Happis

I går så började dagen med att vi styrde kosan mot happis...för att köpa tapeter,och andra saker =) Hittade inga tapeter men var in på gina å hitta en tunika å en vit mysig kofta =) Sen for vi hemåt, å jag var så trött i går de e mycket tankar just nu. =/ I dag så ska vi käka hos min mor å far å ,sen kanske vi ska fara till Ida å henrik å dricka lite vin å sen gå ut på hotellet de blir skoj Emma kommer nog också =) Nu ska jag ta å klä på min sitter under mitt täcke å myser =) Vi ska fara titta på tapeter köpa slingmedel å bolaget.

P & K

Älskar alla er mina nära å kära =)
Bokrea

Ja i dag är de fint väder ute. varit på bokrean på coop köpt två böcker åt mamma hitta ingen åt mig själv.Har gjort matteprov gick väll?...... Vet inte vad jag ska säga brukar ha en känsla om de gått bra eller dåligt,men vet inte alls. Blev inge happis i dag utan blir de i morgon vi hade tvätt å så där i dag. Nu står köttfärsgratängen i ungnen å middag om 10 minuter. Sedan ska jag fara å hälsa på min älskade mormor som ligger på sjukhuset. Träffa Moster å jimmie också kommit hem i dag. Händer mkt ....


P  & K  

Bjuder på en bild från påskfest 2008 hos sia=)

Mys pys

Nu har jag pluggat till nu, har kommit fram att jag väntar med matteprovet till torsdag så får vi se hur det går. I helgen ska vi nog tapetsera sovrummet blir nog fint, å på torsdag åker vi till happis efter jag gjort provet.

Ja längtar tills sovrummet är klart kommer bli så fint =) mysigt ;) 

 

Trött

I dag så har jag inte gjort så mkt varit så himla trött. Vi har iaf ätit biffstroganoff å ris och tagit de lungt. Nu sk ajag ta å plugga matte hade tänkt ha matteprov i morgon om jag känner mig säker på matten får se. I kväll ska Tony och se fotboll hos lundberg så jag ska väll bara plugga.

P & KHur söt kan man vara
Min gummsa när hon var liten ;)

AJ AJ AJ

Aj aj aj min rumpa är jätte ond kan knappt sitta på min rumpan. Den pallar inte en hel dag skoterkörning =)
Ja i dag är de mattepluggande å ett skönt varm bad som väntar....å popcorn;)


P & K

Lördag å söndag

Ja nu e de söndag,helgen har varit trevlig och rolig.

Lördagen började med att vi inte kom på vad vi skulle göra på kvällen,så vi bokade bowlingen. De var jag rickard å tony som for å bowla kl 20.00 till halv 10. Vi hann spela fyra serier jag vann tre av fyra (applåder) =) Jag vann tomm över Tony som jag inte brukar göra hoppas att jag blivit bättre och att de inte var turen =) På bowlingen träffade vi några bekanta som ville att vi skulle komma å hälsa på, så rickard var snäll å körde oss till gammelgården där dom bodde. Dom bodde jätte fint å mysigt. Vi satt å surrade där å tony tog sig nån whiskey sen vid kvart över ett for vi hem. Natten slutade med lost å poker på internet.

Sönadgen började med att pappa ringde å väckte oss vid halv 11 å tyckte de var dags att kliva upp för att vi skulle fara på skoter tripp. De var jag min faster hennes man, min mamma och pappa som for på trippen. Vi körde jag alltså jag vet inte riktigt vars vi var å gyrra, men man kan säga att vi var överallt. Vi körde som lite vilse å i djupsnö upp för berg å efter skoterleder å på isen. Vi var påväg till sangis men vi hamnade tillslut vid lappbäcken infart.När vi kom på var vi var. Vi fortsatte å körde till mormor som bor i karlsborg sedan så for vi vidaare mot kalix. En lång dag å kall=) Nu sitter jag i soffan hemma å myser med lill gumman i famnen och har ont i rumpan efter allt guppande =)

I kväll blir de tv tittade å mys.

P & KTapeterna jag ska ha

I sovrummet


Den här medaljong tapeterna som fondvägg

Å så en sän här beige eller vit med nyanser tapet runt om

Hemma

Jaha i kväll ska jag väll sitta ensam hemma, med min bejbisar å se lets dance tröstäta med en stor fet godis påse =)
Eller vad ska man hitta på?

Tony ska i väg å spela innebandy i kväll så de blir nog lets dance hemma. Får väll fråga nån om vi ska spela wii sen om nån orkar efter innebandyn.


P & K

Med I tidningen i dag !

