mycket vi har varit å handlat och lagat middag. Sen har jag vilat med zorro och tindra. Nu känns de bättre i svanken när man har vilat en stund, tidigare så hade jag jätte ont de värkte hemskt mkt.
Nu så ska jag ta en blogg runda sen i kväll ska jag se familjen annorlunda å spårlöst.

P&K

<3- ans dag

I dag e de alla hjärtans dag =) En mysig dag =)

I dag så har jag fått ros av Tony. Sedan har vi varit å ätit på vikingen. De var jätte göttans och mätt blev man.  Jätte mysig kväll. Nu sitter vi och ser blåsningen sen ska jag kika på wallander och så har Tony lovat mig massage har så ont i ryggen fortfarande ,och så e de ju alla hjärtans dag ;)

Nu ska jag äta lite choklad

P&K

V 26


Korgen

Nu ska ni få se korgen där bejbisen ska sova =)


I den här korgen har min pappa sovit i när han var liten, och min faster när hon var liten.

Jag har också sovit i den här när jag var liten.

Nu är det våran bejbis tur =)

Vad tycker ni ? e den inte fin ?

P  & K


Myggan

Ja i dag har vi varit å fika på myggan. Det är inte ofta vi gör de kan jag säga. De var jättegött åt en kyckling baguett. Tony e å tränar oh efter han kommit hem ska vi hämta korgen hos ma och pa. Ska fota å lägga upp en bild sen. Har också köpt 3 st bodysar i dag på barnbutiken lägger upp en bild på dom också.





En bild på gummsan så länge

P & K

Onsdag

ÅÅ vad jag längtar tills man åker ut med skotern och grillar korv myspys kan de inte bli vår nu ! Solen har ju iaf börjat tittat fram då och då så de närmar väll sig.... Jag har nyss slagit upp ögonen och funderar på om man skulle göra någon nytta dammsuga skulle behövas ser jag=/ Men jag läste en gullig text i går då stod det sähär *dammtussar under sängen är bara änglarnas små tofflor* Så man kanske ska låta änglarnas tofflor vara =)
Jag beställde två väggord i går också men denna gång ska jag inte sätta dom på väggen utan på ett vitt bord ska jag sätta ena och det andra på skötbordets lådor blir nog fint =) I dag så är vi bjudna på middag hos farmor och farfar de är palt på menyn yummie =) Å i dag sla vi ta hem korgen till bebban för farmor har sytt klart tyget till den =) Bild ska jag sätta in så fort jag fått hem den och fixat klart den kommer bli hur fin som helst. Nu städa bort änglarnas tofflor =)


P & K

Min gummsa




P&K

8 feb

I dag så har vi varit å handla och så har jag varit å hämtat ut tyget som ska sys till korgen. De blir nog jätte fint =) Å i dag så for vi äntligen å köpte lite blommor, dom har blivit så fula en del och en del har kolat jag har inte gröna fingrar.

Annars med magen går allt jätte bra de sparkar å så mycket mera nu än tidigare. Den är livlig.
Nu hade jag tänkt gå å läsa lite bloggar innan medium börjar.

P & K


Så här blev v-rummets bord när vi målade vitt var brunt från början.

Nu har magen börjat bli större å större


Lördag

I går så hade vi främmande. Elin, savvi och viktor kom förbi. Sen kom Mange å elias också förbi. =) Efter de så for vi en sväng ner å handlade lite götta sen så kom ma och pa förbi för vi bjöd dom på middag. Efter de spelade vi med andra ord lite wii mario och ett annat spel som heter svensson svarar svensson frågar. =)

När ma och pa gick hem så la vi oss i sängen å så klart spindel mannen och sen somnade jag gött till några sparkar av bebben =)


P & K

En bild




Kom på att jag lovat å visa en bils på bilbarnstolen så här kommer en bild.

P & K


Måla

I går fick jag för mig att måla, så for på wiklunds för att handla färg så nu är vardagsrummsbordet vitt. Har sista varvet kvar på bordet sedan blir de laga middag och sedan i väg till farmor för att äta god tårta =)

Har hunnit vara till bm i dag också. Hon mätte min mage och måttet blev 23.
och hjärtljuden låg på 150 =) Nu tillbaka till målningsburken...

P & K



luleå tripp

I dag har vi varit till luleå. Vi var bara på heden och på barnens hus för att köpa lite grejer. Jag går in i v 25 i dag och mår jättebra =) Ryggen var bra i går och är den i dag igen =) De kan vara övningarna som ger resultat. Ska göra övningarna snart för i dag. Jag ska bjuda på lite bilder av det vi handlat i dag =)

Vi har köpt
mattor
kruka
bejbis kläder + tofflor
babysitter
termometer+nappar+nappflaska
min första bok








Babysitter har inte byggt i hop den ännu

Mattorna


Nu ska jag försöka att inte shoppa nå mer den här månad får ta lite då och då =)
Vi har lite grann kvar att köpa men de får bli nästa månad

P & K




vagnen

En bild på den =)



Visst e den fin =)

livligt =)

Det sparkar för fullt där inne =) De brukar mest sparka på morgonen och på kvällen ,men i dag har det varit livligt inne i magen. Nästan hela dagen =) De är mysigt när den sparkar och vänder sig. På fredag ska jag till bm och väga mig får se hur mycket jag har gått upp jag gissar på ett och ett halvt kilo till.

Vi funderar på att fara till luleå på onsdag. Känns som att man vill köpa bort lite barngrejor så man inte har så mycket kvar. Vi får se jag tror vi far,men kanske bara heden och barnens hus. Skulle köpa nån matta också på rusta till köket e så less på dom jag har där och snygga är dom inte.

Jag skulle fota vagnen i dag men jag har glömt att göra det. Den står hos farmor och farfar tills vi ska ha den så ska fara här nån dag och fota och sätta in en bild så får ni se =) Den e jätte fin är jätte nöjd. =)

Nu i kväll är de familj annorlunda och medium de får man inte missa =)

Ha en bra kväll P & K





Jag känner mig tjock =)

RSS 2.0