Söndag

Har inte hunnit blogga på ett tag har haft fullt upp. När Tony e å jobbar hinner jag typ inte sitta här nånting.
Magen växer å växer och man känner rörelser å sparkar där inne hela tiden =). Nu börjar man känna sig lite klumpig. Tror magen kommer bli större den här gången än när jag vänta Max eftersom att jag tycker jag fått mage så fort.

I dag har vi iaf fått mamma och pappas köksbord eftersom att hon köpte ett nytt. Eller nytt å nytt de var ett gustaviansk köksbord från blocket. Ett sånt ska jag också ha så småningom, men tills jag har råd å vi har fixat allt där uppe å fixat Max rum så får de vänta ett tag. De vi fick var ett ek bord och sex stycken stolar så nu ryms man om de kommer många på besök. =) De passar väldigt bra i köket. =)

Till veckan kommer vårat biljardbord som Tony å hans bror beställt de ska vara på överväningen. De blir nog fint när de e klart. Tony ska bygga en bardisk där också när han blir ledig. Så till nästa helg så ska dom spela biljard ,kasta pil å så kanske vi skulle spela poker. De blir roligt att ha ett riktigt biljard bord hemma de e synd bara att jag inte e nå bra å spela, men jag får träna.

Nu ska jag ta en bloggrunda.....

P&K


tapetserat klart

I dag har vi tapetserat i sovrummet. Ska sätta ut en bild när vi fått upp grejerna på väggen. I morgon ska vi sätta upp lampetterna lamporna och sänghimmelen. Hade tänkt ta tag i min garderob också de e bombnedslag i den och då menar jag det. Inte ett plagg är vikt.


P&K


presenter från ma och pa

På fredag var vi å hämta min ma och pa på flygplatsen efter deras thailandsemester.
Jag tänkte visa bilder på lite kläder vi fick. Ides inte fota alla Tonys kläder,men fota lite kläder av de jag å Max fick. Tony fick en massa t shirtar mest ed hardy, två kepsar och en mössa, solbrillor.

Max fick foppa tofflor, shorts och knickers 
Kläderna är i lite större stolekar som han ska kunna ha i sommar.
och så fick han de här


en billavong shorta

ibra tröja



Messi tröja =)


detta e lite av vad jag fick





d&g är en klänning

Å så få ni se en bild på min mage

v20






I kväll blir de mys framför tv med varma hjortron å glass=) mumma


P&K



Bilder så här på eftermiddagen









Nu vilar både Tony å Max.

I kväll ska Tonys bror komma hit en sväng de ska kika på at beställa nå roligt till övervånningen.
Å i kväll ska jag också trycka i mig en semla. Jag måste sluta vara så här sötsugen de e sjukt. Jag är beroende. Just nu sitter jag å gräver i mig kaka efter kaka.

Ha en bra eftermiddag/kväll

P&K


05.00

I morse vakna jag av en gosse som stod upp i sängen kl 5 och sa ho ho. Tony klev upp och tog honom till väran sången och då sov han till halv 9 de var lyx. =) Jag hade ställt kl på halv 9 för skulle upp och ringa bm. Så han vakna lagomt till de. Jag ringde och boka tid så ska vara där i morgon kl 10.30 så blir å kliva upp tidigt i morgon. Hoppas Tony e frisk så han kan komma med. Jag är också lite små sjuk, men jag har inte feber eller nått sånt bara ont i halsen och så e jag hostig.

I morgon kommer min ma och pa hem från thailand vi ska hämta dom kl halv 11 på kvällen på Kallax så min faster ska sitta barnvakt åt Max då.

Nu ska jag gå en bloggpromenad och sen slänga mig i ett varmt bad så kanske nästäppan släpper.


P&K

I min mage







han står.

Nu har Max börjat varje kväll att ställa sig upp i sin säng så fort man lägger honom. i går la jag han ner ca 20 gånger. Han e jätte trött när jag lägger honom. lägger honom ner på sidan han blundar och man hinner bara stänga dörren har han vänt sig och dragit upp sig och står upp å pratar. Man måte gå in till han också då för mitt i allt så kan han släppa taget å så ramlar han bakåt. Jag hoppas han snart slutar att stå upp i sängen.....när vi lägger han iaf.

i dag har Tony kommit hem så blir å fara å äta palt hos min farmor mumma.
åå jag e sugen på tårta jämt =)måste fråga Tony om de blir nån tårta åt mig i kväll ;)

bejbisen sparkar i magen hela tiden myysss. liten mage har man också fått. 


UL

I går var de ul gud vad roligt att se att de var något i magen. Jag ska lägga ut ul bilderna sen när jag har scannat dom men de får bli en annan dag. Vi vet också könet på barnet ,men vet inte om jag ännu vill säga för de vet ju aldrig 100% säkert. =)

Jag blev framflyttad till 6 juni då är bebisen beräknad och komma.=)

nu ska jag gosa med gossen han vaknade nu efter en powernap. =)


P&K

10 januari

I dag har de varit härligt väder ute inte så kallt. Tony skottade och då gick jag å Max ut och provade han pulka för första gången de tyckte han var spännande å roligt =) Sen har vi varit hos min farmor å ätit middag sen har vi bara varit hemma. Vi har monterat i hop sittdelen till vagnen och se hur den funkar. Just nu letar vi efter en ny bilbarnstol åt Max för han ryms knappt i den han har nu. Vi letar ockå efter en syskonvagn. Men tycker de inte var så mkt sånt på blocket.

P&K


Lite bilder bjuder jag på =)







Max  tycker om Tindra jätte mkt =)

vårat charmtroll ;)

9 januari

I dag har vi varit hemma. Savvi, Ekin, Viktor och Felicia har varit å hälsat på =) De e så roligt med besök =)

De blev plättar till middag och nu blir de mys framför tven. Tony å Max har badat för en stund å Max somnade gott i sängen efter välling i magen. I morgon ska vi och äta middag hos min farmor =) Så nu ska vi ha mys i soffan och jag ska väll äta tårta som jag blivit beroende av för att jag är gravid. =)

P&K





Lördag

I natt så har man varit upp sisådär 12 gånger Max har varit lite orolig i natt. Så i dag är man trött, men Tony gick upp å gav han mat vid 8 som vanligt å sen har Max och jag sovit en stund =) Sen när vi klev upp så fick Max gröten och Tony for i väg å handla.

 Tony köpte mig en present de var en jätte fin shabby chic lykta =) Jag älskar dig ;)

I går måste jag berätta också att när vi  satt i soffan så fick Tony känna en spark i magen. =) De e så mysigt =) På torsdag är de dax för ul så jag ser fram emot de =)

Nu så ska jag umgås med världens sötaste killar å pussa på dom lite :)


P&K






Städat bort julen

Vad händer här hemma hos oss då? Jo idag fick tomtarna hoppa ner i lådan och stjärnorna och ljustakarna får lysa nästa jul igen.  Jag har städat bort all jul i dag förutom granen den står kvar. Har inte orkat ta ner den ännu får ta de i kväll eller i morgon.

Nu sitter min mor och far på planet påväg till Thailand....Där skulle man ha suttit nu och farit till värmen med dom,de hade varit skönt att slippa vintern ett tag.

Nu sover lilla gossen och jag väntar på att vi ska äta kinamat vid fyra tiden.

P&K



RSS 2.0