Kalixfotograf vickan har tagit så fin bild på mig och steph. =)  
Läs mer här

http://www.nsd.se//NYHETER/ARTIKEL.ASPX?ArticleID=4447766

Semlor

jag ida vicka å lisa bakade semlor i går de var mumsigt ;) Här e en bild som Ida fotat =)
Emma och alwin var också med =)

Grattis

Grattis grattis Annelie och markus som fick en liten flicka i går. Längtar till man får se den lilla ;)

P & K

Vitt vitt vitt

Nu så har vi fixat tillbaka sängen från vardagrummet=) Lovade ju att jag skulle visa några bilder från sovrummet=) Tänk nu att tapeterna ska bort, Visst e de fint med vitt ;)


Fina små ramar inhandla på mitt ljuva hem


Sova i vardagsrummet

I dag så har jag och Tony målat sängramen först grunda två varv å nu ska den riktiga färgen på =) De blir så fint så=)
I natt så blir de å sova i vardagsrummet vi har satt sängen där medans vi målar sängramen de blir mysigt ;)
Jag har också köpt två nya ramar till sängborden vita såklart =)

Nu ska jag måla

P & K


Jag ska måla hela världen lilla mamma.....

Jaha vad gör jag i dag så har jag målat sängborden. Så nu har jag bara sängramen kvar att måla gud så skönt när allt e målat så man kan börja med tapeterna, vad fint de kommer att bli.=) Har inte beställt tapeterna ännu ,men bestämt vilka vi ska ha =) Å så har jag pluggat matte i dag börjar verkligen förstå nu =) I morgon så blir de att måla sängramen å fara på matten.

P & K

Ska sätta in nå bilder sen när jag målat sängramen också.

Jag älskar dig Tony

I går var en mysig dag. Jag å Tony åt en jättegod middag på vikingen mumma =) Var verkligen jättegött =)jag älskar dig tony.
 Sedan gick vi över till Ida å henrik å spela spel å sjöng singstar. De var trevligt =) Sen mös vi hela kvällen när vi kom hem ;)

I dag har de varit fullspäckat schema. Jag har måla måla måla och måla blev tvungen att göra de i dag har som inte tid någon annan dag i veckan ska plugga matte å så. Så nu har jag bara sängborden å sängramen kvar som ska bli vitt vitt vitt =) Å så tapetseringen så klart de blir en medaljong fondvägg å så nått annat som jag ej bestämt runt om på väggarna.

Nu ska jag se slutet på mina älsklingfilm Beck

P & K


så j-vla irriterad !!!!!

ÅÅÅ jag är så j-vla irriterad min telefon har börjat slå av sig själv igen....längtar till i morgon så fort jag vaknar ska jag ringa till teknik magasinet å jag lovar att ingen av dom som jobbar där vill prata med mig i morgon kommer inte att vara glad !!!!!!! efter två gånger på lagning borde de f-n vara nog nu ska jag ha en ny telefon och jag tänker inte f-n ta en lika dan !!!!!!!!

Telefon

I dag har  jag fått min telefon nu e de bara å vänta å se om den är lagad ?! Vi får väll hoppas att den är de. Men nu när den kom så skulle jag lägga in lite musik på den, men då upptäckte jag att minneskortet var borta. Jag ringde teknik magasinet å sa att de var borta så de skulle skicka ett nytt. Han sa att vi skickar ett 2GB istället för ett 512 eftersom att de har varit så mycket svammel de var ju snällt av dom =) Ja nu så sitter jag å blir masserad av våran massagedyna de e skköönntt ont i ryggen efter att jag vaknat urk* värker som tusen vid svanken å de =/  I kväll ska jag.vickan.emma å lisa å bowla de blir skoj =) Nu måste jag ta å vika in lite tvätt efter jag masserat mig klart =) I morgon är de alla <3 -dans så jag å Tony ska å äta gött på vikingen mysigt ;)

Ha en bra Fredag P & KJag älskar dig

tar de Lungt...

Ja i dag så har jag inte gjort så mkt laga middag å så har Tony tvätta =)  Har fortfarande inte börja måla mamma är inte färdig ännu och de är av hon jag ska få färgen.=) (Hoppas hon snabbar på vill måla Nu) Måste ringa HSB här nån dag så vi kan börja tapetsera om i sovrummet =) ja nu ska jag ta å se två och en halv män som jag laddat ,sen hoppa i sängen om jag nu kan sova har powernappat hela dagen !!


  en bild på Tony å Faxa =)
Skoter å mattepluggande...

