hemma på våran gata

Vad händer hemma hos oss då? Ingenting nu för tillfälligt för jag å Max har farit till mor och far. Tony e å jobbar, men påväg hemåt snart så han kommer hit för de blir middag här i dag. Sen ska vi hem å mysa framför tv med chip och se så mycket bättre =)  Tony måste nog tillbaka i morgon å jag som trodde han kunde vara hemma hela helgen. =/
 Jag har tagit med max gym till mamma och pappa så nu ligger han här å gympar på. Vi har varit på prematur kontroll i onsdags i sunderbyn Max växer som han ska doktorn tyckte att han skulle kunna gå upp lite mer i vikt. Annars tyckte doktorn han e mycket snabbare än andra barn när man räknar mer att han bara är 5 1/2 ¨månader egentligen =) Jag har prova ge Max välling ,men han tycker inte om de måste prova vänja han med de. Och så ska vi börja ge gröt åt han fast han inte tycker om de. Vi ska blanda ner plommon eller nått han tycker om för att han ska äta de =)  Vi får se vad han säger om de. Han älskar iaf spagetti och köttfärsås. biff stroganoff. kalops å sånt som e på burk =)


Sen så längatr jag jätte mycket efter ett paket som Moster har skickat till mig å Tony undra vad de kan vara =)

frelörda

I går så bestod dagen av god mat och på kvällen godis,chips å dipp till Idol och Tony drack nån öl. I går fick vi igång luftvärmepumpen våran så nu e de varmt å gott i huset. =) I dag så har vi inte hunnit göra så mycket. Max har ätit lunch biff stroganoff och de tyckte han mkt om =) Nu så vilar gossen ett tag å Tony e ute och sätter kablarna från luftvärmepumpen i lister. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer i dag. Men i kväll ska vi nog se film och bara mysa på.  

Snart ska vi brudar köra i gång med halv åtta hos mig ;) Jag längtar =) ska bli riktigt roligt =)

Nu ska jag ta å ta en bloggpromenad och läsa aftonbladet.

P&K

bjuder på en bild


på Max i pyjamas

varning för söt unge


max äter kalops
 

P&K

nytt inlägg

Känner att jag inte har tid eller ork att blogga...


I går kom Tony hem en sväng =) Han åkte tillbaka till jobbat klockan nio på kvällen.
Max har sovit bra han vakande 06.45 å ville ha lite mat. Och sen sov vi vidare till ca 09.10, Men i dag är jag iaf trött så ska lägga mig med gossen och vila ett tag. I morgon slutar Tony jobbet å kommer hem =) Jag hade tänkt börja med trappen på torsdag den ska bli vit =) I morgon måste vi ta å handla å lite sånt så hinner nog inte börja.

ja nu ska jag ta å gå å vila med världens sötaste unge ;)

P&KMomor har fotat

en tisdag i oktober

I dag har vi varit å köpt leksaker från blocket åt Max. Jätte fina fisher price leksaker. Och en massa Max böcker.=) Bloggar inte så mkt nu för tiden eftersom jag inte har tid. Vi har iaf haft inflyttningsfest som var jätte trevlig å rolig. Snart ska jag börja måla våran trapp hemma. Sen e de tapetsering av sovrummet som står på listan. =)


Nu så ska jag göra lite gröt åt Max å se om han tycker om de.

P&K

rubrik

lite bilder på kvällskvisten


go kväller

 


Flitig bloggare

Jag har verkligen haft tid eller ork eller varit på humör för att blogga. Här hemma så målar Tony å Lundberg just nu klart. Å i morgon kommer Tonys farbror och hjälper oss med luftvärmepumpen. Pappa och Tony har satt upp utedelen och inerdelen nu e de bara kvar att dra kablar.

Max har gått å sova klockan 8 och jag känner att jag också skulle behöva sova.
I går vakna Max klockan 7 på morgon han sov alltså från 8 på kvällen till 7 på morgonen *duktig kille*
Tony klev upp gav han mat och sen sov han å jag vidare. Jag vaknade först vid 10 å klev upp och sminka mig så typ halv 11-11 någonting vaknade Max. Vi e sömntutor jag vet ;)
Efter vi gjort oss klar så for vi å hämta Ida och sen var vi å luncha på kina mums vad gott de var =) Max var så nyfiken på alla som var på kina så han kunde inte sova =) Men efter vi ätit å surrat på la jag honom i vagnen och han somna nästan direkt. Vi gick runt stan shoppade litegranna och vi var klar vid typ halv 5 =D Sen for Ida å jobba.

Nu e jag trött så ska sätta mig i soffan å titta på lite tv sen blir de väll å lägga sig.

P&K

RSS 2.0