Ja vad har man gjortt i dag ? Jag har fotat Faxa tonys ma och pas hund och så har vi varit ute och kört lite skoter =)
Är så trött hela tiden måste beror på att de e så mörk ute hela tiden. Ja i dag har jag varit duktig att plugga lite matte suck* de är inte skoj .Fattar inte mycket, men men vad ska man göra bara plugga på.


Faxa =)Vovvarna

I dag så var vi en sväng till näsbyn, till tonys ma och pa, När vi kom dit var hundarna ute så jag passa på att ta lite bilder =) Dom e så söta

Lördag

I dag så har vi vaknat,sen kom savvi,elin å viktor å hälsa på ett tag. Senare kom Sofie å Mange å hälsa på. Vi spelade guitar hero och pratade å så =) Sen for jag Tony å pappa mot mormor för att äta en god middag som Jimmie lagade =)
Sen for vi mot bowlinghallen för att bowla nån timma de var skoj men gick inte så där jätte bra.=/ Nu så sitter vi å spelar kart å guitar hero sen ska vi se film. Så en trevlig lördag =)  Moster å jimmie far hem i morgon ,men kommer i gen till sportlovet =)


Go natt med er

P & K

AJJJJAJ AJ AJ AJ

urch å fy å f-n jag har haft så ont i dag börjar gå över nu .....

I dag så har min söta mormor blivit utskriven från lassa så jag å tony har varit å sjussa hem henne =) sen så har jag lagt mig ner i sängen under täcket å skrikit å gråtit i 3 timmar för min onda mage!!!!Känns bättre nu ring vc och ska få nå starka piller så de någon gång släpper i magen =) Nu så har Tony farit å klippt sig och magvärken har börja gå över så jag sitter iaf i sängen å tar de lite lungt å käkar pronaxen. Min Moster har kommit i dag så man får se om jag mår bättre vill jag ju hinna dit å krama henne ;)

Ha nu en bra dag...

P & K


Myspys tv tittande

I dag så har vi varit å titta på tv hos emma,jocke å alvin =) Vi har sett du är vad du äter å lyxfällan =) Å han e så Söt alvin, han hade vuxit tyckte jag sen jag såg han sist =) Nu sitter jag här i soffan har som varit en stressig dag. Vaknade först sent sen har vi ätit middag, varit hälsa på mormor på lassa, varit till farmor som fyllt år å ätit tårta. Sen så har jag kommit hem bytt om å farit till emma. Nu e jag hemma å ska bada =) Har som inte hunnit med att bada ska vara skönt att lägga sig ner å slappa med ett varmt bad. Sen blir de å äta en ristorante pizza som jag köpt från draggen Mumma =)

Ha en fortsatt trevlig kväll eller natt


P & K

ps I morgon kommer min bästa söta goa MOSTER puss på dig ;)mina sötnosar

IKea Iaf

De blev Ikea idag men min mage har väldigt ont ,urk de e jobbigt å fara med magvärk !!!! Jag köpte iaf lite vita saker, som sagt mitt sovrum ska bli vitt vitt vitt =)  Tony köpte guítar hero (world tour) på maxi nu har vi två gitarrer=) Blir nog att spela senare =) Men annelie gumman kommer nog hit så jag ska fara å mysa med dom myss pyss=)

Ska måla i helgen kanske då tv bänken å sängborden till att börja med =)


Nu ska kila äta middag

P & K


Längtar

Ja i dag så har jag vaknat kl halv 8 varit å plugga matte på morgon. Sedan har jag städat toaletten och fixat lite här å där.
nu så ser jag familjen annorlunda skoj =) Å så har jag badat å de var så härligt =)

Jag längtar till alla <3 - dag för då ska vi äta en romantisk middag på vikingen å bara mysa =)

I morgon funderar vi att fara till Ikea för jag skulle behöva köpa 3 vita krukor ,en vit ny lampa å papperskorg å lite andra nödvändiga saker =)P & KLördag ,Söndag

I går så spelade jag.Tony,Lundberg å rikard bowling de gick inge vidare bra för mig. Sen när vi kom hem på kväll såg vi Lost å van veteren. I dag så ska vi äta stekt potatis å schnitzlar till middag å kladdkaka tillefterrätt=)  Sen ska jag å mamma å hälsa på mormor på lassa. Tony å pappa ska se nån fotboll så de ska inte följa med.

Är sugen på att spela i kväll spela (Med andra ord) eller wii,men de är roligare om man är flera inte bara jag å Tony.
Ja nu ska jag ta å läsa lite bloggar ha en bra Söndag.

P & KVärldens Finaste Gumma

RSS 2.0